Говорих с момчето и ми каза,че утре ще ми се обади да ида да го сваля.Като сваля ще ти пиша.Ще съм ти много благодарен
Датчик за външната температураW124 CE
Започната от doktoras, 07 яну 2008 - 09:34:44
27 мнения по тази тема
Публикувано 08 януари 2008 - 15:55
Кофти днес го свалих и го пробвах на моя,но неработи.Обеща да ми намери до 1-2 седмици.Ще ти пиша щом го донесе.
Добре, няма проблем
Публикувано 11 януари 2008 - 07:16
Привет на всички Та значи според вас ако е дал фира трябва да отчита +50 или -50
А моя ми показва +18 и и различна нагоре надолу и така но вън е - градуса а то + отчита дали е здрав или както казвате е от буксата
А моя ми показва +18 и и различна нагоре надолу и така но вън е - градуса а то + отчита дали е здрав или както казвате е от буксата
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 11 януари 2008 - 07:25
Заеби логиката,моя го няма - виси кабел.Повечето време екрана е празен,но има проблясьци като му скомне,показва всичко,само трицифрени дето не ми е вадил.
.
Публикувано 11 януари 2008 - 07:32
То е ясно че ще се сменя но ще е по добре ако може да се поправи та нали все ки е с надежда че не се е скапалЗаеби логиката,моя го няма - виси кабел.Повечето време екрана е празен,но има проблясьци като му скомне,показва всичко,само трицифрени дето не ми е вадил.
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе
Мерцедес-Бенц 200се купе
Публикувано 11 януари 2008 - 08:02
А дано,то да сменям и аз мога,оправиш ли го пусни снимки и лек жокер как става фифела.Стискам палци
.
Публикувано 11 януари 2008 - 18:10
Ако показва повече, може би са се овлажнили букси някъде и окъсява.
Тези датчици са НТС термистори, колкото по-студено, толкова по-голямо съпротивление и обратно.
Мисля че НТС термистор 3.3 кома е с близка крива, може и да греша, ама пак няма да ти показва вярно.
Така че, най-добре първо огледай дали не са мокри буксите и после сменяй.
Тези датчици са НТС термистори, колкото по-студено, толкова по-голямо съпротивление и обратно.
Мисля че НТС термистор 3.3 кома е с близка крива, може и да греша, ама пак няма да ти показва вярно.
Така че, най-добре първо огледай дали не са мокри буксите и после сменяй.
Публикувано 18 януари 2009 - 18:03
Здравей колега.От два дена и аз имам проблем с показването на външната температура.Показва +48 до +50. Прочетох темата намерих въпросната букса и я откачих.Веднага показа -38. От твоя коментар си правя извода, че всичко от буксата до тъблото е ОК, а проблема ми е в самия датчик /явно се е здухал/.Прав ли съм?Колега на скоро имах този проблем,но да ти кажа,че според мен е дал фира.Пробвай най-напред с буксата както те посъветва колегата,но когато е прекъснал показва -38градуса,а ако е дал на късо показва от +50 и малко нагоре.Поне така беше при мен.Смених го с втора употреба за 20лв.В Балкан Стар е 121лв чисто нов.
Публикувано 18 януари 2009 - 19:59
За S класа W220 датчика за външна температура струва 26лв. чисто нов, знам защото моя лятото показваше някакви абсурдни стойности и ми го смениха в БС.
Публикувано 18 януари 2009 - 20:05
много евтин мен едно време за 124 ми искаха над100 лв
датчика не подлежи на ремонт
втора употреба е рисковано щото са с живот около 10 г.
и друг термистор с подобна характеристика е почти
невъзможно да се намери което значи ,че ще лъже
така че само нов
датчика не подлежи на ремонт
втора употреба е рисковано щото са с живот около 10 г.
и друг термистор с подобна характеристика е почти
невъзможно да се намери което значи ,че ще лъже
така че само нов
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни