Ползвайки инструкциите на ALEXONE направих опит да изтрия гадното съобщение " SERVICE B IN 23 DAYS". Уви без успех!Наложи се по внимателно да прочета Owner's Manual и той ми каза,че процедурата ще е успешна САМО ако последното обслужване на колата НЕ Е било в оторизиран сервиз./Mercedes-Benz Service Station/ Така,че с неудоволствие ми предстои път към любимата пътеводна балканска звезда.
Междудругото това съобщение не излиза в подменюто за "неизправности"/malfunctions/ а в дневния и общ пробег /trip meter and total distance recorder/ , нивото на маслото и моментната скорост в дигитално изображение.

Въпрос за маслото-ASSYST-а иэписва:service B
Започната от fika210, 01 окт 2007 - 08:29:49
32 мнения по тази тема
Публикувано 04 октомври 2007 - 07:37
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....
На тази сладурана е кръстена нашата марка

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
Публикувано 04 октомври 2007 - 08:27
Това не го знаех,сори .Значи настъпил е момента в който можеш да ги отсвириш б.с.Наложи се по внимателно да прочета Owner's Manual и той ми каза,че процедурата ще е успешна САМО ако последното обслужване на колата НЕ Е било в оторизиран сервиз./Mercedes-Benz Service Station/
В противен случай се превръщаш в "донор"Така,че с неудоволствие ми предстои път към любимата пътеводна балканска звезда.

Решението е твое успех.
Публикувано 04 октомври 2007 - 08:34
Благодаря! Най ценното на този фоум е споделеното тук да бъде в полза на другите...
Verba volant,scripta manent...Казаното отлита,написаното остава .../ако не го изтрият/....

Мерседес Йелинек

Мерседес Йелинек
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни