Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Велико Търновосъбор на болярите

• Please log in to reply
182 мнения по тази тема

#76 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:
  • Град:Горна Оряховица

Публикувано 05 януари 2008 - 20:24

Може би е по-добре да се откажем. Сега слушах прогнозата за времето и утре в Северна България го дават да превали дъжд, което значе поледица и зимните гуми няма да ни помогнат. Аз съм за отлагане на срещата! Тони, виж каква е прогнозата за времето за края на месеца, да не ни изненада в Балкана!

Аз също съм на мнение да я отложим за другата седмица но утре ще видя какво е времето и ще реша какво да правя.
До края на месеца има време но ще погледна за какво става дума, за да не ни пишат и нас във вестниците и да не ни носят храна с хеликоптер.
  • 0

#77 MC BOBBY

MC BOBBY

Чирак

• Потребители на форума
  • 130 Мнения:
  • Град:Велико Търново

Публикувано 08 януари 2008 - 17:16

Пфу, чета, чета и за малко си помислих че сам опуснал. Имам бая работа и не ми остава време да проверя и да видя как са нещата. Та се бяхме разбрали януари да няма среща и директно на Вонеща вода? :huh: Да се надяваме да няма повече снегове и пътя да става. Колеги обаждайте да ни подсетите по-завеяните. :slap:

ПС: SEC500 ма кефи все повече....
  • 0

#78 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 08 януари 2008 - 17:28

Пфу, чета, чета и за малко си помислих че сам опуснал. Имам бая работа и не ми остава време да проверя и да видя как са нещата. Та се бяхме разбрали януари да няма среща и директно на Вонеща вода? :huh: Да се надяваме да няма повече снегове и пътя да става. Колеги обаждайте да ни подсетите по-завеяните. :slap:

ПС: SEC500 ма кефи все повече....

Боби нямаше смисъл в тая поледица да правим изпълнения, после можеше и ламарини да правим, затова отложихме срещата.
  • 0

#79 benjo

benjo

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 2 Мнения:
  • Интереси:web design, photoshop, my girlfriend

Публикувано 12 януари 2008 - 04:19

Здравейте!!! :) Както виждате съм НОВ :) , нямам тази марка кола, но марката ме радва...Благодаря на Слав, че ме светна за този, сайт и на администратора ви :) . Намеря ли свободното време, идвам и аз :)
  • 0
Real Eyez Realise Real Lies

#80 kuhcho

kuhcho

Чирак

• Потребители на форума
  • 69 Мнения:
  • Град:Варна
  • Интереси:Mercedes-Benz, Информационни Технологии, Музика
  • Автомобил:
    E320 T CDI S210 Avantgarde
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 12 януари 2008 - 04:32

Добре дошъл benjo :friends: . Сигурен съм, че ще намериш доста интересни, приятни и ослужливи хора тук. Вече знаеш за сбирките, когато имаш време заповядай. Ще се радваме ако успеем да популяризираме и разширим още повече клуба. :4036:
  • 0
Мерцедес не е марка автомобил, а начин на живот!
Публикувано изображение

#81 benjo

benjo

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 2 Мнения:
  • Интереси:web design, photoshop, my girlfriend

Публикувано 12 януари 2008 - 20:20

Офтопик:

Относно популяризираме ще направя каквото мога :)
  • 0
Real Eyez Realise Real Lies

#82 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 12 януари 2008 - 22:14

Здравейте!!! :) Както виждате съм НОВ :) , нямам тази марка кола, но марката ме радва...Благодаря на Слав, че ме светна за този, сайт и на администратора ви :) . Намеря ли свободното време, идвам и аз :)

Добре дошъл колега, това че още нямаш Мерцедес не е проблем може да те уредим с един в най-скоро време стига да имаш желание да си го закупиш.
  • 0

#83 doktoras

doktoras

Член на МБлуб България

• Потребители на форума
  • 122 Мнения:
  • Град:Елхово

Публикувано 13 януари 2008 - 13:37

Привет на Болярите ще се намери ли едно местенце и за нас южняците на вашата сбирка :unsure: :tongue: :D
  • 0
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе

#84 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 13 януари 2008 - 14:51

Привет на Болярите ще се намери ли едно местенце и за нас южняците на вашата сбирка :unsure: :tongue: :D

Винаги сте добре дошли.
  • 0

#85 doktoras

doktoras

Член на МБлуб България

• Потребители на форума
  • 122 Мнения:

Публикувано 18 януари 2008 - 04:36

направо с молбата за членство идвай - там ще приемаме нови членове
добре дошъл!

Вени ако не мине котка път там сме Дано можем да минем Предела и дано е хубаво времето
:icon_coolgrin: :flagMB new: :beer:
  • 0
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе

#86 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 18 януари 2008 - 11:40

Вени ако не мине котка път там сме Дано можем да минем Предела и дано е хубаво времето
:icon_coolgrin: :flagMB new: :beer:

Колега, кажи колко ще дойдете да запазя още стаи, за да не стават изненади на сбирката.
Почети тък да ти стане ясно за какво става дума. http://www.mbclub.bg...?showtopic=9094
  • 0

#87 doktoras

doktoras

Член на МБлуб България

• Потребители на форума
  • 122 Мнения:

Публикувано 18 януари 2008 - 14:22

Колега, кажи колко ще дойдете да запазя още стаи, за да не стават изненади на сбирката.
Почети тък да ти стане ясно за какво става дума. http://www.mbclub.bg...?showtopic=9094

Колега дано не прозвучи наивно имаме ли още малко време да дам резолтат възможно е за ден да дойдем без нощувка просто работата ни не позволява
но ще дам резолтат
  • 0
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе

#88 krasch

krasch

Майстор

• Потребители на форума
  • 1103 Мнения:

Публикувано 18 януари 2008 - 15:06

Колега дано не прозвучи наивно имаме ли още малко време да дам резолтат възможно е за ден да дойдем без нощувка просто работата ни не позволява
но ще дам резолтат

За сега има малко възможност да запазим още стаи, но не е много голяма, времето напредва и ще очаквам отговор максимално бързо от твоя страна.
  • 0

#89 doktoras

doktoras

Член на МБлуб България

• Потребители на форума
  • 122 Мнения:

Публикувано 20 януари 2008 - 01:47

За сега има малко възможност да запазим още стаи, но не е много голяма, времето напредва и ще очаквам отговор максимално бързо от твоя страна.

Привет Колега
със сигорност аз и който дойде с мен няма да ползваме стай Ще бъдем през деня там и ще се преберем почти всички който могат да пресъстват имат и ангажименти
  • 0
www.na-offroad.com
Мерцедес-Бенц 200се купе

#90 aalexieff

aalexieff

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 692 Мнения:
  • Град:Павликени
  • Автомобил:
    W124 2.5 D 1987 продаден
    W210 E300 D 1996 продаден
    Mitsubishi Colt IV 1.3 1995 продаден
    Mitsubishi Colt VI 1.5 2005
    Renault Clio III 2007
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 27 януари 2008 - 08:18

Тони, хайде давай напътствия за 01.02.2008, че не остана време. Да се съберем около 17.00 на изхода на В.Търново по посока Хаинбоаз на бензиностанция ЕКО. Кой ще носи прасето, :offtopic1: кой питиетата и кой БАЙРАКА? :flagMB new:
  • 0
W210 E300 D 1996
W124 and E300

4 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 4 гости, 0 анонимни