Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

С каква скорост карате

• Please log in to reply
75 мнения по тази тема

Анкета: С каква скорост карате (285 потребител(и) са гласували)

С каква скорост карате извънградско?

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.

С каква скорост карате магистрала?

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.
Глас Гостите не могат да гласуват

#76 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 25 декември 2009 - 19:33

Карам бавно, кеф ми е така...
100ина извънградско, 140 на магистрала... 2-3км/ч под тях, да не им светя по радарите.
Ама ми прави впечатление, че всичкото сиган с коптори и кашони по улиците на България си мисли, че пътищата са за състезания.
В този ред на мисли, мернах един автобус на градския транспорт в София с надпис... "Пътят не е писта" или нещо подобно, много ме изкефи :)

Някакъв с едно Пежо 306 по нагорнищата към Стара Загора тръгна да ме изпреварва... Ама нещо сила нямаше, а аз не намалявам. Сигурно 5-6 секунди кара успоредно с мен, но не можеше да мине отпред... насреща камион... оня тъп и упорит, не се прибира отзад. Накрая мен ме хвана страх, набих едни спирачки да може глупака да се прибере и половин минута по-късно го изпреварих пак и не го видях повече...
И кому беше нужен този стрес...
  • 0

Audi_A4_avatar.gif

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни