Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

С каква скорост карате

• Please log in to reply
75 мнения по тази тема

Анкета: С каква скорост карате (285 потребител(и) са гласували)

С каква скорост карате извънградско?

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.

С каква скорост карате магистрала?

Не можете да видите резултатите от анкетата ако не сте гласували. Моля влезте с потребителското си име и гласувайте за да видите резултатите.
Глас Гостите не могат да гласуват

#46 damian-E250

damian-E250

Майстор

• Потребители на форума
  • 923 Мнения:
  • Град:Троян
  • Автомобил:
    W124 E-250TD/94'
    W123 200D/79'
    Sprinter 308D Maxi/98'
    Lada Niva 1.6/94'
    kawasaki klx 250/
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 април 2009 - 17:48

не съм вдигал но 240.........да а с 200 минах покрай едни катаджии преди 2-3 години с 300 тд 124 уникална кола беше тия само глед :rolleyes: аха и трепчеха

Tи направо си летял със тази 124ка хах :) аз със моята 200 несмея да двигна да неме изпревари някое търкало хах..Базикам се :) повече от 197 несъм вдигал че нямаше повече права
  • 0
Публикувано изображение

#47 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 26 април 2009 - 22:53

Да го кажем така - добре е да се кара със съобразена скорост, която при определени условия (възможности на водача, възможности на автомобила, пътна настилка, атмосферни условия и т.н.) може да надхвърля ограниченията, а при други условия - да е по-ниска от ограниченията.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#48 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4552 Мнения:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Публикувано 27 април 2009 - 13:30

аз гледам да карам винаги в рамките на позволеното, не превишавам, не бързам за никъде :)
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#49 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Град:Хисаря
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Публикувано 27 април 2009 - 18:50

и аз като колегата Горанов ВЕЧЕ. от как се ударих малко ми дойде акъла в главата :) иначе преди газ до дупка. и ся се отпускам но рядко. мерца само един път 200 му лепнах от карнобат до бургас по магистралата с 5 човека и пълен багажник ... летеше машината :) няма равна
иначе със сегашната ми кола 155 ми е максималната скорост... щото повече и да искам не може :)
  • 0

#50 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Публикувано 27 април 2009 - 23:23

Пък на мен ми взеха книжката за превишена скорост за три месеца.Сега си карам вече два мес. и половина без книжка и затова карам бавно и с колан.Чак не мога да се позная...докъде я докарах...Ръцете на волана в положение 2 часа и 10 мин. препасан с колан и карам с 50км с намалена музика и спазващ голяма дистанция/да не блъсна някой щото тогава не ми се мисли/ и спирам винаги на жълто и никога върху пешеходната пътека щото има много патрулки/дяволите ги взели/ :kill_myself:
  • 0

#51 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2761 Мнения:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 май 2009 - 15:43

Ех, откога чакам да мога да се впиша в тази анкета.Днес за пръв път карах по автомагистрала-максимум 140, а извънградско..според ограниченията-90.
Много ми хареса, искам само по магистрали да карам :D
  • 0

#52 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 09 май 2009 - 18:41

Ура-а-а... спечелихме още един на тъмната страна на любителите на скоростта. :icon_coolgrin: :0_yahoo: :hooray:
Ама така де - ти си в автомобилен клуб - не може да нямаш бензин в кръвта :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#53 архитекта

архитекта

Чирак

• Потребители на форума
  • 155 Мнения:
  • Интереси:АЙКИДО
  • Автомобил:
    CLK 320 (W209) 2002 г.

Публикувано 09 май 2009 - 18:53

Само ще споделя, че съм виждал стрелката на спидометъра си да надхвърля числото записано в техническите данни на колата.
Иначе имам ограничител на скоростта, който седи до мен поради което карам разумно ..... понякога.
  • 0

#54 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Мнения:
  • Град:Варна

Публикувано 10 май 2009 - 10:45

Пък на мен ми взеха книжката за превишена скорост за три месеца.Сега си карам вече два мес. и половина без книжка и затова карам бавно и с колан.Чак не мога да се позная...докъде я докарах...Ръцете на волана в положение 2 часа и 10 мин. препасан с колан и карам с 50км с намалена музика и спазващ голяма дистанция/да не блъсна някой щото тогава не ми се мисли/ и спирам винаги на жълто и никога върху пешеходната пътека щото има много патрулки/дяволите ги взели/ :kill_myself:

Колега, без лоши чувства просто се посмях като си представих как си държиш ръцете на 2:10. Поздрави :)
  • 0
W211-Avantgarde

#55 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 май 2009 - 12:54

Мен пък повече ми харесва концепцията, че като имаш книжка можеш да:
  • караш бързо
  • караш без колан
  • караш със силна музика
  • не спазващ дистанция
  • не спираш на жълто
  • спираш върху пешеходната пътека

• 0

#56 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3721 Мнения:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Публикувано 10 май 2009 - 22:13

Мен пък повече ми харесва концепцията, че като имаш книжка можеш да:

• караш бързо
  • караш без колан
  • караш със силна музика
  • не спазващ дистанция
  • не спираш на жълто
  • спираш върху пешеходната пътека

Колегата мисли за благото на куките. Ако има книжка му я прибират, а сега какво да му вземат?!?!?! Акта за раждане може би?
То със книжка всеки може да прави нарушения, ама я пробвай без книжка, да видиш колко боли...
Похвално е, че и тук може да видиш едни съвестен водач, който дори и без книжка си спазва правилата за движение!!!
Почвам да си мисля, че ако приберат книжките на 90% от водсчите ще се престане с тая кървава история по пътищата, защото всички ще следват светлия пример на колегата и ще карат по правилата.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#57 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 10 май 2009 - 23:11

Да де, ама то и да караш без книжка пак не е по правилата :)
  • 0

#58 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Публикувано 11 май 2009 - 14:04

евала правя на Лил :) такива жени са за награди. до сега само 2 пъти жена ми е скривала шапката зад волана.
първия път още мерца беше здрав и на един баир натискам една мадама с една малка мазда ... пущината като е 2 пъти по лека от мечо и катери като младо яре по баирите... иначе след баира е безсмислено да казвам.
втория път беше вчера навръщане от пловдив една кака с едно голфе по целия път се гонехме опасна работа. пълна психопатка такива изпреварвания и аз не правя.

ех... защо не ми е здрав мерца

едит: кои са тия тримата дето карат извънградско под 80 ... да си признаят бързо :D
  • 0

#59 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7499 Мнения:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 11 май 2009 - 14:35

Тия са туристи... извънградски.

Мен пък една кака ме остави с увиснало чене в София, след като с една единствена маневра ловко паркира перпендикулярно на пътя BMW X5 в центъра на София на най-тясната уличка в задръстване и на място, където аз лично нямаше дори да се пробвам. При това не закачи нищо и го направи отведнъж. А аз даже вече бърках за GSM, щото очаквах, че ще заснема поредния клип озаглавен "жена паркира".

Тва предубежденията са страшна работа!
  • 0

#60 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Мнения:
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Публикувано 11 май 2009 - 15:19

абослютно си прав... а леля ми дори има Ц категория което доста пъти я е отървавало от актове...
например ... спират я за превишена с корост с 10-тина км. отгоре и дава си документите и полицаите в шок и ужас ... "ама вие имате Ц!?! айде тръгвайте тръгвайте и по-бавничко не бързайте толкова"
кво е тва жена 160см 50кг да те вози в зил ... ЗАБАВААА :D
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни