Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Съвет за камераФото Мексико,някой да не ме е забелазьл???

• Please log in to reply
42 мнения по тази тема

#31 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 07:07

Пак аз..............Искам да знам това какво още му трябва,че чета из нета че работело с карти до около 2гб а аз се бях наточил за 8гб?Пак глупости питам ма да беше с калници да сьм го изклиопал,а то с обектив :kill_myself:
  • 0
.

#32 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 18 декември 2007 - 07:09

Пак аз..............Искам да знам това какво още му трябва,че чета из нета че работело с карти до около 2гб а аз се бях наточил за 8гб?Пак глупости питам ма да беше с калници да сьм го изклиопал,а то с обектив :kill_myself:

ако снимаш на най-високите пиксели 6 - 7 - 8, 8гигабайта ще ти са ок
ако снимаш на 4 - 5 - 6 и 2 гигабайта ти вършат работа
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#33 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 07:15

Друго какво да му взема?

Това с картите ОК,осмица ше е ма кои си заслужават,че гледам едни ем евтини ем по 8............па аз как обичам евтиното..............не си е работа.
  • 0
.

#34 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 18 декември 2007 - 07:16

Друго какво да му взема?

Това с картите ОК,осмица ше е ма кои си заслужават,че гледам едни ем евтини ем по 8............па аз как обичам евтиното..............не си е работа.

вземи нещо, което е на средна цена - ни много евтино, ни много скъпо
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#35 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 07:18

Като марка кои си заслужават,майната и на цената?
  • 0
.

#36 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 18 декември 2007 - 07:35

Ми честит да ти е тогава, със здраве да си го ползувате във Вегас. И не стойте много по рулетките , ей :nono: :D
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#37 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 07:40

:icon_coolgrin: ммммммммммм не обещавам
  • 0
.

#38 MC BOBBY

MC BOBBY

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:
  • Град:Велико Търново

Публикувано 18 декември 2007 - 09:24

FUGIFILM FinePix S5800 - ниска цена (460лв.), полу-професионален с всичко необходимо, лесен за работа и най-високо качество. За стабилизатори, пиксели, опитика, видео изходи и др. няма да говорим, казах има всичко и то работи 6 точки. Fugi и Canon са едно, доколкото знам. Имам такъв апарат и видеото от Търновския събор е правено с него, абсолютно съм доволен. Колегата "krash" ще си купува също. Няма да сгрешиш има 2 г. гаранция, получаваш и кл. карта за 10% намаления при Фуджи...

пс: голема реклама му направих ей...
  • 0

#39 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 18 декември 2007 - 11:27

FUGIFILM FinePix S5800 - ниска цена (460лв.), полу-професионален с всичко необходимо, лесен за работа и най-високо качество. За стабилизатори, пиксели, опитика, видео изходи и др. няма да говорим, казах има всичко и то работи 6 точки. Fugi и Canon са едно, доколкото знам. Имам такъв апарат и видеото от Търновския събор е правено с него, абсолютно съм доволен. Колегата "krash" ще си купува също. Няма да сгрешиш има 2 г. гаранция, получаваш и кл. карта за 10% намаления при Фуджи...

пс: голема реклама му направих ей...

Боби, паля колата и заминавам да го купя , един час чета темата и сравнявам , ама на тая цена нищо не намирам подходящо, всичко останало на цена не по-малка от 700 цирки , fuji ще е вече ми стана ясно.Освен ако не си поръчам един Canon s5 от хамерика , ама не ми се чака до 10 януари да си дойде братовчета от Чигаго.

Вече съм собственик на камерката купих сия преди има няма 1 час.
  • 0

#40 Psyho

Psyho

Напреднал

• Потребители на форума
  • 351 Мнения:
  • Град:Банишора, София, България
  • Интереси:mountaine bike, mercedes, firearms
  • Автомобил:
    W115 - '71
    W201 - '89

Публикувано 18 декември 2007 - 15:13

Panasonic FZ30 също не е лошо апаратче, има си автоматичен режим, както и пълни ръчни настройки, прави хубави снимки, жалкото е че повечето които имам на пц-то са правени от баща ми, а той малко е скаран с този апарат...

Характеристики: ТУК
  • 0
Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Селянин (човек от село) и селянин по душа са две коренно различни неща!

STI Ranger II 9x19
CZ 75 TS .40

#41 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 18 декември 2007 - 16:39

:icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_coolgrin: Аз тая работа я свьрших вече,Канон С5 го чакам да кацне.

http://www.dpreview....iews/canons5is/

Мерси много за отзивите,като дойде може да го пробвам с една фотосесия на Призрака. :flagMB new:

Сега ми остават дреболиийите по него,но и това е лесно.
  • 0
.

#42 NEGRAMOTEN

NEGRAMOTEN

Чирак

• Потребители на форума
  • 155 Мнения:
  • Град:Пловдив

Публикувано 21 декември 2007 - 20:45

Честито BENZBOSS. Но като чета тук кво е станало .. майко мила. Ми те са те утепали с ифо. Ако се бях прибрал по рано щях да ти предложа следното: GSM NOKIA N 95-8G- вградена памет 8 гига,5 мегапиксела фото/ клипове тоже/ ,GPS с вградена антена / работи с интернет и автономно/без да плащаш/. Работи се по следния начин- 1.отваряш обектива 2. щтрак и готово. Има и други екстри но да не те дразня.Важното е че винаги е с теб и като тръгнеш на някъде не си го забравил точно кога требе да щтракаш. Нема да те дразня повече :bigemo_harabe_net-110: :flagMB new:
  • 0

#43 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 21 декември 2007 - 20:59

Тук телефоните са с години зад Европейските модели,много сме назад от Европа в това отношение.Навигация имам и то доста добра ма не ми е в телефона,сега камерата оправих..............бе не е зле.

Ето малко сними как си пием бирата заедно с член на форума :flagMB new: Много добри снимки прави,лошото качество е моя грешка,а не на апарата.

Публикувано изображение

Колегата с половинката :flagMB new:

Публикувано изображение

Тия дни снимки от Веагас с друг колега да чакате,баси форума,ше се пропия :flagMB new:
  • 0
.

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни