ДроселW124 200CE
Започната от vlady_07, 29 ное 2007 - 15:45:20
40 мнения по тази тема
Публикувано 29 ноември 2007 - 15:45
Значи проблема ми е следния колата е Mercedes 200CE 94 г ц новия двигател мисла 4е беше 111 значи колата изведнаж ми качи разхода и зад нея меришеше мн на бензин отидох на диагностика и ми казаха че проблемиъте са дросела давал грешки и температурния датчик кабелите бяха укасили оправи се и ми казаха ако пак качи разхода да сменям дросела искам да питам каде мога да намера дросел подлежи ли на ремонт тоя и ако подлежи каде да отида и колко стрва ако трябва да го копувам ако имате предстажа как да я оправа или каде да я закарам да я видат ми кажете мерси
Публикувано 29 ноември 2007 - 15:50
Било е само от датчика - останалото е бла бла според менеЗначи проблема ми е следния колата е Mercedes 200CE 94 г ц новия двигател мисла 4е беше 111 значи колата изведнаж ми качи разхода и зад нея меришеше мн на бензин отидох на диагностика и ми казаха че проблемиъте са дросела давал грешки и температурния датчик кабелите бяха укасили оправи се и ми казаха ако пак качи разхода да сменям дросела искам да питам каде мога да намера дросел подлежи ли на ремонт тоя и ако подлежи каде да отида и колко стрва ако трябва да го копувам ако имате предстажа как да я оправа или каде да я закарам да я видат ми кажете мерси
Свиркай си и си карай колицата
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 29 ноември 2007 - 16:31
Ама пак качи разхода кабелите не са ги направили хубаво кайете каде да я закарам да ми я направат
Публикувано 29 ноември 2007 - 18:37
http://v12uberalles....ator_rewire.htm
Сваляй и сменяй кабелите сам.Ако те е шубе.................не се сещам за друго.
Сваляй и сменяй кабелите сам.Ако те е шубе.................не се сещам за друго.
.
Публикувано 29 ноември 2007 - 22:01
Значи дросела не може да е прецакан нещто от тоците е те кабелите на температурния датчика на инжекциона са прегорели и тея на датчика за температурата на водата ще смена жсичко и пак ще хода на диагноцтика
Публикувано 30 ноември 2007 - 04:54
Е то тва ясно - нали е '94 лето горката.
.
Публикувано 07 декември 2007 - 18:13
намерих силикохови кабели които издарйат до 160 градоса интересужа ме има ли значение сапротивлението аз ще ги взема сащата дебелина и от каде мога да си намера букси за дузите и кам комутатора и за датчиците или има начин да се разглобат
Публикувано 07 декември 2007 - 18:31
Адаш,
Според мен силиконовата изолация е почти вечна и не променя диелектричните се качества във времето
Трудно се поврежда от топлина
Доста здраво се бори с навта,бензин,масло и други агресори
Колкото за за съпротивлението на проводника-не оказва никакво влияние(просто не участва в пренасянето на ел енергията)
Така ,че не бе трябвало да стане по-лошо
Според мен силиконовата изолация е почти вечна и не променя диелектричните се качества във времето
Колкото за за съпротивлението на проводника-не оказва никакво влияние(просто не участва в пренасянето на ел енергията)
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 07 декември 2007 - 18:49
Влад,той май товори за кабелите на свещите,но с този диалект как да го разбере човек.Адаш,
Пич сменяй кабелите с нови Беру и ще ти се оправи разхода.
Успех.
Публикувано 07 декември 2007 - 19:04
До колкото разбирамЗначи дросела не може да е прецакан нещто от тоците е те кабелите на температурния датчика на инжекциона са прегорели и тея на датчика за температурата на водата ще смена жсичко и пак ще хода на диагноцтика
За кабели с по-общо предназначение говори пича
Така поне го разбирам
Пък дори и за свещите да е -само високоволтовите кабели според мен са специфични
Тези по ниската част и управлението са си просто кабели
Според мен е така
Публикувано 08 декември 2007 - 02:52
Я,че и на мен не ми е ясно.Говориш за окабеляването на мотора или за кабелите на дросела / тоя електронен модел ли е или??? /
http://www.mbclub.ru...t...426&lng=eng
ОПАААА,тва беше оная ПМС система май.
http://www.mbclub.ru...t...426&lng=eng
ОПАААА,тва беше оная ПМС система май.
.
Публикувано 08 декември 2007 - 08:55
значи искам да смена всички кабели по двигатела за6тото изолацията им е изгоряла и се рони и дросела дава грешки в компутара но искам да си намера всички букси като например тея за дузите но маи ще използвам старите дано тожа е проблема
Публикувано 08 декември 2007 - 18:25
А така по-може.Значи е точно това за което аз ти говоря.Моделите от 92 края до около 96 им слагат кабели които на около десетата година им се разграйда изолацията.Комплекта струва около 1000 кинта тук в зависимост от модела.Има писано по темата и то доста,ето ти малко снимки на това как се поправят някои от буксите,не се стряскаж,това е 12 цилиндровия ма кабеляка му е сасхтото говно като твоя и моите 2 / ма моите са нови поне /.
http://v12uberalles.com/MAF_rewire.htm
http://www.mercedess...M104WireHarness
Е ти на моя мотор ка се сменят,какво представляват и какьв им е проблема.Няма как да намеря за твоя мотор,просто го няма модела тук,но всички сменяли казват,че НЯМА как да ги обьркаш тия кабели,няма как да навреш едната букса в другата.
Вади ги тия клечки които са ти останали,трьшкаш ги на масата и почваш кабел по кабел,втора употреба само от катастрофирала кола и то ако са на 30% от цената на новите.
СНИМКИ ако направиш ще е МНОГО ПОЛЕЗНО
http://v12uberalles.com/MAF_rewire.htm
http://www.mercedess...M104WireHarness
Е ти на моя мотор ка се сменят,какво представляват и какьв им е проблема.Няма как да намеря за твоя мотор,просто го няма модела тук,но всички сменяли казват,че НЯМА как да ги обьркаш тия кабели,няма как да навреш едната букса в другата.
Вади ги тия клечки които са ти останали,трьшкаш ги на масата и почваш кабел по кабел,втора употреба само от катастрофирала кола и то ако са на 30% от цената на новите.
СНИМКИ ако направиш ще е МНОГО ПОЛЕЗНО
.
Публикувано 09 декември 2007 - 00:21
аз ги смених ама изникна мн голям проблем понеже се занимавах цял ден след работа до касно и бях скапан
и като сам срязал изолацията на кабелите за дузите да ги смена и не сам си записал коя букса на коя дуза се слага моля накои да ме опати как да разбера
и като сам срязал изолацията на кабелите за дузите да ги смена и не сам си записал коя букса на коя дуза се слага моля накои да ме опати как да разбера
Публикувано 09 декември 2007 - 00:37
Адаш,аз ги смених ама изникна мн голям проблем понеже се занимавах цял ден след работа до касно и бях скапан
Лягай почивай
Утре пичовете ще ти дадат инфо
Без това бая си се потрудил
Поздрави
Щракни некоя снимка
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни