или ... всички ключалки замръзнали немога да си отключа
Започната от Hos7a, 04 яну 2008 - 11:23:38
62 мнения по тази тема
Публикувано 08 януари 2008 - 19:24
Мама му стара , не мога да го намеря това тук(или може би ,не търся на подходящо място)Ама т'ва "работи"
или ...
Много ме кефи ,ма на
Дали някой знае къде мога да го намеря

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 08 януари 2008 - 19:26
Извинявам сеПрепарата се казва "Rain OFF" на Arexons -> Е ТЕ ТУКА
P.S. Има го по бензиностанциите на Лукойл и Шел. Ползвам го от почти година /втора опаковка/ и наистина "работи"
Не го видях този пост
Сори
Благодарско

Публикувано 09 януари 2008 - 11:51
Не обичам спагети и пицатова намерих:
ЦЪК ...а ако си чак на италианото чети
и ЦЪКТУК
Шега приятел , ма лекичко се затруднявам с италиянския език(не ми е така гладък)
Да не се вържеш
Благодарско пич за инфото
Между другото,каталога е готин

Публикувано 09 януари 2008 - 21:26
За "работи ли" -> гарантирам /не рекламирам!Извинявам се
Не го видях този пост
Сори
Благодарско
А за къде -> днеска зареждах на Лукойл - има го!
MB 200E -> DB1240211B000000
Публикувано 09 януари 2008 - 22:06
2 часа и половина карах,до магистралата 2 пьти чистачки пусках,после около 2 часа на дьжд средна хубост ни ведньж не ги ползвах.Мрака,скорост около 120 магистрала,препарат РЕИН-Х.Няма да се кьлна,имаше видео на линковете.Това предпазва от от заледяване,но не сьм го пробвал на зима още и не го твьрдя сьс сигурност.
.
Публикувано 09 януари 2008 - 22:11
Пали ти фитиля2 часа и половина карах,до магистралата 2 пьти чистачки пусках,после около 2 часа на дьжд средна хубост ни ведньж не ги ползвах.Мрака,скорост около 120 магистрала,препарат РЕИН-Х.Няма да се кьлна,имаше видео на линковете.Това предпазва от от заледяване,но не сьм го пробвал на зима още и не го твьрдя сьс сигурност.
Нема лошо
Ше го намеря аз

Публикувано 09 януари 2008 - 22:20
Кво има толко да му тьрсиш,на бензинджийницата го имало.Не е сьщото ма и това работело,мажи и гледай да е сух джама само,оставяш да засьхне и после леко сьс сухо парцалче махаш бялото.И после.............па ше викаш ТОЗ КВИ МАГИИ ЗНАЕ
Нали се сещаш в морето като нямаме чистачки на някои от лодките кво става?Еле вьлната като те бльска.Аз от там го знам тва.
Нали се сещаш в морето като нямаме чистачки на някои от лодките кво става?Еле вьлната като те бльска.Аз от там го знам тва.
.
Публикувано 09 януари 2008 - 22:26
Да , така еКво има толко да му тьрсиш,на бензинджийницата го имало.Не е сьщото ма и това работело,мажи и гледай да е сух джама само,оставяш да засьхне и после леко сьс сухо парцалче махаш бялото.И после.............па ше викаш ТОЗ КВИ МАГИИ ЗНАЕ
![]()
На няколко бензинджийници , оглеждах ама явно не съм гледал добре
Ще го намеря и после глей кво става - магишън бърд дей
Ма сега, големия брат на жената на гости за няколко дена и от време на време се за.....приказваме
Ще видиш ти

Публикувано 09 януари 2008 - 22:53
Ба ли га,на рьчно миене дьржи и то месеци,тьркам ли тьркам и пак си стои.На автомивка идея нямам,аз там не ходя,че идея си нямат и те от миене.
Владек,спри да се наливаш бате ми качвай на жената брата и газ за магийката,да видиш ти кьв е шукар после.
Владек,спри да се наливаш бате ми качвай на жената брата и газ за магийката,да видиш ти кьв е шукар после.
.
Публикувано 09 януари 2008 - 22:56
Ами тва чудо ще държи ли след АВТОМИВКА - РЪЧНО - че и БЕЗКОНТАКТНО и като я покрият с оная бялата пяна, че и после мощно с пръскалката ???
???
Как е после положението?
Малко нахално от моя страна , ама питам
RainOFF-a при ръчно миене средно по 2-3 пъти месечно изкарва месец и половина-два с едно мазане.
Едно шише изкарва 4-5 мазаници
Публикувано 09 януари 2008 - 22:56
Ами тва чудо ще държи ли след АВТОМИВКА - РЪЧНО - че и БЕЗКОНТАКТНО и като я покрият с оная бялата пяна, че и после мощно с пръскалката ???
???
Как е после положението?
Малко нахално от моя страна , ама питам
RainOFF-a при ръчно миене средно по 2-3 пъти месечно изкарва месец и половина-два с едно мазане.
Едно шише изкарва 4-5 мазаници
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни