Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Вашето мнение за 126 500 SEC

• Please log in to reply
48 мнения по тази тема

#46 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 28 септември 2007 - 01:08

Ма вие we едно ше се жените за тая кола.Кефа е в карането,ремонта,подръжката,търсенето на части................огледай я пак дали пали и работят далаверките по нея,вземи колегата горе ма не го напивай предварително,попазарете се с продавача,давай му 4100 и я мятай.
Винаги има по-добра кола от твойта на по-добра година на по-добри пари............но ако си харесал тая се мятай и не се обръщай след други,прави си я с кеф и си я карай с кеф.
  • 0
.

#47 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 28 септември 2007 - 01:19

http://cgi.ebay.com/...sspagenameZWDVW

Е на,за 3000$ и тук запазени НЯМА.Има МНООООГО ДОБРИ ма за тия пари.............няма да показвам.
  • 0
.

#48 roshfor

roshfor

Чирак

• Потребители на форума
  • 124 Мнения:
  • Град:София

Публикувано 28 септември 2007 - 19:48

Благодаря на ВСИЧКИ.За момента изчаквам да ми дадат инфо. от КАТ и после ще видя
  • 0

#49 ml500

ml500

Чирак

• Потребители на форума
  • 149 Мнения:
  • Град:СОФИЯ

Публикувано 29 септември 2007 - 09:26

Този красавец на снимките изглежда доста е боледувал, мен лично ще ме е страх да го купя в това състояние , има много "разкази с неочакван край" по колата. Също така , нека ви кажа, че преди време с приятели се повозихме два-три дни на такава гъзарийка и без много юркане си пиеше 22-25 на 100 Софийско. Иначе колата наистина е евтина, аз си купих наскоро ml500-w164/внос от щатите/ и акциза ми беше към 12-13000 лева. Според мен , май е по-добре да се вземе от мобилето някой скъп "блясъчко" и да се качиш и да се возиш.
  • 0

2 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 2 гости, 0 анонимни