Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Странен шум в купетомай имам врабче във таблото

• Please log in to reply
20 мнения по тази тема

#16 Торсиона

Торсиона

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:
  • Град:Хасково

Публикувано 10 юли 2007 - 11:57

Братле......колата е бензин 2000кубика нямам никакви проблеми със гасенето или с фаровете........просто когато климата е изкл. чурулика нещо...което май се опитва да затвори нещо,но не успява....и това е само когато колата е на обороти , в движение проблема го няма докато намаля скороста.значи когато климата работи чуруликане няма......като го спра започва
  • 0

#17 cetkata

cetkata

Напреднал

• Потребители на форума
  • 617 Мнения:
  • Град:с. Кохуево, Залетаевская Губерния
  • Автомобил:
    W202, 1996г.

Публикувано 10 юли 2007 - 12:38

....просто когато климата е изкл. чурулика нещо...което май се опитва да затвори нещо,но не успява....и това е само когато колата е на обороти , в движение проблема го няма докато намаля скороста.

При мене пък "мяука" - същия климатроник имам - Не го гася изобщо и не мисля да чувам мяукания или чуруликания - пускаш си музиката , братко и си караш на клима постоянно - на мен не ми и трябва да го гася - включен си е постоянно на Auto да върти в купето 22 градуса и си поддържа лете и зиме.
Знам си го проблема и като кача някое коте ......... :bigemo_harabe_net-110: всъщност имам 2 , нали се сещаш.

Успех все пак с разглобяването и умната да не прецакаш нещо. Аз не смея - не му разбирам и убивам за едното нищо някой "майстор" да ми я осере - много пъти съм им ял попарата и със старите си коли!!!
  • 0

#18 Торсиона

Торсиона

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 12 Мнения:
  • Град:Хасково

Публикувано 10 юли 2007 - 12:42

Братко ще разглобявам няма начин май си прав за разпределитела......мерси за помощта дано да не ми останат много части че не знам
  • 0

#19 ivooo

ivooo

Напреднал

• Потребители на форума
  • 436 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    W124 / '91 /продадена
    W201 / '87 / 2.0 / 601.911
    W124 / '93 / 602.962

Публикувано 15 юли 2007 - 21:52

Мисля си за радиаторче с т'ва чуруликане...
Кажи какво стана?
  • 0
брабус написа: "абе само аз ли спуквам тьрсачката?"

#20 Lorinser

Lorinser

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 5339 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    --Първият в БГ C124 CE500 M117-V8 Custom.
    --W126 260SE 1988

Публикувано 17 юли 2007 - 00:32

това е моторчето за обдухване на температурния датчика за климатроника. намира се на много шибано място, зад жабката, косо зад въздуховода на дясната духалка, леко вдясно...
  • 0

#21 GiN

GiN

Напреднал

• Потребители на форума
  • 538 Мнения:
  • Град:Хисаря
  • Интереси:интересни
  • Автомобил:
    W124 102.963

Публикувано 18 юли 2007 - 15:00

това е моторчето за обдухване на температурния датчика за климатроника. намира се на много шибано място, зад жабката, косо зад въздуховода на дясната духалка, леко вдясно...

:icon_welldone: и аз за това си мисля.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни