Значи и аз съм с такива гуми и на сузукито и на мерца. Сега мерца за сняг си е саката работа независимо с кви гуми е поне според мене. Ако му се сложи нещо да тежи у багажника става ама инак е слаба ракия. Нооо Сузи е един малък булдозер. Е не е за нива ама е с 4 гуудрича и в сняг с дълбочина достатъчна да му дере тумбака отдолу, няма проблем. Ако затъне, малко назад после напред и аиде излиза. Докат меро ми буксува на такива абсурдни места че чак съм се чудил как е възможно. Ама не е от колата, от леката задница е. На работа имаме един транзит със зимни гуми със задно, гумите са нови, отново пълна скръб. Види ли малко повече от 4-5 санта сняг и капитолира. Трябва да са бута. Ужас ама има емоция инак ще е много скучно ако всички са със сузукита и нямат проблеми

! Сузукито не е витара а е суифт 2000 година. Със гуудрич е и направо оре. Чак съм се чудил понякога как успява да излезе от места дето съм си мизлел ча нема накъде и ще се налага да бутам но гуудрича ма изкарва.
Сега друго, един колега обясняваше за някакви гуми дето не са износвали. Значи това доколкото знам не е много показателен критерии за оценяване качеството на гумата като цяло. Примерно гледах едни тестове при които ултра грип7 на гуудиър се износва по бързо и протектора му намалява по бързо за даден пробег, в сравнение с други гуми. Но, все пак осигурява по добра теглителна сила от много от конкурентите си, тъй че това до колко бързо се износва не може да определи еднозначно дали една гума е хубава или не. Кому е нужна бавно износваща се гума която не държи и колата стои като на ски?

Преди на служебното клио му купихме ТРАЯЛ, много трудно се износват но сцепление никакво. Много зле бяха, лесно буксуваше с тях. И не ги износихме, хвърлихме ги щото и едната гума беше крива нещо и направо ги махнахме и 4-те и си взехме други.