Вашето мнение за 126 500 SEC
Започната от roshfor, 26 сеп 2007 - 20:15:19
48 мнения по тази тема
Публикувано 26 септември 2007 - 23:28
Акциз няма да се плаща това е крайна цена
Публикувано 26 септември 2007 - 23:29
500sec brochure виж тук има интересни работи,екстри,ала бала
The S-Class is the Mercedes which most clearly emobodies the brand values of safety,comfort,quality and supreme assurance.
Like no other car,the S-class shows what the future of the automobile will bring.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Like no other car,the S-class shows what the future of the automobile will bring.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Публикувано 26 септември 2007 - 23:30
А как става този фатал да не се плаща...акциз...че на мен ми е много интересно...и аз искам да си внеса..нещо с по голям двигател ама акцизите са...идеални..Акциз няма да се плаща това е крайна цена
Mercedes-Benz W201
Публикувано 26 септември 2007 - 23:32
Ми тази кола е в БГ от доста време така че незнам как е вкарана,но 100% е плащан акциз
Публикувано 26 септември 2007 - 23:33
А как става този фатал да не се плаща...акциз...че на мен ми е много интересно...и аз искам да си внеса..нещо с по голям двигател ама акцизите са...идеални..
Как, лесно.
Ако е вземе от страна членка на ЕС и е регисгрирана там, какъв му е проблема да си е кара с чуждите номера тук и само да и плаща застраховката.
Все някога като паднат акцизите за автомобили втора употреба си е регистрира и всичко е 6+
Публикувано 26 септември 2007 - 23:36
А ако колата след това трябва да се продава,има ли някакъв проблем като не е платен акциза?Или купувача трябва да го плаща? Не съм наясно затова питам.Как, лесно.
Ако е вземе от страна членка на ЕС и е регисгрирана там, какъв му е проблема да си е кара с чуждите номера тук и само да и плаща застраховката.
Все някога като паднат акцизите за автомобили втора употреба си е регистрира и всичко е 6+
The S-Class is the Mercedes which most clearly emobodies the brand values of safety,comfort,quality and supreme assurance.
Публикувано 26 септември 2007 - 23:37
Ми тази кола е в БГ от доста време така че незнам как е вкарана,но 100% е плащан акциз
Ако има БГ табели внимавай много.
Не се знае какво може да стане като е закараш в кат за смяна на номера или талон и като е разчоплят....
Знам 10-ки случай, понеже имам познат в КАТ, ако може преди това да е провериш ще е най-добре.
Публикувано 26 септември 2007 - 23:40
Преди да дам и лев мисля да я проверя в КАТ и по WIN номер в Ивайджет да не го изям
Публикувано 26 септември 2007 - 23:41
А ако колата след това трябва да се продава,има ли някакъв проблем като не е платен акциза?Или купувача трябва да го плаща? Не съм наясно затова питам.
Номера може да стане ако искаш да си е вземеш за теб и ти да си е караш.
Ако е вземаш за търговия, едва ли някой ще се навие да кара кола с чужда регистрация която не се води на негово име и да го спират постоянно и да върви с една папка документи и тн.....
Публикувано 26 септември 2007 - 23:44
Договорката е да има прехъляне на мое име и дори ако се наложи смяна на номера,иначе няма да дам и лев
Публикувано 26 септември 2007 - 23:45
Преди да дам и лев мисля да я проверя в КАТ и по WIN номер в Ивайджет да не го изям
Точно това ми е идеята, защото ако колата е читава и запазена цената е смешна.
Преди да е платиш очите на 6, караш пура знаеш къде да гледаш.
Сековете имат базово повече екстри, пробвай всичко дари работи и ако всичко е 6+ вземаш е и после чакаме снимки
Публикувано 26 септември 2007 - 23:45
Ясно.Нямах предвид търговия,но нали все пак след време ще я продадеш на някой.Не може да се кара вечно. @roshfor ако я вземеш definitely трябва да видим снимкиНомера може да стане ако искаш да си е вземеш за теб и ти да си е караш.
Ако е вземаш за търговия, едва ли някой ще се навие да кара кола с чужда регистрация която не се води на негово име и да го спират постоянно и да върви с една папка документи и тн.....
Публикувано 26 септември 2007 - 23:50
Честно казано тази вечер ще мога да кажа по подробно за какво иде реч.Мисляси си ако купето и е OK да я взимам,па после ще му мисля
Публикувано 27 септември 2007 - 00:19
Ясно.Нямах предвид търговия,но нали все пак след време ще я продадеш на някой.Не може да се кара вечно. @roshfor ако я вземеш definitely трябва да видим снимки
Виж сега, покупката според мен на такъв автомобил малко или много предпоставя факта да е вечно твой.
Защото най-малкото ще е на 20г. кола, а като знам повечето хора гледат да е ново, и както каза колегата Lorinser, да им дрънка на пластмаса.
Така че, според мен човек вземе ли си такова бижу като SEC, едва ли едва ли в главата му като го взема ще е мисълта дали ще го продаде след време
С две думи кола за ценители и хора знаещи за какво иде реч
edit: Ако имам възможност да си намеря SEC US версия бял на цвят, с удоволствие бих го добавил към автопарка си
Публикувано 27 септември 2007 - 07:58
Най вече внимавай колата да е редовна. Ако е и си истински ценител взимай я за тия 6000. После и 20 да вложиш в нея допълнително за да я освестиш пак ще си струва.
2 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни