Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

всички ключалки замръзнали немога да си отключа

• Please log in to reply
62 мнения по тази тема

#16 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 20:29

http://cmi.hit.bg/products/holts.htm

Третата макина.Аз имам такова за стькла ма мойто е като шпатула в предната си част - ем прьскаш да маха леда,ем стьржеш с тая гад.....................бе не е лесно в Калифорния,16 градуса е в момента. :flagMB new:

Забрави за други препарати,свалят боята ако я мацнеш.
  • 0
.

#17 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 20:41

Тия неща са готини
Щракнах ги веднъга
Супер
Благодарско и от мен , БОС
:4036:
  • 0
Публикувано изображение
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител

#18 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 21:05

4 дни бате,4 и пак сьм я минал цялата.За толко ходих на студено,малко на планина и то не бяха уплатнения,то не беше смазване,флакони за джама,гел против запотяване,препарат против лед по джама,ключалки и кво ли не.Проблеми нямах ма парен каша духа.Имам 2 сезона на Боровец,живял сьм у Драгалевци,Симеоново и Бояна и самосняг ми дай,ше ми замрьзне нещо ма другия пьт.

Има от тия малките за ключалки кьде ли не,на всеки Шел ги имаше.Сега има и флакони от най-добрите в света,ако се разровя и темата ше стане 5 страници.Тва духам,лижем,пикам у ключалката се прави ако ептен те е изненадала зимата ма в БГ няма как де е такова положението.Тук ключ на Мерцедес прави само дилара,бройката около 140 кинта,флаконче за смазване 6,ка да го смятам пак сьм си скрьндза. :flagMB new:
  • 0
.

#19 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 21:16

Тия неща са готини
Щракнах ги веднъга
Супер
Благодарско и от мен , БОС

Бе да те питам - пикал ли си на ключалка?Аз сьм се опитвал на Нисан Патрол ма ми висок и си пикам по ботушите.Имахме един с трьби на праговете,той ставаше за пикане ма е опасно ако е много студ и си допреш пикалото да не залепне,че после става ДА ТИ ЕБА И НИСАНА :kill_myself: :kill_myself: :kill_myself:
  • 0
.

#20 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 21:34

Бе да те питам - пикал ли си на ключалка?Аз сьм се опитвал на Нисан Патрол ма ми висок и си пикам по ботушите.Имахме един с трьби на праговете,той ставаше за пикане ма е опасно ако е много студ и си допреш пикалото да не залепне,че после става ДА ТИ ЕБА И НИСАНА :kill_myself: :kill_myself: :kill_myself:

Еееее,
Ти ме гепи на мезе
Стига бе
И ракия имам и мезе се намира , па и в тавичката-по стар български обичай-цвърчи месце
Я по-добре намери из нета ,тоя препарат който търкаш предния джам и чистачки не ти трябват в дъжда
Гледах някакво клипче и не се сещам къде беше(сериозно ти редим)
Поздрави

П.П. Дърт, жилав и кисъл съм вече за мезе
  • 0
Публикувано изображение

#21 Hos7a

Hos7a

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 47 Мнения:
  • Град:СТОЛИЦАТА

Публикувано 04 януари 2008 - 21:39

Мерси BENZBOSS :) Фкарах малко спиртец и се оправиха за сега НО НЕМОЖАХ ДА Я ИЗКАРАМ ОТ ПРЕСПИТЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
За напред ще и правя предзимна подготовка с показаните ми материали :)
  • 0

#22 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 22:02

Мерси BENZBOSS :) Фкарах малко спиртец и се оправиха за сега НО НЕМОЖАХ ДА Я ИЗКАРАМ ОТ ПРЕСПИТЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
За напред ще и правя предзимна подготовка с показаните ми материали :)

Материалите са готини
Хубаво е да се използват
  • 0
Публикувано изображение

#23 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 22:03

Еееее,
Ти ме гепи на мезе
Стига бе
И ракия имам и мезе се намира , па и в тавичката-по стар български обичай-цвърчи месце
Я по-добре намери из нета ,тоя препарат който търкаш предния джам и чистачки не ти трябват в дъжда
Поздрави

Е само да ми се обидиш сега,аз сериозно ти говоря,ти се цупиш.Майтап да няма ма ако цуне студената ламарина и му залепнат джуките и ше има да те сьрби гьзь за идеята.

А за Нисана е верно,и снимки имах.

http://www.mbclub.bg...?showtopic=7748

Те ти темата,тия дни ше си е довьршвам,че скии хората кви проблеми имат
  • 0
.

#24 Vladek

Vladek

Майстор

• Потребители на форума
  • 3744 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 22:21

Е само да ми се обидиш сега,аз сериозно ти говоря,ти се цупиш.Майтап да няма ма ако цуне студената ламарина и му залепнат джуките и ше има да те сьрби гьзь за идеята.

А за Нисана е верно,и снимки имах.

http://www.mbclub.bg...?showtopic=7748
Те ти темата,тия дни ше си е довьршвам,че скии хората кви проблеми имат

Нема майтап бе
Целувал съм 190ката като малоумен
После един час джуките ми седеха кат маймунско дупе
Ма това са били екстремни ситуации
Ако вземех да вадя ...... та да пикая на ключалката ,ме беше страх да не изкърта патрона(по - страшно щеше да стане)
  • 0
Публикувано изображение

#25 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 04 януари 2008 - 22:23

Па аз си пикам по ботушите след пьрвите 30 секунди,много му студено и бега,крие се на топло.Това само в краен случай,за целуване после не е добре. :kill_myself:
  • 0
.

#26 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 05 януари 2008 - 20:29

Ма мноо'весело било тука, ве ...........?
Сега да ви открехна на темата, той Боссчето бая е писал и ще падне едно обикаляне по магазини и бензоностанции - и както винаги тез неща когато са под нужда, цената им отива до небето - а пък в тез почистени пътища мен ортикарията ме фаща.

Замръзнали клучалки се оправят със Технически Шпрей за почистване на Видео глави на видеомагнетофоните VHS.

Грабнахме всички DVDтата и зае*ахме касетките и на ти сега картинка - един целува, друг препикава, трети грее със запалка, четвърти маже с антифриз или глицеринче.

"ОСТАВЕТЕ ВСИЧКО ТОВА В МИНАЛОТО" - това е стандартния лаф от рекламите нали :D

шпреят е на основата на C2H2OH - алкохол (ама не е ракия) и след пръскането разтваря водата след което оставя мазничък филм върху метални и неметални детайли в ключалката , като за магнитофонна видеоглава хората са го измислили да бъде изключително прецизен - на всичкото отгоре ви и почиства механизма от всякакви мазни намеси и прахоляци, натрупани преди още да сте си помисляли да чистите ключалка - ЧЕ КОЙ ГО ПРАВИ ТОВА - никой.

На всичкото отгоре сте и улеснени с това, че има и тръбичка - ръгате я в дупката и цръъъъък, казвате Добро Утро на съседката изнасяща боклука по пеньоар и пантофи - уффффф, обърках се май беше обратното - първо съседката , после цръъък ............... така де ............. и сте готови.
Публикувано изображениеПубликувано изображение
  • 0

#27 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 06 януари 2008 - 05:30

Тва от кьде може да си го купи човек,че спрейчета разни и химии за смазване има кьде ли не?
  • 0
.

#28 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 06 януари 2008 - 13:25

Точно такова не знам дали ще намериш. На това пише "мейд ин дойчланд" ... прави му сметката откога го имам.
Обаче оправя ЕВРИТИНГ !!! Направо и аз се зверя като се получи.
Явно хим. състава е перфектен вътре. Размразявал съм и съм "смазвал" невероятни детайли с него на най-шибаните места, които може да си помисли човек - ако мястото е по-надалеч - удължаваш тръбичката докато стигнеш до дъното и мястото го хване оргазма.

Обаче нека да поясня - това няма точно смазителен ефект - има почистващ повече - рязтваря кал, мазно, прахоляк и се изпарява с тях като дим. Оттам идва и положителното му действие.
Може да се купи от технически магазини за електроника - сервизен шпрей е.
Търси го като им казваш, че искаш да чистиш видеоглави на водеомагнетофони и да е на алкохолна основа. Още повече в USA са по-добри в химията от швабите и там трябва да има невероятно разнообразие. Сега обаче като има забрани на производството на фъскала заради глоб. затопляне.

Всякакви други измислени търговски марки съм ги заи*ал......... щото са мощенници и вкарват китайски ментета с тонове.

Освен това преписвам от един по-стар такъв - ама ми свърши преди 7 години, но го пазя (познай защо)- това е етикета:

ASHLAND CHEMICAL COMPANY
Specialty Products
DIVISION OF ASHLAND OIL, INC
Santa Fe Springs, California 90670

Electric Contact Cleaner - #2

Това вдига оная работа на всяка замърсена платка, реле, ключ - Electric Contact Cleaner #2 - ползва се като първа ръка - после се пръска с едно друго, ама ми го гепиха от гаража и така и не разбрах кога и кой .......... за да ти го покажа. купувал съм и фъскала на Philips ..... ама са къде къде по- слаби - отива цял флакон 100мл. да почистиш!
  • 0

#29 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 06 януари 2008 - 19:07

California :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: Пак са се престарали.Аз ползвам от морските химии,НЕМА ГЕЛЕ :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin:
  • 0
.

#30 MB_Novak

MB_Novak

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 6 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 08 януари 2008 - 15:44

........Я по-добре намери из нета ,тоя препарат който търкаш предния джам и чистачки не ти трябват в дъжда
Поздрави

Препарата се казва "Rain OFF" на Arexons -> Е ТЕ ТУКА

P.S. Има го по бензиностанциите на Лукойл и Шел. Ползвам го от почти година /втора опаковка/ и наистина "работи" :)
  • 0
MB 200E -> DB1240211B000000

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни