Ново Място на срещите в сряда!За София и околията
Започната от W140, 01 яну 2008 - 18:46:39
447 мнения по тази тема
Публикувано 03 ноември 2010 - 09:55
След като миналата седмица чакахме на студа да се съберем, за да решим къде да идем, накрая отидохме в О!ШИПКА.
Стигна мястото на паркинга и се събрахме на една голяма маса до вратата.
За да не се събираме по улиците пак - направо насрочвам - 18:00 - 18:30 се събираме в О!ШИПКА, който отиде първи, да избере по-голяма маса, няма да сме по-малко от 8 - 10 човека!
Става дума за пицарията О!ШИПКА 3 в Студентски град до блок 51.
Стигна мястото на паркинга и се събрахме на една голяма маса до вратата.
За да не се събираме по улиците пак - направо насрочвам - 18:00 - 18:30 се събираме в О!ШИПКА, който отиде първи, да избере по-голяма маса, няма да сме по-малко от 8 - 10 човека!
Става дума за пицарията О!ШИПКА 3 в Студентски град до блок 51.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 03 ноември 2010 - 11:02
Колеги много отдавна съм мераклия да дойда на тез мероприятия ама как да стане.Все е нещо работа а и пък не съм от София, а от дълбоката провинция Петрич.Но ще дойда да се запознаем и то в най-скоро време.Интереса ми е много голям, искам да се запознаем и така........дано скоро се видим face to face:)
By Batev
Публикувано 03 ноември 2010 - 11:56
Еми - що не дойде на събора в Рибарица. Като не си от София, най-лесно ще стане на някоя национална сбирка да дойдеш... Там обикновено е по няколко дни и е с нощувки.
Макар че има хора, които идват до София и за седмични сбирки. Владек, Хари, айде, те живеят близо до София, ама Атанасов е чак в Кюстендил и от време на време идва на срещи в София... А има и съботни и неделни, които не са в работен ден.
Другия вариант е на някое мероприятие. Тунинг шоу, Спиид шоу, автосалон, някое драг състезание... но вече започна зимния сезон и скоро няма да има такива мероприятия.
Макар че има хора, които идват до София и за седмични сбирки. Владек, Хари, айде, те живеят близо до София, ама Атанасов е чак в Кюстендил и от време на време идва на срещи в София... А има и съботни и неделни, които не са в работен ден.
Другия вариант е на някое мероприятие. Тунинг шоу, Спиид шоу, автосалон, някое драг състезание... но вече започна зимния сезон и скоро няма да има такива мероприятия.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 03 ноември 2010 - 13:33
Така е колегаа спор няма..с един приятел се бяхме разбрали да дойдем в Рибарица ама той не успя и сам не ми се биеше толкоз път.Но все ще намеря време за някоя сбирка в сряда.Имам голямо желание и ще дойда.Ще ти звънна предварително да не стане случайно някой гаф и идвам.За мен ще бъде удоволствие да се запознаем
By Batev
Публикувано 03 ноември 2010 - 13:35
За тези в Сряда се пише по раничко в темата както и за Неделните .. тези на Невски и тн ...
С 2 думи : за всяка среща си има инфо навреме .. от теб зависи кого какво и що
С 2 думи : за всяка среща си има инфо навреме .. от теб зависи кого какво и що
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 03 ноември 2010 - 18:29
Живи и здрави само засега имам някакви планове за следващата сряда но да не се заричам.Ако всичко е окей естествено ще пиша по навреме.
By Batev
Публикувано 05 ноември 2010 - 23:12
С цел да се вижда мястото и с цел да тествам как ще излизат карти във форума:
виж на по-голяма карта
виж на по-голяма карта
Публикувано 08 ноември 2010 - 19:21
Колеги както казах......решил съм.......в сряда идвам да се запознаем.Пиша по от рано, за да може ако има нещо промяна да съм в час.
By Batev
Публикувано 09 ноември 2010 - 13:42
18:30 О!Шипка...
Публикувано 09 ноември 2010 - 15:27
Аз ще бъда там надявам се да има и други колеги.
By Batev
Публикувано 10 ноември 2010 - 14:00
къде точно е тва О ПИШКА ааа О ШИПКА ? тоя селския град ми е много мътен ,таман намерих време да дойда и вие сменихте заведението
паркинг има ли там ,кво що ?
паркинг има ли там ,кво що ?
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 10 ноември 2010 - 14:24
Фънки.. не е мн зле.. има къде да се спре
като обслужване е в пъти по-добре ..
Ако не можеш да се ориентираш кажи да те чакам някъде примерно ?
като обслужване е в пъти по-добре ..
Ако не можеш да се ориентираш кажи да те чакам някъде примерно ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 10 ноември 2010 - 17:27
Аз съм тук вече
Sent from my Motorola Milestone using Tapatalk.
Sent from my Motorola Milestone using Tapatalk.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 10 ноември 2010 - 21:23
като място , цени , обслужване , обстановка абе всичко с 2 думи е в пъти по добре от оная дупка ...
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни