Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Eто и моя

• Please log in to reply
54 мнения по тази тема

#31 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Град:kozloduy
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 29 юли 2007 - 21:32

Ако ти се явиш на жена си целия овъргалян в смивка,анти-корозионен грунд,различни бои,смърдящ на пръч и съсипал тотално дрехите си кво ша стане...?! :dontknow: :madcroud: Когато се занимавам с чистене и пране не ме разбира изобщо! :0_yahoo: Така,че давай да ги събираме-ще си на далавера! :0_yahoo:

Накрая ще земат да ни изгонят еййййй :beer: Това жените що не ни разбират-не знам :dontknow:
  • 0

#32 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 юли 2007 - 21:33

Публикувано изображение

Напипах гоооооо,сега го стискам ма айде малко да ви го пусна.Те го на горе,точно за каквото иде реч,АВТОСВЯТ го продават и не е реклама,само това намирам. :icon_coolgrin:
  • 0
.

#33 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 29 юли 2007 - 21:38

Е тя неговата като я гледам ражда няма както и моите,че няма от де да я фанат в тая пустиня.Дано намери нещо,че ако наистина няма ще започна аз да вкарвам.Кажи на жена ти да се обади на мойта,да се видят на кафе и ще и олекне / на твойта,мойта няма как /има луди и луди,сега като си дойде мойта и като види МРАКА боядисан и завит и пак ще ми се зарадва. :kill_myself:

ще се разтърся,ама такива опаковки като тея първите не съм срещал :dontknow: ела си тук да видиш пустиня кво е ;)
  • 0

#34 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 29 юли 2007 - 21:39

Е аз чак толко не се заигравам - тук няма ражда,няма бои,няма смъжки............само леко миене и полиране,малки ремонти и базици ма да разглабям половината кола................бе на далавера ше сам,ти си ЛУД. :icon_coolgrin:

Ама при нас си има ръждица чат-пат,та се налага да съм heavy-metal! :tongue: То е вярно,че малцина ще се овъргалят като мен,де,ма си ми е кеф...!И докато си действах в сервиза под подемника,дето ми го предоставиха що народ се извървя...гледат,гледат,заничат отдолу пък питат:майсторе,кви пари ще ми струва същата операция? :lol: Пък аз като им кажа,че съм собственика и съм си платил наем за подемника започват да гледат леко странно...! :) Ама идваха и много други с какви ли не проблеми,щот мястото е комуникативно,неделя е никъде-никой не работи!Един-двама ги оправих-кой с прекъснал кабел на свещ,кой с разкачен датчик на мотората на охлаждането/не с цедеси/,и като ми пъхат по 20лв. по джобовете,че се дърпам-голям смях ти казвам! :0_yahoo:
  • 0
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

#35 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 юли 2007 - 21:46

http://bg.percenta.c...mobilen-lak.php

Е още едни намерих които имат такова покритие каквото аз ползвам на всеки 6 месеца.Кофти,че е малко реклама ма няма как.Ровене му е майката и като напипа някои нещо добро да казва,че аз само така из нета от 10 000 километра малко терсене.

:offtopic1: МАЙСТОРЕ шо се дърпаш бе,купи нещо на жена ти,прати я на фризьор да оди и да не мрънка,кажи и,че МЕРЦЕДЕС да караш значи механик трети разряд поне.
  • 0
.

#36 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 29 юли 2007 - 21:52

http://bg.percenta.c...mobilen-lak.php

Е още едни намерих които имат такова покритие каквото аз ползвам на всеки 6 месеца.Кофти,че е малко реклама ма няма как.Ровене му е майката и като напипа някои нещо добро да казва,че аз само така из нета от 10 000 километра малко терсене.

:offtopic1: МАЙСТОРЕ шо се дърпаш бе,купи нещо на жена ти,прати я на фризьор да оди и да не мрънка,кажи и,че МЕРЦЕДЕС да караш значи механик трети разряд поне.

Аз пари и давам,но колкото и да и дада все не и стигат,и иска още,и още...и още...! :madcroud: И вика:мерцедес си купил,пък няма пари да даде на жена си,горкичката...! :nono:
Да отворим освен една тема:колите и жените/приятелките/ни...или и двете...! :0_yahoo: В "Дъра-Бъра",че се отплеснахме пак...кат се съберем тук някои и все така става...не знам защо...?! :dontknow:
  • 0

#37 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 юли 2007 - 21:54

Ти си виновен,аз само такова за боята търся. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Мани тва с жените,с тях зле,без тях още повече па може и форума да четат и после оди обяснявай,че я обичаш повече от колата. :flagMB new:
  • 0
.

#38 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 29 юли 2007 - 21:58

Ти си виновен,аз само такова за боята търся. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Мани тва с жените,с тях зле,без тях още повече па може и форума да четат и после оди обяснявай,че я обичаш повече от колата. :flagMB new:

Да,бе-коя ще повярва,че я обичаме повече от колата?!Ще са щастливи,ако обичаме повече само колата,наистина,а не някоя друга жена...! :0_yahoo:
  • 0

#39 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 юли 2007 - 22:15

http://topspeed.bg/c...ogue.php?cid=79

Това ще си го запазя и ще го дам на мойта да чете а види какво слънце сам аз. :icon_coolgrin:

Е намерих още едни които имат подобни продукти,вратни им един телефон и ги питай какво предлагат за целта,какви пари,как ще ти го доставят............и да си пуснат реклама у форума,че 10 страници ги търся,скрили са се като щраус. :madcroud:
  • 0
.

#40 kiril

kiril

Напреднал

• Потребители на форума
  • 442 Мнения:
  • Автомобил:
    W201 1992 1.8 - Sold

Публикувано 29 юли 2007 - 22:16

Малеееее, кви хора има в тоя форум. Кефите ме, честно! :0_yahoo:
  • 0

#41 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 юли 2007 - 22:22

http://www.aviatrans.bg/mafra/hobi.htm

Нали знаеш,че по статистика собствениците на МЕРЦЕДЕС най-много си обичат колите. :icon_coolgrin:

Е тия горе и те имат разни далаверки за боята,телефон имаше някъде,звъни и ги мятай да си кажат.
  • 0
.

#42 mbenz

mbenz

Майстор

• Потребители на форума
  • 2892 Мнения:
  • Автомобил:
    МВ 124/Е 250D 20V'94г.

Публикувано 29 юли 2007 - 22:27

http://www.aviatrans.bg/mafra/hobi.htm

Нали знаеш,че по статистика собствениците на МЕРЦЕДЕС най-много си обичат колите. :icon_coolgrin:

Е тия горе и те имат разни далаверки за боята,телефон имаше някъде,звъни и ги мятай да си кажат.

Тъй,тъй...пък аз мисля,че който обича Мерцедес,още повече обича жените...! :tongue: :friends: И затова лъска,пастира и полира колата,за да впечатли нежния пол-не за нещо друго! :nono:
  • 0

#43 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 29 юли 2007 - 22:32

http://topspeed.bg/c...ogue.php?cid=79

Това ще си го запазя и ще го дам на мойта да чете а види какво слънце сам аз. :icon_coolgrin:

Е намерих още едни които имат подобни продукти,вратни им един телефон и ги питай какво предлагат за целта,какви пари,как ще ти го доставят............и да си пуснат реклама у форума,че 10 страници ги търся,скрили са се като щраус. :madcroud:

това на Шел и другото от Автосвят стават.Ще ги пробвам и ще ти кажа как са :friends:
  • 0

#44 Toto

Toto

Чирак

• Потребители на форума
  • 128 Мнения:
  • Автомобил:
    W211 Lorinser

Публикувано 29 юли 2007 - 22:35

Тъй,тъй...пък аз мисля,че който обича Мерцедес,още повече обича жените...! :tongue: :friends: И затова лъска,пастира и полира колата,за да впечатли нежния пол-не за нещо друго! :nono:

Колко мноооооого си прав :friends:
  • 0

#45 BENZBOSS

BENZBOSS

Майстор

• Потребители на форума
  • 6668 Мнения:

Публикувано 29 юли 2007 - 22:37

Публикувано изображение

http://www.irisvisia...mitvas/wynn.htm

Тия те тва имат.Откачих,спирам с тия че му обърнах хастара на тоя интернет.
  • 0
.

1 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 1 гости, 0 анонимни