Ейиииии
Никой неще да каже дали мога да сваля тази шибана тръбичка , без да прееба нещо и как , за да сваля още по-шибания шибидах
Егати колегите.................

Владек,ти се фана с ебати каскадата па после НИКОЙ НЕ МИ КАЗВА.Кой да ти каже,аз толко луд човек ни у Америнаски,ни у Австралийски,Английски или какьвто и да е форум не сьм виждал.
От де да го знам това какво ще стане ако го махнеш.На 124 едната кора между вратите е около 300 кинта,горната и част се хваша с една метална скоба / знаеш го тва / и много лесно се троши.Ти скочи на 140 модела,смькна му цялото небе,стигна до една трьбичка дето за сефте я виждам и викаш .................ЕГАТИ КОЛЕГИТЕ.
Аз сьм по леките ремонтчета,аз не сьм ти колега майка,толко смелост нямам аз,тва си е баси атаката,механици не се наемат да го правят,ти сам му скочи и тавана на поляната,втори махна,опрял си до една трьбичка и викаш КАЖЕТЕ...................Казвам - ТИ СИ ЛУД,аз тая тема е те така я гледам

и идея нямам как да ти помогна.
Мога да ти намеря евентуално кьде ти е моторчето кьм което отива жилото,там сьм ровил,около антената е.Мога да проверя как се захваща там ма да намеря снимки на свален таван на 140 или обяснено какво се прави

мога,ама ще те изчакам пьрво да го напишеш.
И не ни се сьрди,ти стьпи на Луната и викаш ДЕ СА МАРГАРИТКИТЕ.

Ба ли му мамата,и на разкостена кола не сьм го виждал как е.
.