Публикувано 14 декември 2008 - 19:48
Светна ли лампата за изгорели крушки?
Вени, вярно е това за цената, ама в Ebay, можеш да се насадиш на пачи яйца като пич... четеш, четеш, четеш, поръчваш, пристига и го насочваш към кофата още докато е в оригиналната му опаковка. За съжаление. На братото му поръчах Angel Eyes за Митсубишито... дойдоха. Много са добри, CCFL технология - най-доброто, обаче размерът не ми пасва... При $24 за доставка ми е по изгодно да ги държа да прашасат вкъщи, отколкото да ги върна. Затова съм ги пуснал да се продават на намалена цена, ама няма много мераклии. Освен това, много често пристигат пълни боклуци (предимно китайски) а тъпото е, че съм получавал и доста качествена стока. Понеже бях доволен, поръчах от същия търговеч, същото устройство, на същата цена (още два броя), но това, което пристигна втория път, нямаше нищо общо като качество с първото. Писах му, че не съм доволен, ама той ми отговори, че зависело от партидата, ако искам да му го върна и ще ми върне парите. А мен не ме кефи да си играя на ТОТО с пазаруването, особено когато става дума за повече от 50 долара...