Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Обвинението срещу Максим Ставийски Аз ли чета грешно или....май е вярно

• Please log in to reply
50 мнения по тази тема

#46 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 01 февруари 2008 - 01:00

Самият живот е ужасно циничен, а не хората, които се опитват да мислят и не тези, които казват истината!

А кой ни прави живота ?

Радио Ереван ли? ....... или чичко Буш ?

Всеки сам си го дроби.

Максим е едно келешче пързалящо се с кънки , но изпързаля живота си и достойнството си завинаги. Представете си само как би изглеждал след година-две качен на почетната стълбичка след някое състезание под разветия бг. флаг и "Мила Родино".......

Пфууу...отврат !
  • 0

#47 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 01 февруари 2008 - 01:10

Представете си само как би изглеждал след година-две качен на почетната стълбичка след някое състезание под разветия бг. флаг и "Мила Родино".......

Пфууу...отврат !

Ще се отрека че съм българин :kill_myself:
  • 0

logo-600-1002.png

#48 D.Mutafchiev

D.Mutafchiev

Чирак

• Потребители на форума
  • 115 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:София

Публикувано 01 февруари 2008 - 07:16

В БГ за да влезнеш в затвора за ПТП,дори и когато си причинил смърт,или трябва да нямаш пари да си купиш свободата или да не познаваш никой.Това е грознава истина.Максим не е първия нито ще е последния убил някой след 2 уискита.Да не би прокурорите,съдиите и полицайте които карат пили да са в затвора?!?Това е поредния случай,че ние сме си все още бананова ребублика,що се отнася до Съдебна система,макар и членки на ЕС.
Мисля,че присъдата е нормална,не справедлива.Просто така вървят нещащта в БГ.И да попитам нещо-колко деца е убил един наркобос?А колко наркобоса има в затвора?Или може би не се знаят кои са?Дайте да не си говорим кое е редно и кое не.Вече мисля,че стана ясно,че като суверен на всластта в БГ нищо не зависи от народа,сиреч от нас.
  • 0
За да минавате за джентълмен,са нужни две неща:винаги да вадите цигарата от устата си,когато се целувате,и никога да не правите забележка на дама,която неправилно носи торба с цимент!
Публикувано изображение
C180 1.8 1996 Classic

#49 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 01 февруари 2008 - 09:51

На мен ми е интересно,юристите във форума как ще прокоментират?
Отностно състоянието на Мануела,ако родителите истински се надявят(в което не се съмнявам),че тя ще се възтанови,и всичките пари на Ставийски да вземат,пак няма да им стигнат момичето да живее що годе някакъв живот.Просто тя ще съществува.
Интересно ми е колко,човека в БГ трябва да убиеш зада лежиш ефективно,визирам случая Индиго!?
  • 0

#50 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 01 февруари 2008 - 10:48

На мен ми е интересно,юристите във форума как ще прокоментират?
Отностно състоянието на Мануела,ако родителите истински се надявят(в което не се съмнявам),че тя ще се възтанови,и всичките пари на Ставийски да вземат,пак няма да им стигнат момичето да живее що годе някакъв живот.Просто тя ще съществува.
Интересно ми е колко,човека в БГ трябва да убиеш зада лежиш ефективно,визирам случая Червило!?

Не беше ли Индиго?
  • 0

logo-600-1002.png

#51 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 01 февруари 2008 - 11:20

Да поправих се :icon_welldone:
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема