Пробва ли с пусната облегалка на предна седалка до долу като е в най-предно положение и завъртане на кората, за да излезе през предна или задна врата? Ако не става... Да не би да трябва да се откача цяла предна седалка? или двете?Пичове,
Дайте идея бе
Как да извадя тази кора от колата
Как да стигна до механизмът на шибито
Ще съм много благодарен
Поздрави
Шибидах W140
Започната от Vladek, 07 дек 2007 - 19:49:34
106 мнения по тази тема
Публикувано 02 март 2008 - 19:14
Публикувано 02 март 2008 - 19:18
............и вратата,и вратата...........................ВЛАДЕК ТИ СИ ЛУД.
Рови при Руснаците как и кьде е механизма на тия модели и как се стига до него.Или чакай,сега ще поровя аз
Рови при Руснаците как и кьде е механизма на тия модели и как се стига до него.Или чакай,сега ще поровя аз
.
Публикувано 02 март 2008 - 19:25
http://www.detali.ru...&...=19B&SID=78
Кое те интересува точно как става?Кабела,електрото,врьзки..............?Кое те бьзика?
Кое те интересува точно как става?Кабела,електрото,врьзки..............?Кое те бьзика?
.
Публикувано 02 март 2008 - 19:51
Механиката , приятелюhttp://www.detali.ru...&...=19B&SID=78
Колелца ,търкалца , рейчици и други такива щуротии , които се чистят или смазват
Нещо запира ,когато му скимне и прискръцва нейде - та ми къса детското сърчице
Ще пробвам утре да я чекна ,напред назад ,през врати и седалки
Също така мисля , че не е редно да се трошат прозорци ,за да излезе тази кора
Днес ми свършиха силиците
Благодарско пичове
Поздрави

Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 03 март 2008 - 19:13

Тази метална тръбичка , е хваната в средата и в задната част на тавата , и отива към левия заден калник

Това е захващането и за тавата
Въпрос
Ако развия тези две болтета , за да сваля тавата , ще стане ли беля и как може да сваля тавата
Само тази метална тпъба пречи
Поздрави

Публикувано 03 март 2008 - 19:27
В рази тръбичка се върти жилото.На твое място я свалям без притеснения!И обърни внимание на уплътнението на шибидаха на покрива-не е ли изскочило на някои места,защото това много товари механизма при затваряне!
Тази метална тръбичка , е хваната в средата и в задната част на тавата , и отива към левия заден калник
Това е захващането и за тавата
Въпрос
Ако развия тези две болтета , за да сваля тавата , ще стане ли беля и как може да сваля тавата
Само тази метална тпъба пречи
Поздрави
Публикувано 03 март 2008 - 19:52
Огледах внимателно днес , уплатненията не са пипани и са си на мястото - майВ рази тръбичка се върти жилото.На твое място я свалям без притеснения!И обърни внимание на уплътнението на шибидаха на покрива-не е ли изскочило на някои места,защото това много товари механизма при затваряне!
Като развия тази тръбичка-какво да очаквам-нещо пружинки , опънато жило (жилото ,лесно ли ще излезе или трябва някъква техника да прилагам
Плагодарско пич
Поздрави

Публикувано 03 март 2008 - 23:25
Ейиииии
Никой неще да каже дали мога да сваля тази шибана тръбичка , без да прееба нещо и как , за да сваля още по-шибания шибидах
Егати колегите
Никой неще да каже дали мога да сваля тази шибана тръбичка , без да прееба нещо и как , за да сваля още по-шибания шибидах
Егати колегите

Публикувано 03 март 2008 - 23:37
В тая тръбичка е жилото и то отива в багажника където е моторчето на шибидаха поогледай и от към багажника как е захванато може би от там да се откача
Публикувано 03 март 2008 - 23:47
Ейиииии
Егати колегите.................
Владек,ти се фана с ебати каскадата па после НИКОЙ НЕ МИ КАЗВА.Кой да ти каже,аз толко луд човек ни у Америнаски,ни у Австралийски,Английски или какьвто и да е форум не сьм виждал.
От де да го знам това какво ще стане ако го махнеш.На 124 едната кора между вратите е около 300 кинта,горната и част се хваша с една метална скоба / знаеш го тва / и много лесно се троши.Ти скочи на 140 модела,смькна му цялото небе,стигна до една трьбичка дето за сефте я виждам и викаш .................ЕГАТИ КОЛЕГИТЕ.
Аз сьм по леките ремонтчета,аз не сьм ти колега майка,толко смелост нямам аз,тва си е баси атаката,механици не се наемат да го правят,ти сам му скочи и тавана на поляната,втори махна,опрял си до една трьбичка и викаш КАЖЕТЕ...................Казвам - ТИ СИ ЛУД,аз тая тема е те така я гледам
и идея нямам как да ти помогна.
Мога да ти намеря евентуално кьде ти е моторчето кьм което отива жилото,там сьм ровил,около антената е.Мога да проверя как се захваща там ма да намеря снимки на свален таван на 140 или обяснено какво се прави
мога,ама ще те изчакам пьрво да го напишеш.
И не ни се сьрди,ти стьпи на Луната и викаш ДЕ СА МАРГАРИТКИТЕ.
Ба ли му мамата,и на разкостена кола не сьм го виждал как е.
Егати колегите.................
От де да го знам това какво ще стане ако го махнеш.На 124 едната кора между вратите е около 300 кинта,горната и част се хваша с една метална скоба / знаеш го тва / и много лесно се троши.Ти скочи на 140 модела,смькна му цялото небе,стигна до една трьбичка дето за сефте я виждам и викаш .................ЕГАТИ КОЛЕГИТЕ.
Аз сьм по леките ремонтчета,аз не сьм ти колега майка,толко смелост нямам аз,тва си е баси атаката,механици не се наемат да го правят,ти сам му скочи и тавана на поляната,втори махна,опрял си до една трьбичка и викаш КАЖЕТЕ...................Казвам - ТИ СИ ЛУД,аз тая тема е те така я гледам
Мога да ти намеря евентуално кьде ти е моторчето кьм което отива жилото,там сьм ровил,около антената е.Мога да проверя как се захваща там ма да намеря снимки на свален таван на 140 или обяснено какво се прави
И не ни се сьрди,ти стьпи на Луната и викаш ДЕ СА МАРГАРИТКИТЕ.
.
Публикувано 04 март 2008 - 00:03
Пак се разрових в WIS и има много информация намерих как се маха жилото, но ако го махнеш се губи центровката на шибидаха и после незнам как се прави и ми се струва че е игра на нерви.
Да видим дали файла е достъпен:
Още нещо:
Май това ти трябва:
Продължавам да търся !
Още нещо:
Май това ти трябва:
Продължавам да търся !
Публикувано 04 март 2008 - 00:27
.
Публикувано 04 март 2008 - 00:35
ДаПак се разрових в WIS и има много информация намерих как се маха жилото, но ако го махнеш се губи центровката на шибидаха и после незнам как се прави и ми се струва че е игра на нерви.
Още нещо:
Май това ти трябва:
Продължавам да търся !
Май тук виждам нещо такова
Утре ще го разгледам внимателно
Лошото е на тези скици ,че в тях не са дадени важните моменти
Опитах де да кача снимка , ма или нета е яко шибан или някой върлува из сървъва със снимки - скорост 0 и полвин час , не мога да кача една снимчица
Благодарско
Поздрави

Публикувано 04 март 2008 - 00:38
И аз ,зърнах някакъв спешъл туул , ма ще го разгледам утре по-внимателно
Достьпен е,но гледам и специален изструмент трябва.
Благодарско
Поздрави

Публикувано 04 март 2008 - 00:40
В тая тръбичка е жилото и то отива в багажника където е моторчето на шибидаха поогледай и от към багажника как е захванато може би от там да се откача
Не се сетих за обратната страна
Благодарско
Поздрави

0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА