Към съдържанието

•  

Снимка

W124 300D - автоматикмоля Ви за съдействие

• Please log in to reply
45 мнения по тази тема

#31 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 2.5D комби автоматик

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:30

Благодаря колега - познавате ли се лично с Коко?
Аз ще прегледам механичните връзки задължително, колкото и малка да е вероятността от тях да има нещо, но после ако търся сервиз може да ти се обадя! Този Коко ще даде ли някаква гаранция за ремонта, много време ли ще му отнеме, може ли той ориентировъчно да каже колко би струвал ремонта? Сори , че те заливам с въпроси ама ..... кво да се прави :icon_coolgrin:

Лично го познавам,с гаранцията няма проблем щото и работата му е съвършена,а ще каже всички вероятни повреди и цените за оправянето им.Аз сега се затварям в гаража че има една спешна кола за правене и ако се оправя бързо ще огледам моята кола.
  • 0

#32 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:31

Лично го познавам,с гаранцията няма проблем щото и работата му е съвършена,а ще каже всички вероятни повреди и цените за оправянето им.Аз сега се затварям в гаража че има една спешна кола за правене и ако се оправя бързо ще огледам моята кола.

Супер :icon_coolgrin:
  • 0
Застраховки Каско и ГО - Тук!

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано изображение

#33 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:42

Говорих с Коко току що по тел. - каза че иска да го види и това което предполага е механично в кутията но той отвори ли сменя всичко което е важно. За този ремонт вероятно 700-800 лв.
  • 0

#34 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:45

Говорих с Коко току що по тел. - каза че иска да го види и това което предполага е механично в кутията но той отвори ли сменя всичко което е важно. За този ремонт вероятно 700-800 лв.

Е, щом имам протекция на някой колега от клуба нещата приемат съвсем друг вид :0_yahoo:
Ще имам предвид егидата ти - първо проверявам сички механични връзки и ако там нещата са наред ти звънкам - става ли? :flagMB new:
  • 0

Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#35 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:48

Става. :)
  • 0

#36 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:49

Става. :)

Ако искаш дай телефон - може и на лично, че след малко триабва да бягам :icon_welldone:
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#37 Lusco

Lusco

Напреднал

• Потребители на форума
  • 583 Мнения:
  • Автомобил:

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:52

Ако искаш дай телефон - може и на лично, че след малко триабва да бягам :icon_welldone:

Оставил съм скайп.
  • 0

#38 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 09 ноември 2007 - 16:56

Оставил съм скайп.

Де го бре :)
Нещо съм окьоравял май :)
Ето моя - peugeot.3061
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#39 brpi

brpi

Майстор

• Потребители на форума
  • 1243 Мнения:
  • Град:Karlsruhe,Germany
  • Автомобил:
    W124 300D 603
    W124 230E 102

Публикувано 09 ноември 2007 - 17:34

и какво ще измериме там бе колега??? пак питам, имате ли си идея, ти и Lusco, за какво служи снопът кабели??
единствената електрическа командна част е соленоида за кикдаун в задния грай при опашката. ще му отрежа кабела и автомата пак ще работи!!само че без кик

Нещо наистина кат сам го писал сам спал още- ваобсте не съм видял че става дума за 124.
То там има 2 жици и 2 вакума.
И си имам на представа за какво служи снопа кабели :icon_coolgrin:
  • 0
W 124 - 300D
W 124 - 230E

#40 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 420 SEL
    --W222 S550L
    --R107 380sl

Публикувано 09 ноември 2007 - 17:37

Нещо наистина кат сам го писал сам спал още- ваобсте не съм видял че става дума за 124.
То там има 2 жици и 2 вакума.
И си имам на представа за какво служи снопа кабели :icon_coolgrin:

е щом имаш, значи сигурно се базикаш че са 2 жици и 2 вакуума??? :D

колегата със строшения автомат, не подценявай помощта на CECO 300D, за него ти гарантирам че е виртуоз на автомата. той направи нещо, коеото можеби стотици преди него са пробвали и после са хвърляли.. ремонтира автомат на 4х4 с части от автомат на пура 81.и ти предлага безплатна помощ!!
  • 0

#41 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 09 ноември 2007 - 19:54

е щом имаш, значи сигурно се базикаш че са 2 жици и 2 вакуума??? :D
колегата със строшения автомат, не подценявай помощта на CECO 300D, за него ти гарантирам че е виртуоз на автомата. той направи нещо, коеото можеби стотици преди него са пробвали и после са хвърляли.. ремонтира автомат на 4х4 с части от автомат на пура 81.и ти предлага безплатна помощ!!

"..... Специални благодарности и на колегите "ceco 300d" и "ivooo" , които изявиха желание за "физическа разправа"
С удоволствие бих си позволил лукса заедно да отремонтираме проблема , само че нямам подходящо за тази операция място ....."
Знам и съм благодарен за отзивчивостта на колегата, с удоволствие бих видял на живо цялата операция, но както казах за съжаление нямам необходимия терен :(
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#42 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 12 ноември 2007 - 08:51

За продължение ма темата:
Днес ще караме колата при Коко, с любезното съдействие на колегата "Lusco" :icon_welldone:
Допълнително ще пиша по темата за развитието и отстраняването на проблема, и съответно за цената :icon_coolgrin:

п.с. обещавам няма да оставя темата недовършена, както често правят разни хора, в крайна сметка затова е постната в проблеми и ремонти, за да може да се прочете всичко от появата на проблема до неговото отстраняване :4036: :icon_coolgrin: :flagMB new:
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#43 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 14 ноември 2007 - 13:09

Здравейте на всички :beer:
Днес, два дена по-късно колата е оправена, разбира се няма да пропусна да кажа че ако не беше колегата "Lusco" щях да я закарам където и да е и да ми излезне незнам колко парета!
Та, закарахме колата онзи ден при тъй наречения Коко, Lusco лично дойде с мен, и днес пак така лично ми се обади да ми съобщи радостната новина. Ремонта всичко на всичко възлиза на "крупната" сума от 100лв. и то не заради друго ами са доляли 2литра масло, което при отварянето на кутията е изтекло!
Оказа се , че проблема е в някакъв щифт (или нещо такова) който се е откачил. За съжаление по обективни причини не мога да кача снимки, но се надявам темата да бъде полезна :flagMB new:
Благодарен съм, че този форум го има и хората тук са "отвратително" (престъпно дори)съпричастни с проблемите на другите :) :4036:
Изключително големи благодарности на Lusco, ceco 300d, ivooo и всички останали взели отношение :beer:
И като за последно в знак на благодарност към :4036: , едноличен собственик на този форум, обещавам да постъпят в касата символични 20лева, ей така просто да има! :allhail:
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

#44 sakata

sakata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 724 Мнения:
  • Автомобил:
    W210 E320T CDI
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 14 ноември 2007 - 15:19

LYNX отново гази, цитирам от 1ва страница "...или си скъсал задната лента,...или е паднал щифта който я обтяга!
...и в двата случая кутията се разглобява напълно защото нема достъп!..."

no comment! :icon_welldone:

как може да има такива хора...
  • 0
I expect nothing. I fear no one. I am free.

#45 House M.D.

House M.D.

Майстор

• Потребители на форума
  • 3301 Мнения:
  • Автомобил:
    1. Suzuki Sv650, '04
    silver

Публикувано 15 ноември 2007 - 08:49

Здравейте пак, явно темата още не е приключила:
Снощи като ходих да си взема колата ми дадоха и едно парче пластмаса, което се е счупило, части от него са попаднали в каналите не "мозъка" и това било причината за невключването на директна предавка. Вчера писах, че се е откачил щифта но явно съм се объркал за което моля да бъда извинен :allhail:
Ето снимка на това пластмасово чудо направило мизерията! Снимката е малко кофти, но мисля че ще свърши работа :icon_coolgrin:
В събота ще сменям маслото при Люси и в сряда съм при Дунев - с нови скорости :drift1:
  • 0

Публикувано изображение
Публикувано изображение

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни