Куриерска тема
Започната от iohoho, 18 дек 2007 - 10:33:20
38 мнения по тази тема
Публикувано 18 декември 2007 - 10:33
Бих искал да предложа ей в тази темичка да пишем за движенията ни в страната с цел да си бъдем полезни, доколкото можем.
Например аз ще пътувам по коледните празници в посока Стара Загора и бих могъл да транспортирам на колегите от региона туй-онуй, като трикрилен гардероб / разглобен, само ! / , някакъв рекламен материал / ако е останал, и при желание /, някой специфичен чарк, намиращ се само в софийските магазини и т.н.
Например аз ще пътувам по коледните празници в посока Стара Загора и бих могъл да транспортирам на колегите от региона туй-онуй, като трикрилен гардероб / разглобен, само ! / , някакъв рекламен материал / ако е останал, и при желание /, някой специфичен чарк, намиращ се само в софийските магазини и т.н.
Публикувано 25 февруари 2009 - 21:25
27.02.2009 - петък София-Стара Загора, с 4 комплекта пластини...
Публикувано 26 февруари 2009 - 01:38
Ами виж там, ако те устройва варианта с колегата - не давай грешни пари за куриера.Опа , и тук да ти се извиня за спама , ние с колегата се разбрахме.
Поздрави
Аз пластините ще ги пласирам в ЕКОНТ утре към обяд, така че ако се откажеш дотогава - пиши ми!
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 26 февруари 2009 - 08:12
Спама чистачите ще го почистят, ама какво правим последно, щото на ЛС разбрах, че си предпочел куриер, казвай, до обяд има време за промени
Публикувано 22 юни 2009 - 13:49
Малко да саживя темата
Случайно някой колега който да знае кога ще патува примерно от София до Варна и да минава през магистрала хемус???
защото говорихме със Илия за пластини и стикери на клуба но по пощата няма как... Че през деня няма никой унас и няма как да ги получа
Ако случайно някой минава по магистралата и нему е в труднос да вземе стикерите да пише във темата.
Ще бъда много благодарен...
Ще се чакаме на разлкона за Троян,Ловеч и Плевен то и за Пловдив също там е разклона
0885 26 59 33 Дамян Йончев.
Случайно някой колега който да знае кога ще патува примерно от София до Варна и да минава през магистрала хемус???
защото говорихме със Илия за пластини и стикери на клуба но по пощата няма как... Че през деня няма никой унас и няма как да ги получа
Ако случайно някой минава по магистралата и нему е в труднос да вземе стикерите да пише във темата.
Ще се чакаме на разлкона за Троян,Ловеч и Плевен то и за Пловдив също там е разклона
Публикувано 22 юни 2009 - 16:44
в 4.00ч.сутринта трьгвам от ов.купел за варнаМалко да саживя темата
Публикувано 22 юни 2009 - 17:10
в 4.00ч.сутринта трьгвам от ов.купел за варна
еми ти във 6:30-7часа си до мене кадето щете чакам няма как да вземеш стикерите от Илия Горанов ?
Публикувано 23 юни 2009 - 21:59
Почти всяка седмиац пътувам Плевен-София, София-Плевен, понякога и Търговище. Ако мога да съм полезен на някого с нещо, да свирка.
Mercedes - най-добрият приятел на човека!
Публикувано 22 юли 2009 - 08:21
и аз да съживя малко темата.
имам нужда от получаване на два спирачни диска от София - в района на Сточна гара, евентуален транспорт до Пловдив, или околията, и връщане на два други спирачни диска отново в София - на Сточна гара.
Нещата са относително неспешни и движението в едната посока не е свързано със спешно връщане обратно, както и последователността - дали моите ще стигнат първо в София, или обратното..
Използването на Еконт е вариант, но предвид теглото на дисковете и цената на услугата, то тя почти се обезсмисля.
Предварително благодаря
имам нужда от получаване на два спирачни диска от София - в района на Сточна гара, евентуален транспорт до Пловдив, или околията, и връщане на два други спирачни диска отново в София - на Сточна гара.
Нещата са относително неспешни и движението в едната посока не е свързано със спешно връщане обратно, както и последователността - дали моите ще стигнат първо в София, или обратното..
Използването на Еконт е вариант, но предвид теглото на дисковете и цената на услугата, то тя почти се обезсмисля.
Предварително благодаря
Публикувано 22 юли 2009 - 09:02
В събота пътувам от София до южно черноморие: магистрала Тракия - околвръстно на Стара Загора - Нова Загора - околовръст Сливен - магистрала Тракия - Бургас.
Пътувам с жена и дете и мога да поема само необемни пратки, щото съм с покъщнината на бебето.
Вени,
Ако си навит да си вземеш дисковете от Хепи Пловдив на магистралата може да се измисли нещо?
Пътувам с жена и дете и мога да поема само необемни пратки, щото съм с покъщнината на бебето.
Вени,
Ако си навит да си вземеш дисковете от Хепи Пловдив на магистралата може да се измисли нещо?
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 22 юли 2009 - 09:14
В събота пътувам от София до южно черноморие: магистрала Тракия - околвръстно на Стара Загора - Нова Загора - околовръст Сливен - магистрала Тракия - Бургас.
Вени,
Взимането от Хепи не е проблем никакъв, обаче въпроса с покъщнината на бебето силно ме притеснява.
Моето комби е по-вместително от твоето, и като знам, че при всяко отиване някъде - не на море, а някъде - по принцип, отзад, отпред, отстрани, отгоре и отдолу, а също и на други места съм така натъпкан, че приличаме на косовски бежанци, и нещо непланирано, с размер по-голям от клечка за зъби просто е невъзможно да се побере.
Дисковете са два, в кутия 400/400/100 и тежат учудващо много.
Просто ми е неудобно да те ангажирам с такъв обем и тегло.
Благодаря ти за жеста
Моля, прати ми един твой телефон на ЛС
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни