Публикувано 12 февруари 2021 - 00:00
Писах, че не може да се изключва, защото се включва ( зацепва ), на 100 %, така, че ако имаш вибрации, например, можеш да отстраниш трафа от уравнението.
Всъщност ако трябва да бъда честен, на по стари кутии съм виждал и да се изключва, отключва, на 0 %, но там резултатите не бяха ясни, нямаше катекоричност в резултатите, за това и го промениха, да се заключва.
Има и доста кутии, зависи от хардуера и софтуера, на който ни се заключва, ни се отключва, няма такава възможност.
Знам, че сега ще ме погнете, че се заяждам за думата, но трябва да знаеш какво правиш, за да разбереш как да тълкуваш резултатите.
BBRнещоси - не те хейтвам! Нямам никаква изгода. Рядко питам нещо в този форум, ако знам нещо го казвам, а, че съм по рязък - сори.
Как се активира функцията - трябва да няма грешки в кутията и мотора, влизаш в блока на кутията, там в sonderablaufe, демек специални процеси, после първото меню - schlieben der wandleruberbruckungskupplung демек заключване на съединителя на трансформатора и после има още една страница с разни предупреждения и после темп. на маслото да е над 20 градуса. На скедващата страница ти излизат актуални стойности - въртящ момент, колко приплъзва съединителя, обороти на турбинното колело, и статус на заключването. Като го заключиш, трябва приплъзването да клони към нула. И ако изчезне проблема, почваш да се чешиш къде е проблема - трафа, клапана, логиката, софтуер, масло, нещо друго...
Това е за 7 степенна, твоята каква е?
Хардуерно изключване - вадиш клапана, с Вежен-а го запушваш и си готов.