С каква скорост карате
Започната от KPAHK, 18 юни 2007 - 10:25:56
75 мнения по тази тема
Публикувано 10 юли 2007 - 10:25
120-140 извънградско, 140-160 магистрала, където може естествено.
Публикувано 19 май 2008 - 11:52
Брей колко културни и спазващи правилника шофери сме, брей, брей
Чак сега я видях таз анкетка
Чак сега я видях таз анкетка
Застраховки Каско и ГО - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Нашите мисли определят желанията ни, но само нашите действия показват това, което сме в действителност!
Отбор по футбол на Мерцедес - Бенц Клуб България - Тук!
Публикувано 19 май 2008 - 16:26
То зависи от извънградското и от магистралата. На нашите магистрали гледам повече от 140 да не качвам, макс 150, ама на изпреварване или спускане. Иначе в Италия съм карал и със 160, ама няколко стотин километра. Ама тяхното магистрала ли бе, да го опишеш. Освен това ме плашиха, плашиха, че ограничението било 130, но нито някой ме е спирал, нито ме е снимал, нито на границата са ме питали: "Ти, с колко караше?", нито са ми пращали честитка в България, а беше преди година и половина.
А апропо зависи и от колата. И при това много зависи. Защото има коли, с които си сигурен и със 150, а има такива, в които не бих седнал, ако се движат с повече от 80. Преди 4 - 5 години на магистрала Тракия, на излизане от единия от тунелите, от другата страна валеше дъжд... Бях с около 130 (което тогава беше малко над ограничението, тогава още беше 120), но на един от завоите веднага след тунела усетих, че колата изобщо не е стъпила на асфалта и си аквапланира като лодчица... Настръхна ми косата и се накъдри 10 пъти за секунда. Добре че нямаше никой на магистралата, отпуснах газта, намалих и си продължих... От тогава на мокро и сняг карам много внимателно.
А вторият ми страшен случай беше, когато на Цариградско реших да изпреваря един автобус отдясно. Просто автобуса ме засече, като излизаше от спирката на окръжна болница, а аз завивах надясно и реших да го заобиколя направо отдясно. Не съм бил с много висока скорост, със сигурност под 80, защото вече намалявах. Но в последния момент видях, че един идиот си е паркирал колата в най-дясната лента, веднага след спирката. Два пъти се завъртях и спряс с багажника към него, на 10 сантиметра. От тогава не изпреварвам отдясно за нищо на света.
А апропо зависи и от колата. И при това много зависи. Защото има коли, с които си сигурен и със 150, а има такива, в които не бих седнал, ако се движат с повече от 80. Преди 4 - 5 години на магистрала Тракия, на излизане от единия от тунелите, от другата страна валеше дъжд... Бях с около 130 (което тогава беше малко над ограничението, тогава още беше 120), но на един от завоите веднага след тунела усетих, че колата изобщо не е стъпила на асфалта и си аквапланира като лодчица... Настръхна ми косата и се накъдри 10 пъти за секунда. Добре че нямаше никой на магистралата, отпуснах газта, намалих и си продължих... От тогава на мокро и сняг карам много внимателно.
А вторият ми страшен случай беше, когато на Цариградско реших да изпреваря един автобус отдясно. Просто автобуса ме засече, като излизаше от спирката на окръжна болница, а аз завивах надясно и реших да го заобиколя направо отдясно. Не съм бил с много висока скорост, със сигурност под 80, защото вече намалявах. Но в последния момент видях, че един идиот си е паркирал колата в най-дясната лента, веднага след спирката. Два пъти се завъртях и спряс с багажника към него, на 10 сантиметра. От тогава не изпреварвам отдясно за нищо на света.
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 май 2008 - 20:39
90-110 по пъта
110-150 по магистрала(зависи с коя кола съм)
(данните са ориентировъчни и изключват ....настроението и ......душевният мир в моменти , до появата на Гоуф )
Поздрави
110-150 по магистрала(зависи с коя кола съм)
(данните са ориентировъчни и изключват ....настроението и ......душевният мир в моменти , до появата на Гоуф )
Поздрави
Шофьорски стаж ... 28-29г.
За повече контакти - купете си разклонител
Публикувано 19 май 2008 - 20:40
Може ли да попитам защо моите скорости ги няма в анкетата.
Аз не си кривя душата и казвам, че си карам бързо. Но гледам да не надвишавам 260км/ч, защото мерца не може повече.
Извънградско 140-180км/ч на магистралата малко повечко.
Аз не си кривя душата и казвам, че си карам бързо. Но гледам да не надвишавам 260км/ч, защото мерца не може повече.
Публикувано 19 май 2008 - 21:03
Може ли да попитам защо моите скорости ги няма в анкетата.
...... мамка му, вярно е - не лъже.
ВТ-СФ за 1ч40минс ...... и аз бях на мястото на пасажера, така че не се учудвайте за побелялата ми глава следващия път.
Но на връщане имаше и по-луд от него - с Хонда 900 го изпревари ...... с женско тяло отзад.....
Публикувано 19 май 2008 - 21:13
Аз съм забелязал, че скоростта, с която карам, особено в града, зависи много от музиката, която слушам в колата, докато карам. Ако пуснат някоя опера или класика (на всеки кръгъл чяс по Радио 1) и мога да карам и с 30. Ако пуснат Speed на Billy Idol или нещо в тоя дух, ела да видиш...
Ако си задаваш въпроса "струва ли си да ремонтирам стария Мерцедес", по-добре го продай и си купи чисто ново Пежо, Мерцедес не е твоята марка!
• Бабини деветини • clk.babailiica.com • наргиле •
Публикувано 19 май 2008 - 22:16
И мене ме нема във целата схема... на скоростите де... Защо са показани с цифри? Не знам точно с колко, то винаги си зависи от много обстоятелства. Но, ако трябва да съм честен, никога не карам със скорост по-висока от максималната за автомобила. Един вид и аз влизам в културните шофьори.
'бах маа му...
Публикувано 01 юни 2008 - 20:18
Миналата есен водихме детето до Рилският манастир с А-класата, по оная магистрала дето е за Гърция дигнахме 140 и си ги държеше стабилно. А уж е несериозна колица. Изпитано. По същата с С-ката на връщане от Халкидики на Нова година- 100 - 130 (при зимни УЖАСНИ условия и сняг) - баш на 2 януари оня ужас дето беше тук.
Публикувано 01 юни 2008 - 20:28
Но, ако трябва да съм честен, никога не карам със скорост по-висока от максималната за автомобила.
Мамка, му
как го нарушаваш тоя принцип, бре
аз и да искам, не мога.......
я кротко и яваш
повече от 130 - нивгаш
иначе можем и повече, ама защо?
нали сме тръгнали, за да стигнем?!!!!
Айде холан.....
Публикувано 01 юни 2008 - 21:05
Вижте какво става при удар с 64 км/час... после карайте пак със 180... Аз карам с 80-90 до 110 при изпреварване в двулентови пътища и 80-120 по четирилентови. Нагледал съм се достатъчно на ламарини и кървища и затова карам така.....
Публикувано 09 юни 2008 - 11:06
Понеже вчера са върнах от БГ в Немско с колата та и искам да споделя малко впечатления относно скороста.
В нашенско си е ОГРОМЕН Риск да се кара с повече от 150 да кажем..... че то магистаралата си е направо разкопана сравнена с даже и селски път назапад.
По навик карам с 150 -160 (иначе в немско не става) ама много барзо се отказах в Бг - то на места може да ти се откачи несто .............нищо ново и всички си знаем каква тарагедия са наште пътища.
И друго пак извесно до болка..... преди тръгване ( маршрут- Бг -Гърция -Италия-Австрия-Немско) напалних нафта в ОМВ- уж я бивала ....дрън дрън... бе давам газ ..колата не върви нещо... доде излена на Гръцката магистрала не се усеща по завоите из балкана ...ама на магистралата не вари .... бре викам си нещо стана...да ама се усетих и долях нафта -веднага се усети ...и после на накрая към Игуменица напалних догоре ....колата вдига на нанагорнище повече с по малко газ отколкото на равно в Бг нафта !!!!!!
Явно не ОМВ ами нафта от луната да докарат ...много смесват и лъжат нашите в БГ...ужас.Остава ни само да мечтаем някои ден да се подобрят нещата.
В нашенско си е ОГРОМЕН Риск да се кара с повече от 150 да кажем..... че то магистаралата си е направо разкопана сравнена с даже и селски път назапад.
По навик карам с 150 -160 (иначе в немско не става) ама много барзо се отказах в Бг - то на места може да ти се откачи несто .............нищо ново и всички си знаем каква тарагедия са наште пътища.
И друго пак извесно до болка..... преди тръгване ( маршрут- Бг -Гърция -Италия-Австрия-Немско) напалних нафта в ОМВ- уж я бивала ....дрън дрън... бе давам газ ..колата не върви нещо... доде излена на Гръцката магистрала не се усеща по завоите из балкана ...ама на магистралата не вари .... бре викам си нещо стана...да ама се усетих и долях нафта -веднага се усети ...и после на накрая към Игуменица напалних догоре ....колата вдига на нанагорнище повече с по малко газ отколкото на равно в Бг нафта !!!!!!
Явно не ОМВ ами нафта от луната да докарат ...много смесват и лъжат нашите в БГ...ужас.Остава ни само да мечтаем някои ден да се подобрят нещата.
W 124 - 300D
W 124 - 230E
W 124 - 230E
Публикувано 12 юни 2008 - 16:42
Като ме настъпят отпред и отзад коли карам с 80-90 градско в София. На извънградско 70-80 колкото е по правилник, тя и колата си не може повече. Още не съм я карал по магистрала, ама как съм и се заканил ще се покажат буталата от цилиндрите да видят кой кара...
Публикувано 12 юни 2008 - 18:30
НА двупосочни пътища 280-290км.ч,а по магистралата 320км.ч не можа повече, e с това чудовище
WDBNG74J65A452399_01.jpg 46,34K
78 Брой сваляния
320kmh.jpg 175,28K
96 Брой сваляния
ДО тук истина,сега малко шега:
ето с такава скорост карам в квартала Amazing.jpg 54,2K 96 Брой сваляния
ДО тук истина,сега малко шега:
ето с такава скорост карам в квартала Amazing.jpg 54,2K 96 Брой сваляния
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни