Странен шум в купетомай имам врабче във таблото
Започната от Торсиона, 09 юли 2007 - 20:45:39
20 мнения по тази тема
Публикувано 10 юли 2007 - 11:57
Братле......колата е бензин 2000кубика нямам никакви проблеми със гасенето или с фаровете........просто когато климата е изкл. чурулика нещо...което май се опитва да затвори нещо,но не успява....и това е само когато колата е на обороти , в движение проблема го няма докато намаля скороста.значи когато климата работи чуруликане няма......като го спра започва
Публикувано 10 юли 2007 - 12:38
При мене пък "мяука" - същия климатроник имам - Не го гася изобщо и не мисля да чувам мяукания или чуруликания - пускаш си музиката , братко и си караш на клима постоянно - на мен не ми и трябва да го гася - включен си е постоянно на Auto да върти в купето 22 градуса и си поддържа лете и зиме.....просто когато климата е изкл. чурулика нещо...което май се опитва да затвори нещо,но не успява....и това е само когато колата е на обороти , в движение проблема го няма докато намаля скороста.
Знам си го проблема и като кача някое коте ......... всъщност имам 2 , нали се сещаш.
Успех все пак с разглобяването и умната да не прецакаш нещо. Аз не смея - не му разбирам и убивам за едното нищо някой "майстор" да ми я осере - много пъти съм им ял попарата и със старите си коли!!!
Публикувано 10 юли 2007 - 12:42
Братко ще разглобявам няма начин май си прав за разпределитела......мерси за помощта дано да не ми останат много части че не знам
Публикувано 15 юли 2007 - 21:52
Мисля си за радиаторче с т'ва чуруликане...
Кажи какво стана?
Кажи какво стана?
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"
Публикувано 17 юли 2007 - 00:32
това е моторчето за обдухване на температурния датчика за климатроника. намира се на много шибано място, зад жабката, косо зад въздуховода на дясната духалка, леко вдясно...
Публикувано 18 юли 2007 - 15:00
това е моторчето за обдухване на температурния датчика за климатроника. намира се на много шибано място, зад жабката, косо зад въздуховода на дясната духалка, леко вдясно...
и аз за това си мисля.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни