Полезни връзки за GLK
Започната от steaven, 03 юни 2022 - 09:33:24
18 мнения по тази тема
Публикувано 17 август 2022 - 22:12
Глупости, това не е някаква космическа технология все пак. Нищо общо няма филтъра с маслото на мотора. Има си тестове за гориво или антифриз в маслото, или масло в антифриза. Тва ниво няма от какво друго да се вдигне. Все е на ремонт.
Публикувано 19 август 2022 - 08:56
Знаете че на ом651 и ом646 мембраната за картерните газове е част от капака на клапаните и се сменя целия,като трябва да се демонтират и разпръсквачите. Открих един завод в Украйна,който произвежда само мембрани и китове,защото по EPC и WIS на мерцедес въобще нямат укикален номер за да си ги поръчаш. Пристигнаха ми след малко повече от месец,изработката е уникална,както и пакетирането,ако някой има нужда оставям линк,излиза към 40 лева с доставката:
https://klifex.ua/en...9118-6510100630
Публикувано 19 август 2022 - 10:28
Как успя да поръчаш?
Аз януари още се мъчех да поръчам едни неща (специфични тунинг елементи, произведени в Украйна) и се принудих да ги платя неколкократно по-скъпи от немския им доставчик.
Просто не открих никакъв вариант да купя директно от там и да ми ги пратят по нещо. Дори не ми отговаряха на мейли.
И по куриер някакъв или български пощи?
Публикувано 21 август 2022 - 08:35
Платих с пейпал,пристигна точно за 30 дни,пускат си и тракинг,да си следиш пратката.Общо взето за една седмица го бяха пратили,повече се мота по нашата митница,но на кутията пишат подарък и цена 10 евро,не са ми вземали допълнително пари.Пристигна с български пощи.
Този пост е редактиран от steaven: 21 август 2022 - 08:35
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни