Автотапицер
Започната от Psyho, 18 дек 2007 - 19:51:57
25 мнения по тази тема
Публикувано 01 януари 2008 - 15:18
Ok мерси, таман се чудих къде да си направя волана като нов.Пък и за кожа навсякъде ще видиме какви цени ще обяви човека.
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.
Публикувано 01 януари 2008 - 15:35
Ok мерси, таман се чудих къде да си направя волана като нов.Пък и за кожа навсякъде ще видиме какви цени ще обяви човека.
Цените са еднакви-50лв.с изкуствена кожа и 80лв. с естествена-това за волан!А,за цялостно с естествена хубава кожа си е цифра,но ти си решавай и избирай при кого,какво,що и дали ще правиш!
П.С. Имай предвид,че светлата естествена кожа е по-скъпа от черната,или тъмно-кафявата,защото трудно се багри ест.кожа в светли тонове!
Публикувано 01 януари 2008 - 17:34
Е то е ясно че няма да е евтино за цялостно претапициране, ма почти съм се навил че си друго кожичката.
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.
Публикувано 19 януари 2008 - 22:18
Да и аз съм на мнението ,че за качествените маистори трябва да се пише.Аз лично съм си правил доста неща и съм повече от доволен от коректноста и тяхната работа.Не мисля че цената е различна за клиентите защото аз съм изпращал доста хора при тях и никои не е казал че са му взели различна цена.На мнението съм че цената си отговаря за качеството.Момчетата са от Горубляне-Митко и Веско се казват.Много са точни.Много бях чувал за тях,но си мислех че някои им прави реклама.Но сега мога да кажа,Че тези хора си разбират от работата и нямат нужда от реклама.Телефоните им са 0888806017- 0888986641
Публикувано 19 януари 2008 - 22:33
Да и аз съм на мнението ,че за качествените маистори трябва да се пише.Аз лично съм си правил доста неща и съм повече от доволен от коректноста и тяхната работа.Не мисля че цената е различна за клиентите защото аз съм изпращал доста хора при тях и никои не е казал че са му взели различна цена.На мнението съм че цената си отговаря за качеството.Момчетата са от Горубляне-Митко и Веско се казват.Много са точни.Много бях чувал за тях,но си мислех че някои им прави реклама.Но сега мога да кажа,Че тези хора си разбират от работата и нямат нужда от реклама.Телефоните им са 0888806017- 0888986641
Брех-разкри ги! Скоро ще пусна снимки на една нова баварка 7-ца,която е била с черна кожа,ама собстеника е пожелал да се смени цвета-не че оригиналния салон е имал забележки!Ако имам време много обичам да им ходя на гости-просто да позяпам!
Публикувано 19 януари 2008 - 22:35
Брех-разкри ги! Скоро ще пусна снимки на една нова баварка 7-ца,която е била с черна кожа,ама собстеника е пожелал да се смени цвета-не че оригиналния салон е имал забележки!Ако имам време много обичам да им ходя на гости-просто да позяпам!
Само не ми казвай че е бял
Публикувано 23 януари 2008 - 22:56
Публикувано 24 януари 2008 - 11:21
Много готино се е получило, само че кажете на фотографа, че детайли отблизо се снимат в режим "макро"
Иначе имам и едно питане, прави ми впечатление, че на корите на вратите, кожата наместа стои все едно не е залепена и има въздух отдолу?
Иначе имам и едно питане, прави ми впечатление, че на корите на вратите, кожата наместа стои все едно не е залепена и има въздух отдолу?
Публикувано 31 януари 2008 - 08:59
А аз да попитам, някой да знае автотапицер в Пловдив ... за дребен проблем на вратата е ... така, че може да не е много добър
"Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства." - The Rock never die.. :P
Публикувано 31 януари 2008 - 09:47
А аз да попитам, някой да знае автотапицер в Пловдив ... за дребен проблем на вратата е ... така, че може да не е много добър
Заповядай на срещата довечера на ОПЕТ и там ще намериш отговора на въпроса
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни