Jump to content

•  

Photo
- - - - -

С каква скорост карате

• Please log in to reply
75 replies to this topic

Poll: С каква скорост карате (285 member(s) have cast votes)

С каква скорост карате извънградско?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.

С каква скорост карате магистрала?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#46 damian-E250

damian-E250

Майстор

• Потребители на форума
  • 923 Posts:
  • Град:Троян
  • Автомобил:
    W124 E-250TD/94'
    W123 200D/79'
    Sprinter 308D Maxi/98'
    Lada Niva 1.6/94'
    kawasaki klx 250/
Garage View Garage

Posted 26 April 2009 - 17:48

не съм вдигал но 240.........да а с 200 минах покрай едни катаджии преди 2-3 години с 300 тд 124 уникална кола беше тия само глед :rolleyes: аха и трепчеха

Tи направо си летял със тази 124ка хах :) аз със моята 200 несмея да двигна да неме изпревари някое търкало хах..Базикам се :) повече от 197 несъм вдигал че нямаше повече права
  • 0
Публикувано изображение

#47 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Град:София
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 26 April 2009 - 22:53

Да го кажем така - добре е да се кара със съобразена скорост, която при определени условия (възможности на водача, възможности на автомобила, пътна настилка, атмосферни условия и т.н.) може да надхвърля ограниченията, а при други условия - да е по-ниска от ограниченията.
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
Бабини деветиниclk.babailiica.comнаргиле

#48 W140

W140

Майстор

• Потребители на форума
  • 4,552 Posts:
  • Интереси:фото, музика, пътувания
  • Автомобил:
    Двуколка '87

Posted 27 April 2009 - 13:30

аз гледам да карам винаги в рамките на позволеното, не превишавам, не бързам за никъде :)
  • 0
=> W140 <=
"Jeder Tag ist ein neuer Anfang, jede Nacht eine neue Versuchung."
Галерия W140
Публикувано изображение

#49 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Posts:
  • Град:Хисаря
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Posted 27 April 2009 - 18:50

и аз като колегата Горанов ВЕЧЕ. от как се ударих малко ми дойде акъла в главата :) иначе преди газ до дупка. и ся се отпускам но рядко. мерца само един път 200 му лепнах от карнобат до бургас по магистралата с 5 човека и пълен багажник ... летеше машината :) няма равна
иначе със сегашната ми кола 155 ми е максималната скорост... щото повече и да искам не може :)
  • 0

#50 nikolai4eto

nikolai4eto

Напреднал

• Потребители на форума
  • 726 Posts:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    W202 C 200 CDI 2000г T VITO 110 CDI 2000г CLC 203 220 CDI 2002г 143Hp

Posted 27 April 2009 - 23:23

Пък на мен ми взеха книжката за превишена скорост за три месеца.Сега си карам вече два мес. и половина без книжка и затова карам бавно и с колан.Чак не мога да се позная...докъде я докарах...Ръцете на волана в положение 2 часа и 10 мин. препасан с колан и карам с 50км с намалена музика и спазващ голяма дистанция/да не блъсна някой щото тогава не ми се мисли/ и спирам винаги на жълто и никога върху пешеходната пътека щото има много патрулки/дяволите ги взели/ :kill_myself:
  • 0

#51 LiL

LiL

Firestarter

• Замразено членство
  • 2,761 Posts:
  • Интереси:Създавам спомени с материали на клиента -:D
Garage View Garage

Posted 09 May 2009 - 15:43

Ех, откога чакам да мога да се впиша в тази анкета.Днес за пръв път карах по автомагистрала-максимум 140, а извънградско..според ограниченията-90.
Много ми хареса, искам само по магистрали да карам :D
  • 0

#52 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 09 May 2009 - 18:41

Ура-а-а... спечелихме още един на тъмната страна на любителите на скоростта. :icon_coolgrin: :0_yahoo: :hooray:
Ама така де - ти си в автомобилен клуб - не може да нямаш бензин в кръвта :)
  • 0

Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!

#53 архитекта

архитекта

Чирак

• Потребители на форума
  • 155 Posts:
  • Интереси:АЙКИДО
  • Автомобил:
    CLK 320 (W209) 2002 г.

Posted 09 May 2009 - 18:53

Само ще споделя, че съм виждал стрелката на спидометъра си да надхвърля числото записано в техническите данни на колата.
Иначе имам ограничител на скоростта, който седи до мен поради което карам разумно ..... понякога.
  • 0

#54 Avantgarde

Avantgarde

Напреднал

• Потребители на форума
  • 454 Posts:
  • Град:Варна

Posted 10 May 2009 - 10:45

Пък на мен ми взеха книжката за превишена скорост за три месеца.Сега си карам вече два мес. и половина без книжка и затова карам бавно и с колан.Чак не мога да се позная...докъде я докарах...Ръцете на волана в положение 2 часа и 10 мин. препасан с колан и карам с 50км с намалена музика и спазващ голяма дистанция/да не блъсна някой щото тогава не ми се мисли/ и спирам винаги на жълто и никога върху пешеходната пътека щото има много патрулки/дяволите ги взели/ :kill_myself:

Колега, без лоши чувства просто се посмях като си представих как си държиш ръцете на 2:10. Поздрави :)
  • 0
W211-Avantgarde

#55 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 10 May 2009 - 12:54

Мен пък повече ми харесва концепцията, че като имаш книжка можеш да:
  • караш бързо
  • караш без колан
  • караш със силна музика
  • не спазващ дистанция
  • не спираш на жълто
  • спираш върху пешеходната пътека

• 0

#56 mradulov

mradulov

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 3,721 Posts:
  • Интереси:Автомобили
  • Автомобил:
    S203 220CDI Автоматик 2005г.

Posted 10 May 2009 - 22:13

Мен пък повече ми харесва концепцията, че като имаш книжка можеш да:

• караш бързо
  • караш без колан
  • караш със силна музика
  • не спазващ дистанция
  • не спираш на жълто
  • спираш върху пешеходната пътека

Колегата мисли за благото на куките. Ако има книжка му я прибират, а сега какво да му вземат?!?!?! Акта за раждане може би?
То със книжка всеки може да прави нарушения, ама я пробвай без книжка, да видиш колко боли...
Похвално е, че и тук може да видиш едни съвестен водач, който дори и без книжка си спазва правилата за движение!!!
Почвам да си мисля, че ако приберат книжките на 90% от водсчите ще се престане с тая кървава история по пътищата, защото всички ще следват светлия пример на колегата и ще карат по правилата.
  • 0
Mercedes-Benz - Unlike any other!

#57 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 10 May 2009 - 23:11

Да де, ама то и да караш без книжка пак не е по правилата :)
  • 0

#58 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Posts:
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Posted 11 May 2009 - 14:04

евала правя на Лил :) такива жени са за награди. до сега само 2 пъти жена ми е скривала шапката зад волана.
първия път още мерца беше здрав и на един баир натискам една мадама с една малка мазда ... пущината като е 2 пъти по лека от мечо и катери като младо яре по баирите... иначе след баира е безсмислено да казвам.
втория път беше вчера навръщане от пловдив една кака с едно голфе по целия път се гонехме опасна работа. пълна психопатка такива изпреварвания и аз не правя.

ех... защо не ми е здрав мерца

едит: кои са тия тримата дето карат извънградско под 80 ... да си признаят бързо :D
  • 0

#59 Илия Горанов

Илия Горанов

Член на УС на МБКБ

• Управителен съвет
  • 7,499 Posts:
  • Автомобил:
    CLK200 Kompressor
    163hp, 2001, dark blue

User's Awards

2
13
3
3
Garage View Garage

Posted 11 May 2009 - 14:35

Тия са туристи... извънградски.

Мен пък една кака ме остави с увиснало чене в София, след като с една единствена маневра ловко паркира перпендикулярно на пътя BMW X5 в центъра на София на най-тясната уличка в задръстване и на място, където аз лично нямаше дори да се пробвам. При това не закачи нищо и го направи отведнъж. А аз даже вече бърках за GSM, щото очаквах, че ще заснема поредния клип озаглавен "жена паркира".

Тва предубежденията са страшна работа!
  • 0

#60 swindler

swindler

Чирак

• Потребители на форума
  • 187 Posts:
  • Автомобил:
    Audi B3 '91

Posted 11 May 2009 - 15:19

абослютно си прав... а леля ми дори има Ц категория което доста пъти я е отървавало от актове...
например ... спират я за превишена с корост с 10-тина км. отгоре и дава си документите и полицаите в шок и ужас ... "ама вие имате Ц!?! айде тръгвайте тръгвайте и по-бавничко не бързайте толкова"
кво е тва жена 160см 50кг да те вози в зил ... ЗАБАВААА :D
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users