Автотапицер
Започната от Psyho, 18 дек 2007 - 19:51:57
25 мнения по тази тема
Публикувано 18 декември 2007 - 19:51
По молба на mbenz пускам снимките, ако някой се интересува от подробности може да го пита него, с цел да не се прави реклама няма да упоменаваме адреси и имена тук.
Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 18 декември 2007 - 19:59
Понеже често се коментират авто-тапицери накрая реших да пусна снимки на наистина добри професионалисти!Занапред ще има още,ако ви е интересно!Помолих Psyho да ги постне,понеже ме няма много по компютрите!Първо виждате един баварец на около 1,5години,накойто собственика е пожелал да му се направи кожен салон!После има възстановени кори на волани от гръмнали еърбеци,а по-натам ще има и направа на нови гюруци-нещо наистина мнооого трудно!!!
Публикувано 18 декември 2007 - 21:37
После има възстановени кори на волани от гръмнали еърбеци,а по-натам ще има и направа на нови гюруци-нещо наистина мнооого трудно!!!
Това с гръмналите еърбеци и зашиването им си е направо престъпление, особено ако после е купи човек който нищо неподозира.
Дава пари за кола, уж сигурна а в естремна ситуация няма никой
Иначе добре работи този тапицер
Публикувано 19 декември 2007 - 00:02
Искам още снимки, тая тема ме заинтригува!
Публикувано 19 декември 2007 - 08:52
бива си го тоз тапицер
.... Опита е фенер който свети на гърба ни - Конфуций ....
Публикувано 19 декември 2007 - 17:36
Бавареца е доста добре направен. Същата кожа като мойта е и си е като оригиналната.
При Наско ли е правена ?
Какви пари се е вързало за цялата процедура ?
При Наско ли е правена ?
Публикувано 19 декември 2007 - 17:46
Бавареца е доста добре направен. Същата кожа като мойта е и си е като оригиналната.
При Наско ли е правена ?
Не е при Наско,а при Веско!И Наско е добър,де!За цена нищо не мога да ти кажа,защото за всеки модел е различно,някъде има и таван,а и този баварец трябваше да стане за два дена и половина,което доста е вдигнало цената!Не съм рекламен мениджър на никого,но като за мойта 124/Е същия човек ми каза цена 2000лв.-нищо,че сме приятели!Наясно съм-без пари убаво нема! Плати си подобаващо,за да не те претупат!А,и знаеш,че приятели(които искат да минат тънко)най се "цакат"! Значи помолих Psyho да постне снимките(щото мен ич ме няма за това!),не за да правя реклама и да намирам клиенти-човека е затрупан от поръчки,и по тази причина не е правил и снимки,но напоследък като чета за авто-тапицери и след като поспорих с този-онзи ми обеща да снима!
Публикувано 20 декември 2007 - 14:42
Прав си Пламене , ако не се лъжа това са хората от Горубляне.На скоро правиха разни неща по моито МПС и направо да кажа много са добри истински професионаликти.И да дава господ все повече такива хора в държавата.За цените , да хубавите работи си струват скъпо.Та това е от мен.Дадох някой лев но пък автомобила стана перфектен и важното за един работен ден.Сутринта след 09.00 часа я закарах и в 18.00 часа пътувах по Цариградско.Евала.
Публикувано 28 декември 2007 - 18:47
Интересува ме 123ков волан за колко парички може да бъде претапициран или поне да ми се намота от онази кожена връв, че много ми се плъзга? Дайте координати,тел...
Публикувано 28 декември 2007 - 20:45
И аз сам си тапицирал волана.Мои приятел го тапицира и го направи много удобен.Хубаво е с тапициран волан.Скоро ще карам ме4ока да му сложи една хубава кожа да светне малко
Публикувано 28 декември 2007 - 23:07
Добре де давайте координати някакви и насочителни цени...
Лека засега и дано се похваля и аз с нов волан
Лека засега и дано се похваля и аз с нов волан
Публикувано 29 декември 2007 - 20:03
На хубавите и качественните неща е добре да се прави реклама.За всички ще е добре.Ако не е в разрес много с правилата на форума напишете на този Качествен Човек-тапицер телефон и адрес.Малко са в България тези хора ,които вършат работата си с желание и любов . Трябва поне да ги рекламираме безплатно.Нали всеки се стреми към красотата,нека поне да е качественно.Благодаря
Публикувано 29 декември 2007 - 21:42
Ще дадете ли координати на тапицера или ще си го пазите тайна?
Ако няма да давате за какво е цялата тази тема?
Ако няма да давате за какво е цялата тази тема?
Публикувано 30 декември 2007 - 18:10
И аз чакам координати на човека.
Интересно когато боговете говорят, тия с фактите къде са тогава.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни