Съвет за камераФото Мексико,някой да не ме е забелазьл???
Започната от BENZBOSS, 17 дек 2007 - 08:25:09
42 мнения по тази тема
Публикувано 18 декември 2007 - 07:07
Пак аз..............Искам да знам това какво още му трябва,че чета из нета че работело с карти до около 2гб а аз се бях наточил за 8гб?Пак глупости питам ма да беше с калници да сьм го изклиопал,а то с обектив
.
Публикувано 18 декември 2007 - 07:09
ако снимаш на най-високите пиксели 6 - 7 - 8, 8гигабайта ще ти са окПак аз..............Искам да знам това какво още му трябва,че чета из нета че работело с карти до около 2гб а аз се бях наточил за 8гб?Пак глупости питам ма да беше с калници да сьм го изклиопал,а то с обектив
ако снимаш на 4 - 5 - 6 и 2 гигабайта ти вършат работа
Публикувано 18 декември 2007 - 07:15
Друго какво да му взема?
Това с картите ОК,осмица ше е ма кои си заслужават,че гледам едни ем евтини ем по 8............па аз как обичам евтиното..............не си е работа.
Това с картите ОК,осмица ше е ма кои си заслужават,че гледам едни ем евтини ем по 8............па аз как обичам евтиното..............не си е работа.
.
Публикувано 18 декември 2007 - 07:16
вземи нещо, което е на средна цена - ни много евтино, ни много скъпоДруго какво да му взема?
Публикувано 18 декември 2007 - 07:18
Като марка кои си заслужават,майната и на цената?
.
Публикувано 18 декември 2007 - 07:40
.
Публикувано 18 декември 2007 - 09:24
FUGIFILM FinePix S5800 - ниска цена (460лв.), полу-професионален с всичко необходимо, лесен за работа и най-високо качество. За стабилизатори, пиксели, опитика, видео изходи и др. няма да говорим, казах има всичко и то работи 6 точки. Fugi и Canon са едно, доколкото знам. Имам такъв апарат и видеото от Търновския събор е правено с него, абсолютно съм доволен. Колегата "krash" ще си купува също. Няма да сгрешиш има 2 г. гаранция, получаваш и кл. карта за 10% намаления при Фуджи...
пс: голема реклама му направих ей...
Публикувано 18 декември 2007 - 11:27
FUGIFILM FinePix S5800 - ниска цена (460лв.), полу-професионален с всичко необходимо, лесен за работа и най-високо качество. За стабилизатори, пиксели, опитика, видео изходи и др. няма да говорим, казах има всичко и то работи 6 точки. Fugi и Canon са едно, доколкото знам. Имам такъв апарат и видеото от Търновския събор е правено с него, абсолютно съм доволен. Колегата "krash" ще си купува също. Няма да сгрешиш има 2 г. гаранция, получаваш и кл. карта за 10% намаления при Фуджи...
Боби, паля колата и заминавам да го купя , един час чета темата и сравнявам , ама на тая цена нищо не намирам подходящо, всичко останало на цена не по-малка от 700 цирки , fuji ще е вече ми стана ясно.Освен ако не си поръчам един Canon s5 от хамерика , ама не ми се чака до 10 януари да си дойде братовчета от Чигаго.
Вече съм собственик на камерката купих сия преди има няма 1 час.
Публикувано 18 декември 2007 - 15:13
Panasonic FZ30 също не е лошо апаратче, има си автоматичен режим, както и пълни ръчни настройки, прави хубави снимки, жалкото е че повечето които имам на пц-то са правени от баща ми, а той малко е скаран с този апарат...
Характеристики: ТУК
Характеристики: ТУК

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!
STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40
Публикувано 18 декември 2007 - 16:39
http://www.dpreview....iews/canons5is/
Мерси много за отзивите,като дойде може да го пробвам с една фотосесия на Призрака.
Сега ми остават дреболиийите по него,но и това е лесно.
.
Публикувано 21 декември 2007 - 20:45
Честито BENZBOSS. Но като чета тук кво е станало .. майко мила. Ми те са те утепали с ифо. Ако се бях прибрал по рано щях да ти предложа следното: GSM NOKIA N 95-8G- вградена памет 8 гига,5 мегапиксела фото/ клипове тоже/ ,GPS с вградена антена / работи с интернет и автономно/без да плащаш/. Работи се по следния начин- 1.отваряш обектива 2. щтрак и готово. Има и други екстри но да не те дразня.Важното е че винаги е с теб и като тръгнеш на някъде не си го забравил точно кога требе да щтракаш. Нема да те дразня повече
Публикувано 21 декември 2007 - 20:59
Тук телефоните са с години зад Европейските модели,много сме назад от Европа в това отношение.Навигация имам и то доста добра ма не ми е в телефона,сега камерата оправих..............бе не е зле.
Ето малко сними как си пием бирата заедно с член на форума
Много добри снимки прави,лошото качество е моя грешка,а не на апарата.

Колегата с половинката

Тия дни снимки от Веагас с друг колега да чакате,баси форума,ше се пропия
Ето малко сними как си пием бирата заедно с член на форума

Колегата с половинката

Тия дни снимки от Веагас с друг колега да чакате,баси форума,ше се пропия
.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА