Ново Място на срещите в сряда!За София и околията
Започната от W140, 01 яну 2008 - 18:46:39
447 мнения по тази тема
Публикувано 17 ноември 2010 - 13:53
айдееее тамммм смеее
Градушка бие - слънце пече , аз съм си братче курназ момче
Публикувано 24 ноември 2010 - 10:10
Тази вечер нещо О'Шипкз тва онова ще има ли, че мисля да отскоча
By Batev
Публикувано 24 ноември 2010 - 10:55
има О!Шипка, както всяка сряда...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 01 декември 2010 - 14:57
Довечера ще дойда, но ще закъснея... към 19:30 вероятно.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Публикувано 07 декември 2010 - 16:08
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩАТА СРЕЩА УТРЕ:
Тъй като утре е студентският празник 8 декември, а ние се събираме в заведение в Студентски град, днес ми се обадиха от заведението и помолиха да не оставаме по-късно от 20 часа утре, тъй като имат резервация за цялото заведение от 20 часа нататък. Имайки предвид, че рядко оставаме до по-късно от 20:30 съм им казал, че няма да ни е проблем.
Тъй като утре е студентският празник 8 декември, а ние се събираме в заведение в Студентски град, днес ми се обадиха от заведението и помолиха да не оставаме по-късно от 20 часа утре, тъй като имат резервация за цялото заведение от 20 часа нататък. Имайки предвид, че рядко оставаме до по-късно от 20:30 съм им казал, че няма да ни е проблем.
Публикувано 07 декември 2010 - 16:53
Ок.Обаче искам да попитам колко хора горе-долу ще сме там?
Миналата сряда бяхме точно 4 човека и се получи малко гадно защото имаше много хора в заведението,а масите които са за нас бяха празни.Имаше и много погледи от страна на персонала.
Миналата сряда бяхме точно 4 човека и се получи малко гадно защото имаше много хора в заведението,а масите които са за нас бяха празни.Имаше и много погледи от страна на персонала.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 07 декември 2010 - 18:49
за утре твърдо съм решил да дойда да се запознаме ...дано само в работата да не стане нещо непредвидено и да закъснея защото аз идвам от Благоевград ..
Публикувано 07 декември 2010 - 19:20
аз през деня ще разбера дали съм с вас вечерта или не
Публикувано 07 декември 2010 - 19:24
Там съм както обикновено!
Публикувано 07 декември 2010 - 20:50
Аз няма да идвам. Ще празнувам. А и по това време сигурно ще съм на черешата вече...
Публикувано 08 декември 2010 - 11:38
Alipi - как да кажем колко хора сме, като това никой не може да го предскаже...
Миналата седмица бях обещал да дойда, но ме задържаха в работата - звъннах ти като се освободих, но разбрах, че вече ставате.
Днес трябва да дойда...
Миналата седмица бях обещал да дойда, но ме задържаха в работата - звъннах ти като се освободих, но разбрах, че вече ставате.
Днес трябва да дойда...
Публикувано 08 декември 2010 - 11:48
Аз затова пиша тук,който прочете да казва ще идва ли или не?
Така горе долу ще може да се преброиме и ще знаеме,4 човека ли ще сме като миналия път или малко повече.
Нали се сещаш че ако сме 4 човека днес на празника, както ти вече писа че е резерве,и ако идеме 4-5 човека,ще ни изгонят на секундата.Все пак ни се пази маса за около 10-15 човека.
Така горе долу ще може да се преброиме и ще знаеме,4 човека ли ще сме като миналия път или малко повече.
Нали се сещаш че ако сме 4 човека днес на празника, както ти вече писа че е резерве,и ако идеме 4-5 човека,ще ни изгонят на секундата.Все пак ни се пази маса за около 10-15 човека.
Не хапи този,който може да те изяде.
Публикувано 08 декември 2010 - 13:23
Спокойно може да се обадите на заведението като ще ни гонят и да кажете , че всеки ще си празнува по своему празника Вместо да берем срам можем да си го спестим
Това е само предложение
Аз няма да мога да дойда тъй като ще празнувам с колегите
Това е само предложение
Аз няма да мога да дойда тъй като ще празнувам с колегите
Публикувано 15 декември 2010 - 18:16
Днес сам ли ще съм ?!?
Sent from my Motorola Milestone using Tapatalk.
Sent from my Motorola Milestone using Tapatalk.
Ignore list: fiveq, Наско, krasch
Публикувано 29 декември 2010 - 18:41
Днес .. някой ?
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни