Цените на горивата!?К'во праим....
Започната от Bobi, 18 май 2007 - 10:17:19
42 мнения по тази тема
Публикувано 21 май 2007 - 14:01
Ей за това-или тотални стачки и гражданско неподчинение на всички нива,докато не актуализират доходите на средния българин,или продаваме си имотите(всеки си има поне по един) и беж в някоя нормална страна-да видим кой ще работи тук и от къде ще се издържат "патроните" с хотелите и фабриките!
"Марката е като живо същество-нейният авторитет расте или се уронва все повече с течение на времето..."
Публикувано 21 май 2007 - 15:16
Ей за това-или тотални стачки и гражданско неподчинение на всички нива,докато не актуализират доходите на средния българин,или продаваме си имотите(всеки си има поне по един) и беж в някоя нормална страна-да видим кой ще работи тук и от къде ще се издържат "патроните" с хотелите и фабриките!
да да да продаваме ама след първите 5000 цените ще -> 0, а и надали ще има останали купувачи.
ТРЯБВА ........... тва сме го обсъждали и преди
важно е нафтата да не поскъпва
Публикувано 21 май 2007 - 19:31
Колего започна да се шуми за вероятност от 90 долара за барел.Честито и човеко от Нефтохима е прав. Да са ни здрави дупетата а Фънки да си купиш колело!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sky каза:Ела да сръбнеш от извора!
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
" Ау ми врътнеш един Биг Бен ма! Ни моа, боли ме главата!"
Публикувано 21 май 2007 - 19:37
Минималната почасова надница в Германия е 8 Евро!!!..Но на толкова бачкат само гастерите от БГ,Ром,Укр...най-неквалифицираните...
Колкото до фризьорките-тези,които имат работа -нека да не ги мислимВ Дойчланд една прическа варира м/у 10-30Е,бакшиша е задължително 10%,тъй,че 600-тях Е се вадят и за една седмица!
Брей, ти ще зарадваш много немци с това твое изказване. Освен това ще направиш излишна цялата полемика, която се върти в момента за това да има или да няма минимална надница и, ако да, колко да е тя
Според моите сведения обаче, в Германия (както и в Австрия и Швейцария) законово-уредена минимална надница няма! Някои браншови организации имат свои минимални надници, но такава всеобща и гарантирана от закона НЯМА! Затова в много професии се е получил жесток дъмпинг на заплатите. Фризьорството беше само един пример, но такива има още много.
А фризьорки от Германия познавам лично. Една много близка приятелка работи в скъп салон, но щото са и много бакшишите, трябва да работи и нощем в игрален салон и не знам още къде. И изобщо не говоря за гастарбайтерка.
Mercedes-Benz - защото животът е твърде кратък.
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
'91 S124 300 TD Turbodiesel OM603
Публикувано 22 май 2007 - 07:13
25-35$ на час как е?3 часа и резервоара на МРАКА е пълен ма това като има работа,като няма...........ремонти на улицата.
.
Публикувано 29 май 2007 - 19:12
Гледахте ли новините по Нова? Какво ще кажете за гръцкия бензин?А за дизела? Мисля,че 0.40лв е добра разлика за литър,а дали качеството ще е по-добро от нашенския Супер-Супер-Мупер дизел,а?
Публикувано 29 май 2007 - 20:07
Aз преди няколко часа се връщам от Гърция и цените на горивата са общо взето същите, за качеството не знам там има бензиностанции дето са в приземните етажи на къщите (заеби), ама масово има на БП, еко и некви други.
Lancia Kappa TDS / Land-Rover 88 Series 3 FFR
Публикувано 30 май 2007 - 12:45
Нафтата в Гърция е от 0,898 евро да о,959 евро.Явно нещо са се объркали репортерите на Нова телевизия с тая разлика от о,40 лв/л.Бензина им е малко по евтин от нашия с 5 до 10 стотинки.Това е положението.Гледахте ли новините по Нова? Какво ще кажете за гръцкия бензин?А за дизела? Мисля,че 0.40лв е добра разлика за литър,а дали качеството ще е по-добро от нашенския Супер-Супер-Мупер дизел,а?
Публикувано 30 май 2007 - 13:37
Нафтата в Гърция е от 0,898 евро да о,959 евро.Явно нещо са се объркали репортерите на Нова телевизия с тая разлика от о,40 лв/л.Бензина им е малко по евтин от нашия с 5 до 10 стотинки.Това е положението.
Абсолютно точно, преди 10 дни и аз бях в Гърция. Ако не сипваш на магистралата или ШЕЛ спокойно можеш да намериш дизела за 0,93 евро и бензина 1,04, ПБ-0,57
Има и нещо друго цените на дребно по бензиностанциите са едно, а цените на едро са друго нещо. В момента около половината от горивата в България са внос - Гърция и Румъния, другата половина е от рафинерията в Б-с

светещи желетки, що сте толко нервни?
bliznatsite написаха: mn ne mi haresvat za6toto emblemata na mecedesa e kato mernik i izglezda 4e 6a te zastrelq
Публикувано 30 май 2007 - 14:36
Няма как цените да падат след като петрола намалява а потреблението се увеличава... Това че ще има петрол за още 120 години напред.. Нищо подобно. По-лошо, петрола на леснодостъпните места намалява драстично, преди години в океаните се сондираше на да кажем 300метра. В момента вече има платформи които търсят нефт на 3км дълбочина навътре е моретата и океаните, и това нали се сещате че въобще не е по-евтино – просто петрола намалява. Арабите защо вдигат постоянно цената? – Ами защото това им е главният източник на доходи, а той не е вечен и те се усетиха че по добре да продадат това което имат докато го имат на добра цена. В Дубай се съсипват да строят с петродоларите, хотели небостъргачи острови и какво ли още не, освен всичко друго когато черното злато им свърши вече ще бъдат достатъчно напред...
Затова и в момента умните страни почват отсега да търсят алтернативи. Бразилия например използва 50% от захарната си тръстика за биоетанол. И задоволява с него 40% от автомобилите в страната.
Общо взето от 23 водещи страни производителки максимума на добивите са достигнали 15 и прираст има при 8. Съединените щати които през 1970 помпаха по 9.6млн. барела дневно през 2004г. Спеднаха до 5.4 – намаление с 44на сто! Производството на Венецуела е спаднало с 31%.
Общо взето нещата не са особено розови.
Направете сметка – 1950г. Един барел е струвал 1.70долара, 2000г 28 долара – а сега къде е?!!
Затова и Щатите ще си воюват в залива... за демокрация, човешки права? – глупости, за ПЕТРОЛ !
Наскоро четох една книга – „План Б” на Лестър Браун, книгата е пълна с факти и статистика, - е там има много интересни неща по въпроса
Затова и в момента умните страни почват отсега да търсят алтернативи. Бразилия например използва 50% от захарната си тръстика за биоетанол. И задоволява с него 40% от автомобилите в страната.
Общо взето от 23 водещи страни производителки максимума на добивите са достигнали 15 и прираст има при 8. Съединените щати които през 1970 помпаха по 9.6млн. барела дневно през 2004г. Спеднаха до 5.4 – намаление с 44на сто! Производството на Венецуела е спаднало с 31%.
Общо взето нещата не са особено розови.
Направете сметка – 1950г. Един барел е струвал 1.70долара, 2000г 28 долара – а сега къде е?!!
Затова и Щатите ще си воюват в залива... за демокрация, човешки права? – глупости, за ПЕТРОЛ !
Наскоро четох една книга – „План Б” на Лестър Браун, книгата е пълна с факти и статистика, - е там има много интересни неща по въпроса
1991 190E SportLine turbo 0.6bar
Публикувано 31 май 2007 - 12:28
работата е ясна с горивата,кучето си лае-кервана си върви.надолу няма да идат цените.
дори и да има понижение,то винаги е предвестник на нов скок.
Истината е,че тряя да мислим как да печелим повече за да не ни прави впечатление
повишаването на цените,било то на гориво или други консумативи.
дори и да има понижение,то винаги е предвестник на нов скок.
Истината е,че тряя да мислим как да печелим повече за да не ни прави впечатление
повишаването на цените,било то на гориво или други консумативи.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни

Виж ГАРАЖА