Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Eто и моя

• Please log in to reply
54 мнения по тази тема

#46 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 29 юли 2007 - 22:47

Колко мноооооого си прав :friends:

А,така-прав съм я! ;) Кои са мераклиите,които най-много полират,пастират,лъскат и перат,а...? :dontknow: :0_yahoo: Да не споменавам имена,ама аз търкам,чистя и мажа основно отдолу и отзад/на колата/,дето никоя жена няма да наднича,за да види ква хубава работа съм свършил...! :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#47 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 31 юли 2007 - 22:34

абе вие откачихте ли?? аз като полирам колата и я накарам да свети отвсякъде(отдолу, отгоре, мотора, салона), не давам никой да ми се вози в пурата, ОСВЕН ако не забележи, че е съваршенно лъсната, и няма реплики от рода: -Ох, чакай да не изцапам, ололе треснах ли вратата?? краката вдигнати ли да си ги държа??
последните 2 години категорично отказвам даже абитюренти да возя, че и 500лв да ми дават. ми те са като КОНЕ, стъпват навсякъде, свинят, задниците им през шибидаха.... веднъж една ми стъпи с токче на седалката.......ЛЕЛЕЕЕЕ бех откачил, добрече на пурата е здрава кожата и тая беше 45кила... не оценяват класиката,това че вече ги няма и труда тая кола да се търкаля 20години и още да е като нова...пък да не говорим от риска някой да те подпре изодзаде...
...е не важи за всички.. ... ше няправиме някой компромис за фенки абитюренки на марката от форума....;) :D
  • 0

#48 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Град:София
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 31 юли 2007 - 22:40

ше няправиме някой компромис за фенки абитюренки на марката от форума.... ;) :D

защо ли усещам, че визираш някого :0_yahoo: :0_yahoo: :tongue:
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#49 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Град:kozloduy
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 31 юли 2007 - 22:46

защо ли усещам, че визираш някого :0_yahoo: :0_yahoo: :tongue:

Знае той кого визира :icon_welldone: Компромиси щял да прави :friends:
  • 0

#50 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Автомобил:
    --W126 260SE 1988

Публикувано 31 юли 2007 - 23:03

виж сега, като съм си играл 7-8 часа да лъскам колата ДАЖЕ АЗ не я карам, па камоли да кача някой и да стане в стъпки мерца,няма момчета,няма момичета :madcroud: .Е сега, ако е някоя дама от форума, фенка на марката, че и абитюрентка(все пак веднъж в живота е) --ше направиме едно изключение (изпращане)...:D :D :D

ама аз не съм такава скръндза. на никой не съм отказал да го возя на бала му, но не с мерцедеса ми(защото точно тогава е в ремонт, случайно), а с аудито дето го продадох преди 2 месеца..така всички са доволни...:))) :D
  • 0

#51 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 31 юли 2007 - 23:08

Боси бе,боси,а може и голи,с маркуча първо и возиш да ти е мирна главата.
  • 0
.

#52 fiveq

fiveq

Напреднал

• Потребители на форума
  • 598 Мнения:
  • Град:Sofia,Bg.
  • Интереси:Обичам да карам, музиката (почти от всякакъв тип), хубавите парфюми,удоволствията в живота и мнооого други неща, просто ме питайте.
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 31 юли 2007 - 23:36

Малеее, какви сте ми чистници... ми то лошо няма, ама накрая вземеш, че я продадеш (поради някаква причина) и следващия Унуфрий я шибне яко некъде, щото не е учил листовките и е взел книжката срещу финикийски знаци само...
И кво излиза, че само точиш една кола за да му е гот на следващия, който няма да я цени така (само защото имал пари за да си я позволи) тъй като е прост обикновен потребител на вещите (material guy) А ти си я търкал, мазал и не си посмял после да я караш и да й се накефиш поне. Какъв есмисъла тогава от целият труд като после ще й се радва някой мърляч незаслужено :dontknow:

PS. Имах познат, който си купи един Опел Омега (беше преди 6-7 г.) и взе че на името на фирмата като разход и стегна всичко, смени й кабели, свещи... потегната за вида си кола,в идеално състояние. После смени колата с МБ 124 Т и продаде Опела на едно момченце и кво стана... оня след 2 седмици я шибнал и я направил на нищо. И за кво цялото стягане и не смееше да изцапа вътре... да й се кефи друг някой. :unsure:
  • 0
5q

Публикувано изображение

Публикувано изображение

#53 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 31 юли 2007 - 23:49

СЛЕД МЕН И ПОТОП,аз чистя щото ми е кеф,а не за някой друг.

Е сега мi е скучно примерно,затварям всичко тук и отивам при тенекиджията да го видя какво ше иска да ми боядиса броните на МРАКА,после се прибирам и грабвам маркуча и се почва.Кеф ми прави да си играя и не ми дреме кой какво ще я прави след мен.
  • 0
.

#54 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Град:kozloduy
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 01 август 2007 - 09:07

СЛЕД МЕН И ПОТОП,аз чистя щото ми е кеф,а не за някой друг.

Е сега мi е скучно примерно,затварям всичко тук и отивам при тенекиджията да го видя какво ше иска да ми боядиса броните на МРАКА,после се прибирам и грабвам маркуча и се почва.Кеф ми прави да си играя и не ми дреме кой какво ще я прави след мен.

:icon_coolgrin: :icon_coolgrin: :icon_welldone:
  • 0

#55 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Автомобил:
    --W126 260SE 1988

Публикувано 01 август 2007 - 10:09

фивея, тоест Петя, незабравяй, че щом една кола е толкова лъсната и потдържана, цената и НЯМА да е като на обикновенна такава. аз като и взема хубавите пари, щото куповача или е баровец, или разбирач, дето си е заврял ръката в ауспуха чак до рамото, за да пипне дали ватата е още свежа, за да разбере че на пазара няма друг аналог на това което продавам. таа взема сумата--да я правят на баница ако искат. аз моя труд съм си го взел!! ;) пък и надали ше си продам пурата скоро, е всичко си има цена де
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни