Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Въпрос за маслото-ASSYST-а иэписва:service B

• Please log in to reply
32 мнения по тази тема

#31 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 04 октомври 2007 - 07:37

Ползвайки инструкциите на ALEXONE направих опит да изтрия гадното съобщение " SERVICE B IN 23 DAYS". Уви без успех!Наложи се по внимателно да прочета Owner's Manual и той ми каза,че процедурата ще е успешна САМО ако последното обслужване на колата НЕ Е било в оторизиран сервиз./Mercedes-Benz Service Station/ Така,че с неудоволствие ми предстои път към любимата пътеводна балканска звезда.
Междудругото това съобщение не излиза в подменюто за "неизправности"/malfunctions/ а в дневния и общ пробег /trip meter and total distance recorder/ , нивото на маслото и моментната скорост в дигитално изображение.
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

#32 ENOXELA

ENOXELA

Майстор

• Потребители на форума
  • 4188 Мнения:

Публикувано 04 октомври 2007 - 08:27

Наложи се по внимателно да прочета Owner's Manual и той ми каза,че процедурата ще е успешна САМО ако последното обслужване на колата НЕ Е било в оторизиран сервиз./Mercedes-Benz Service Station/

Това не го знаех,сори .Значи настъпил е момента в който можеш да ги отсвириш б.с.

Така,че с неудоволствие ми предстои път към любимата пътеводна балканска звезда.

В противен случай се превръщаш в "донор" :blink:
Решението е твое успех.
  • 0

#33 fika210

fika210

Напреднал

• Потребители на форума
  • 738 Мнения:
  • Град:Най-голямото село
  • Автомобил:
    W201 1991
    W210 2000

Публикувано 04 октомври 2007 - 08:34

Благодаря! Най ценното на този фоум е споделеното тук да бъде в полза на другите...
  • 0
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

На тази сладурана е кръстена нашата марка
Публикувано изображение
Мерседес Йелинек

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни