Отново парно,шило в торба не стои...W124
Започната от House M.D., 17 дек 2007 - 12:26:28
65 мнения по тази тема
Публикувано 17 декември 2007 - 22:46
Съгласен съм с профилактиката на обслужваемите агрегати и компоненти на автомобила...
Но тези които не са обслужваеми,..кво да им праим,...да ги отворим и да си ги гледаме а?
Е,...понекога се получава,...нека,...!
Но правилния вариант е,... да се подменят дефектиралите части!
Всичко си има ресурс!
Ако всички бехме като Вени,...!?
Ама не сме!
А за тапата на Боса,....то така и баба знае,...изпил си го,..а сега ква е тапата?
Коркова е!
Ай на здраве!
Но тези които не са обслужваеми,..кво да им праим,...да ги отворим и да си ги гледаме а?
Е,...понекога се получава,...нека,...!
Но правилния вариант е,... да се подменят дефектиралите части!
Всичко си има ресурс!
Ако всички бехме като Вени,...!?
Ама не сме!
А за тапата на Боса,....то така и баба знае,...изпил си го,..а сега ква е тапата?
Коркова е!
Ай на здраве!
Публикувано 17 декември 2007 - 22:50
Прав си,аз сьм писал как пьрвото нещо което направих беше да ги отворя тия,да ги размьрдам малко,че не ми бачкаше парното.Един такьв винтил е около 600 и горница ако правилно помня и обикновенно отказва есента,че цяло лято няма кой да се сети да си пусне парното поне ведньж на месец.Всичко се набива там,затлачва се и после СУДЕНО МИ Е.Помпичката се отваря с 2 бол4ета,клапаните и те така бяха,работа за 5 минути спестява ходене по мьките и 5-600 кинта суха пара.
.
Публикувано 17 декември 2007 - 22:53
Коркова е!
Ай на здраве!
Бе Каберне беше май.................ма аз го взех с течаща машинка за парното,това беше единствената здрава кола в ковто можех да си опьна краката и да си наместя патериците,а и на цена под 1000$.Машинката му е около 300 кинта и за спиране на теча ползвах 5 кинта кран и ..............тапа.Сега работи та и за още студ пита ма ше я кара с кран,другото е много разправия и не ми се занимава точно с тая кола.Ако ми попадне вора рька ОК ма 300 кинта няма да дам.
.
Публикувано 17 декември 2007 - 22:55
Пичове,
Просто попитах защото имате невероятна преднина в тези неща
Нищо тендециозно
Поздрави
Нищо тендециозно
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 17 декември 2007 - 22:59
Пичове,
Нищо тендециозно
Поздрави
Още година ти остава и взимаш поне трети разряд ако се движи твойта.
.
Публикувано 17 декември 2007 - 23:03
За година ако може да издържи сървъра на форума-ще е добреОще година ти остава и взимаш поне трети разряд ако се движи твойта.
Да не ми намекнат,че трябва да стана основен спонсор за "дисково пространство"
Публикувано 17 декември 2007 - 23:16
Малеииии, за едно просто моторче се изписаха толкова неща, идвам и го правя на място, не търся дивидент или облага, казвайте каде и кога.
Публикувано 17 декември 2007 - 23:23
Утре в 6 пред нас,адрес трябва ли ти?
Тя темата стана ясна след снимките,после е само базик ма ако си сериозен ше те чакам.
Тя темата стана ясна след снимките,после е само базик ма ако си сериозен ше те чакам.
.
Публикувано 17 декември 2007 - 23:41
АлуууУтре в 6 пред нас,адрес трябва ли ти?
Не се предреждай
Чак пък в 6
Пръв па искаш да си
Публикувано 17 декември 2007 - 23:49
Идвам аз така или иначе се чудя с какво да се зачевъркам, и любимата фраза ми е : "това дето не станва, е готово и си го дадох на клиента, Бекирски си позволяваше този лаф, от времето на соца" но това е друга ера.Утре в 6 пред нас,адрес трябва ли ти?
Публикувано 18 декември 2007 - 12:14
защо да не стане да не мислиш че точно този ел мотор е произведен специално за мб /няма да е рентабилно за производителя/? Сигурен съм че това е стандартен ел мотор който се използва в много други уреди ! Дори в една моя ел.прахусмукачка за кола е същия ! днеска я отварях от любопитство ! Така че трябва да се търси от нещо такова! Трябва само да се гледа за оборотите му които развива да са еднакви с това моторче на Вени и толкова ! Обикновенно са на 7200 оборота . за диларите е ясна работата щом е за мб е цифра !Е то ако следваме тая логика, би трябвало първия ти попаднал 12В правотоков електродвигател от нещо с подобни размери да ти свърши работа.
Дълбоко се съмнявам обаче че ще стане така, каквато е идеята ти
Само втора употреба, и то такова... Иначе при дилъра, ммммм....
Veni, това че мУторето помагало при ниски обороти съм го чел из форуми ама не го вярвам.
Даже имаше и версии, че освен ниски обороти и температурата трябвало да бъде над нормалната, дрън-дрън та пляс...
Според мен са митове и легенди.
Моето освен като натисна REST, при друга ситуация не съм го видял в работа да се хване.
Ама може и да съм пропуснал, де...
Публикувано 18 декември 2007 - 12:47
Моето моторче също беше отказало да работи.Отне ми 2 ч. с търсенето на четките и заработи като ново.Дано се отървеш само с това.
W124 260E 122Kw
Публикувано 18 декември 2007 - 13:58
абе то е и така, и не е така
хубаво, моторчето ще го сложим КДЕ (Кво Да Е), ами присъединителните размери?
Надали ще уйдисат толкова точно. Щото в тоя бахър ако ми шурне антифриза, нали усещаш накъде отиват работите...
отделно ако шурне антифриз или по друга причина стане късо съединение---ше изгориш ел. блока
Публикувано 19 декември 2007 - 22:19
A при 190-ката има ли такава помпа? Чудно ми е защото при мен на обороти е по-слабо парното, докато в движение става баня?Аз няма да помогна ами само да питам, къде се намира тази помпичка на 190 бенз? Зад акумулатора има кутий с букси и нещо като релета. Парното ми духа силно, но неможе да се каже топло. Усилва се отначало и почва студено...!? Имаше и нещо за някакво цилиндърче което блокирало, но не разбрах къде да го търся?
Публикувано 19 декември 2007 - 22:32
Всички имат иначе няма как да ти вьрти водата на ниски обороти и на място е студ.Онова грозното червено е модел 77 и правено за Калифорния кьдето зима няма,помпата си е оригиналната,никой нищо не е пипал,така си идва от завода.
.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни