Jump to content

•  

Photo
- - - - -

ДроселW124 200CE

• Please log in to reply
40 replies to this topic

#16 vlady_07

vlady_07

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Posts:
  • Град:София

Posted 09 December 2007 - 12:14

направих кабелите ама вчера бях бая уморен и забравих да отбележа коя букса за коя дюза е и не мога да варжа кабелите помощ
  • 0

#17 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,380 Posts:

Posted 09 December 2007 - 13:39

направих кабелите ама вчера бях бая уморен и забравих да отбележа коя букса за коя дюза е и не мога да варжа кабелите помощ

по дължина не те ли ориентират?

ако ти кажа цветовете на проводниците,..ще се справиш ли?

Проводници с по големо сечение нема да навредят на системата!
  • 0

#18 vlady_07

vlady_07

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Posts:

Posted 09 December 2007 - 14:01

ще е проблем ли ако слойа малко по дебели кабели
  • 0

#19 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,380 Posts:

Posted 09 December 2007 - 15:42

Сиво-черните на 1-ва и 4-та дюзи

Сиво-червените на 2-ра и 3-та дюзи
  • 0

#20 vlady_07

vlady_07

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Posts:

Posted 11 December 2007 - 08:51

някои може ли да ми даде схема как да разглоба дросела да му смена кабелите защото само на него останаха иначе колата запали и варви по др начин преди не вращаше уборотите веднага а сега всичко се опражи
  • 0

#21 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Posts:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Posted 11 December 2007 - 09:57

някои може ли да ми даде схема как да разглоба дросела да му смена кабелите защото само на него останаха иначе колата запали и варви по др начин преди не вращаше уборотите веднага а сега всичко се опражи

Какво се опражи??
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#22 vlady_07

vlady_07

Чирак

• Потребители на форума
  • 71 Posts:

Posted 11 December 2007 - 17:12

преди като я форсирах ми вращаше бавно оборотите ама след като смених кабелите се оправи иначе ми бяха казали да чиста стапково моторче ама няма нужда
  • 0

#23 LYNX

LYNX

Майстор

• Потребители на форума
  • 2,380 Posts:

Posted 11 December 2007 - 22:14

Потърси в писанията на BENZBOSS,..точна тема има за рециклиране на кабелния сноп на дросела,...за 104 мотор е но е идентично!
  • 0

#24 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 12 December 2007 - 04:41

http://v12uberalles....ator_rewire.htm

Сваляй и сменяй кабелите сам.Ако те е шубе.................не се сещам за друго.

За трети пьт ти го пускам,земи свали там каквото има за сваляне и му еби мамата на тоя дросел,че от тия години всички сме така.
  • 0
.

#25 adenauer

adenauer

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Posts:

Posted 04 February 2008 - 21:33

Какво се опражи??

Здравейте на всички МБ фенове!!!Аз малко реших да си смениа кабелите от комутатаора към дросела и си еба майката!!!!Помощ за цветоете на буксата за мотор 111(200-16)
  • 0

#26 adenauer

adenauer

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Posts:

Posted 04 February 2008 - 21:40

Голяма помощ за тия шибани кабели!!!!!Искам да ги сменя от комутатора към дросела ама осрах кой кабел каде ходи ,та ако някой знае много ще ми помогне.На дросела ги смених,ама от буксата на комутатор към дросела стана еднаааааа....Help!!!!!!!
  • 0

#27 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 04 February 2008 - 21:47

Наиш що така,щото не снимаш какво правиш,ем за нас матрял да има,ем да си вьржеш гащите.А сега кажи по-подробно какво се тьрси,нещо номер на дросела,тва,онова................и другия пьт пак истимаро партизанската,барай ма не снимай,кой не те накове с грешна схема те ме на. :flagMB new:

Кажи сега,че тия мотори ги няма и може зор да видя.
  • 0
.

#28 adenauer

adenauer

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 21 Posts:

Posted 04 February 2008 - 23:04

Значи проблема ми е следния колата е Mercedes 200CE 94 г ц новия двигател мисла 4е беше 111 значи колата изведнаж ми качи разхода и зад нея меришеше мн на бензин отидох на диагностика и ми казаха че проблемиъте са дросела давал грешки и температурния датчик кабелите бяха укасили оправи се и ми казаха ако пак качи разхода да сменям дросела искам да питам каде мога да намера дросел подлежи ли на ремонт тоя и ако подлежи каде да отида и колко стрва ако трябва да го копувам ако имате предстажа как да я оправа или каде да я закарам да я видат ми кажете мерси

Aз имам букси,ама обърках цветовете на кабелите на буксата на комутатора,които отиват към дебитомера,та крещя за помощ!!!!!!!!Двигателя е 111,2000-16(новия на 124-е)Помощщщщщщ
  • 0

#29 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 04 February 2008 - 23:12

Аденауер......стига рИва,че ше трия вече,един и сьщ вьпрос у 3 теми.Седи мирен,не си на пьтя,дай малко време на колегите
  • 0
.

#30 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6,668 Posts:

Posted 05 February 2008 - 02:55

Публикувано изображение

Това да ти е познато?Поне кажи какви номера имаш на тая базикня и колко и какьв цвят кабели,да се закачим за нещо/
  • 0
.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users