въпрос към Бай Любо ???? колата ми е Ц 220 ЦДИ 1999 имам вебасто термотоп Зет 88874С но не работи всичко което изчетох по форумите и руските сайтове до някаде ме запозна със този тип подгреватели копчето от което се изключва ( също констатирах че от същото копче ми изключва и подгрева на огледалата ) намерих и кой номер бушон е за печката 20А на място номер 37 но той не седи на мястото си с една дума е изваден и гнездото е празно когато сложих прилежащият бушон на мястото му печката не проработи а се получи следното понеже в момента нямам чистачка ( моторчето е изгоряло и немога да намеря тамова "ВАЛЕО" ) и когато вали не карам колата се случа по два три дена да седи в гаража и нещеш ли хоп няма акулулатор паднал на нула след вторият път когато ми падна на нула и аз го зареждам решавам да проверя за оттечка и я карам да ми я замерят нормално било да има оттечка от порядъка на 0,05А а то показва 0,83А и се светвам че нищо друго не е пипано освен бушонът който поставих вадя го и оттечката ми става 0,03А значи там ми дърпа някакъв ток че въпроса ми беше има ли нещо което евентуално да е дефектирало в самата печка и да ми дърпа постоянно ток 0,80А
Печка WEBASTO
Започната от stoian, 09 сеп 2007 - 20:40:26
122 мнения по тази тема
Публикувано 30 декември 2007 - 14:22
Публикувано 05 януари 2008 - 16:07
Бай Любо, една консултация ако не те затрудява много
Тук накъде бях писал че попаднах на един Thermo Top S с пробит топлообменник.
Ето за този ставаше въпрос: Снимка 1 и Снимка 2
Вчера в Фиат форума тема отплесна пак в насока "Печки" и един ваш клиент каза, че има здрав топлообменник, обаче за модел Thermo Top Z/C.
Снимки и темата можеш да видиш ей тук.
Доколкото успях да се ориентирам, двата топлообменника не са еднакви.
Обаче дали пък няма да имам късмета да ме обориш, че не съм прав?
Защото ако са взаимозаменяеми все пак, замислям се дали да не я взема онази гробница.
И като говорим за ремонти, можеш ли да ме ориентираш за цената на този топлообменник ако го купя от вас за модела Thermo Top S ( DW 50 )?
Мерси предварително.
Тук накъде бях писал че попаднах на един Thermo Top S с пробит топлообменник.
Ето за този ставаше въпрос: Снимка 1 и Снимка 2
Вчера в Фиат форума тема отплесна пак в насока "Печки" и един ваш клиент каза, че има здрав топлообменник, обаче за модел Thermo Top Z/C.
Снимки и темата можеш да видиш ей тук.
Доколкото успях да се ориентирам, двата топлообменника не са еднакви.
Обаче дали пък няма да имам късмета да ме обориш, че не съм прав?
Защото ако са взаимозаменяеми все пак, замислям се дали да не я взема онази гробница.
И като говорим за ремонти, можеш ли да ме ориентираш за цената на този топлообменник ако го купя от вас за модела Thermo Top S ( DW 50 )?
Мерси предварително.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни