Велико Търновосъбор на болярите
Започната от
krasch
, 11 дек 2007 - 21:04:15
182 мнения по тази тема
Публикувано 11 декември 2007 - 21:04
Колеги от Търновския регион, чета тук в форума за регулярни сбирки в различни градове на страната, нямате ли желание и ние да си направим една сбирка , а защо само една може и повече.
Ако имате такова желание дайте предложение тук да направим някаква организация и да се видим.
Разбира се на тези сбирки могат да присъстват всички симпатизанти на вечния автомобил.
Ако имате такова желание дайте предложение тук да направим някаква организация и да се видим.
Разбира се на тези сбирки могат да присъстват всички симпатизанти на вечния автомобил.
Публикувано 11 декември 2007 - 21:12
Аз съм за, опеделете място, час и съм там.
P.S. Помислете и за паркинг поне за три коли
P.S. Помислете и за паркинг поне за три коли
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 11 декември 2007 - 21:19
е айде де ,организирайте те най-накрая ,съберете и съмишленици от околията за да направим и Болярски офис на клуба ,като изключим центалния Софийски офис за момента са най-дейни Майна талн и околностите ,след тях са Русе ама те са слаба ракия а за морската столица нищо не се чува
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
Публикувано 11 декември 2007 - 22:17
е айде де ,организирайте те най-накрая ,съберете и съмишленици от околията за да направим и Болярски офис на клуба ,като изключим центалния Софийски офис за момента са най-дейни Майна талн и околностите ,след тях са Русе ама те са слаба ракия а за морската столица нищо не се чува
За сега сме двамата с Сашо но мисля и се надявам да се съберем повече.Времето ще покаже като гледам в форума пишат още двама колеги от Велико Търново "sponsora" ,"kuhcho"и един от Горна Оряховица "BT 0210 AC", като за начало петимата да се съберем и да организираме Болярски клуб.
Публикувано 11 декември 2007 - 22:20
насрочете дата и местоЗа сега сме двамата с Сашо но мисля и се надявам да се съберем повече.Времето ще покаже като гледам в форума пишат още един колега от Велико Търново и един от Горна Оряховица, като за начало четиримата да се съберем и да организираме Болярски клуб.
а също така, за да се съберат поече хора, тре малко реклама да направите ....
Публикувано 11 декември 2007 - 22:30
насрочете дата и место
а също така, за да се съберат поече хора, тре малко реклама да направите ....
Нали затова пуснах тази тема да се разберем какво ще правим.
Публикувано 12 декември 2007 - 17:00
Аз съм израснал във Велико Търново. Завършил съм 2ра гимназия.Все още притежавам апартамент в центъра на града.
Ще ми бъде приятно да се срещнем в най-хубавия град.
Очаквам инициативи от търновци, градът с най-поддържаните коли.
До скоро!
Ще ми бъде приятно да се срещнем в най-хубавия град.
Очаквам инициативи от търновци, градът с най-поддържаните коли.
До скоро!
Публикувано 12 декември 2007 - 18:41
Пишете ни и нас двамата с Иванчо 123-ката и най-доброто 190 в тази част на България на Киро нафтата (кавалера). За Щастливеца е интересно, но няма къде да се спира!? Трябва ни по-открито и празно място с кафе разбира се Ще се заема с заснимането на случката пък като идеи за места мога да кажа примерно: кафето на парка на битака, на мол-а, пред царевец (ако има място) и други. Дайте още предложения и дата през почивните дни афкорс.
Публикувано 12 декември 2007 - 20:24
Пишете ни и нас двамата с Иванчо 123-ката и най-доброто 190 в тази част на България на Киро нафтата (кавалера). За Щастливеца е интересно, но няма къде да се спира!? Трябва ни по-открито и празно място с кафе разбира се Ще се заема с заснимането на случката пък като идеи за места мога да кажа примерно: кафето на парка на битака, на мол-а, пред царевец (ако има място) и други. Дайте още предложения и дата през почивните дни афкорс.
Супер ще стане сбирката , аз предлагам на паркинга на стадиона има винаги място и е широко , а има и кафе даже и дискотека.Можем да се съберем тази неделя 16.12.2007 някъде след обяд към 14.00-15.00.Както го дават да вали сняг ще имаме възможност да си пробваме и зимните гуми.
Очаквам още предложения за мястото и часа и да се събираме.Който ще доиде със сигорност да пише , за да запазим места.
Публикувано 12 декември 2007 - 20:26
В началото на лятото ще има една съботна среща на терасата на Щастливеца (под новия театър) на МБ КЛУБ. А за това трбва чета!
nick chuck казвай датата и да се организираме на тераса, това в началото на лятото е много разтегливо понятие.То сега е в началото на лятото после ще стане в края и накрая нищо, казвай конкретна дата и да се ораганизираме.
Публикувано 12 декември 2007 - 20:33
Аз съм съгласен за неделя, че ще има сняг е добре, то през лятото и баба може да кара. Само определи къде около стадиона, та той е овален
W210 E300 D 1996
W124 and E300
W124 and E300
Публикувано 12 декември 2007 - 21:57
последно тва ли е уговорката?Супер ще стане сбирката , аз предлагам на паркинга на стадиона има винаги място и е широко , а има и кафе даже и дискотека.Можем да се съберем тази неделя 16.12.2007 някъде след обяд към 14.00-15.00.Както го дават да вали сняг ще имаме възможност да си пробваме и зимните гуми.
Очаквам още предложения за мястото и часа и да се събираме.Който ще доиде със сигорност да пише , за да запазим места.
Публикувано 12 декември 2007 - 22:05
Аз съм съгласен за неделя, че ще има сняг е добре, то през лятото и баба може да кара. Само определи къде около стадиона, та той е овален
Пред централния вход на паркинга.Входа се намира от северната страна на стадиона.
Публикувано 12 декември 2007 - 22:07
Пред централния вход на паркинга.Входа се намира от северната страна на стадиона.
браво пичове ,само така ,чакаме снимки ,дано се организирате повече трилъчи фенове
СИРОМАХ DJ , ЖИВ ДЯВОЛ !!!!!
DON`T FUCK WITH MODERATORS!
MY FACEBOOK
http://stara-sofia.com/
Гласувайте за доброто име на "Мерцедес - Бенц Клуб България" В БГ ТОП
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни