Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Въпроси относно двигатели и модели при търсене на евентуален Мерцедес .

• Please log in to reply
127 мнения по тази тема

#46 prokopi69

prokopi69

Майстор

• Потребители на форума
  • 826 Мнения:
  • Град:с. Бъта
  • Автомобил:
    С220 CDI

Публикувано 21 юли 2020 - 13:19

Автоматите на Мерцедес са си много добри.
Но пък 6 скоростната ръчка също е ОК, аз в момента карам такава и съм супер доволен.
  • 0

#47 ildivvy

ildivvy

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 54 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Lexus GS430 07' ... и мотоциклети!

Публикувано 21 юли 2020 - 19:20

Седан не гледам! W203 ми допада повече като комби, W204 седан по-става, но интериора май не ми допада толкова, най-вече като материали/вид,имам чувството,че са по-тесни вътре, а и са доста по-скъпи! Поне откъм кутии няма да го мисля толкова - явно стават тези, които се вграждат във въпросните модели...

• 0

Ex: BMW E36 318ti Compact 95'

#48 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 21 юли 2020 - 22:31

Фенът може и да не стигне до поглеждането :)

Къде пролива кръв, забравил съм :)

разкъсания палец на лявата ръка в студентски .... докато ми беше счупено дясното рамо :)

• 0

#49 barty

barty

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 971 Мнения:
  • Автомобил:
    W203 C180 Kompressor the Black bird

Публикувано 22 юли 2020 - 06:24

разкъсания палец на лявата ръка в студентски .... докато ми беше счупено дясното рамо :)

Еееее, това прави колата уникат! Кръвопийца!
  • 0

#50 Brozestian

Brozestian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 256 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    W203T 270 CDI Avangarde
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юли 2020 - 22:12

Да използвам темата на колегата да питам.... Тази на някой от форума ли е? На този осмак какво му се гледа?
https://mobile.bg/11592752112282185

Този пост е редактиран от Brozestian: 22 юли 2020 - 22:12

• 0

#51 ildivvy

ildivvy

Прохождащ

• Потребители на форума
  • 54 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    Lexus GS430 07' ... и мотоциклети!

Публикувано 22 юли 2020 - 22:16

Доклад от оглед #2 !  Днес направих малка разходка с ендурото и погледнах две коли. Едната е тази: https://www.mobile.b...93&slink=ga300p. Агата седеше под навеса и 'цъкаше' нещо на лаптопа ('мобиле'-то сигурно). Изпрати 'управителя' да ми ги показва, след като едвам ми дадоха чаша вода, че беше жега ранния следобед... Модела е точно това, което търся :beer ! Не знам дали ми се струва, но вътре май е малко по-широчко от 203-ката... Седалката може да се свали и до по-ниска позиция :) ! Багажника е екстра... Самия екземпляр обаче не е моята кола! Поизносен салон, деруги по таблото, надута боя по джантите, дискове за смяна...Двигателя работеше отлично! Дори по-добре от на Ц-класата миналия ден! Никакви паразитни шумове! Леко омасляване около буксите на 'ваносите' (как се наричат тук?), което май било нормално за тези двигатели.. Съвсем повърхностни ръждици тук-там по ходовата част, нищо притеснително, и никакви по купето. И тази иска поне крайно гърне (не бучи, просто е тръгнала ръжда). Подкалниците са от някакъв дебел 'плат'? Шумо-защита някаква май? На 203-ката не беше така...

Другата кола беше баварска 320-ка купе Е92. Не си заслужава, ако някой се интересува...иска си занимавка, за да стане супер!

Правят отстъпки и от цените, но не достатъчно, за да ме заинтригуват! Може и да съм доста претенциозен, но не ми хареса състоянието на ЦЛК-то! Не и за тези пари! Поне разходката след това през Кърджали и прохода към Асеновград бяха супер!

П.П. Тази ръчна спирачка защо я правят така? Някаква фирмена традиция от някога или нещо друго? Малко ми е 'странна'....

Този пост е редактиран от ildivvy: 22 юли 2020 - 22:21

• 0

Ex: BMW E36 318ti Compact 95'

#52 prokopi69

prokopi69

Майстор

• Потребители на форума
  • 826 Мнения:
  • Град:с. Бъта
  • Автомобил:
    С220 CDI

Публикувано 22 юли 2020 - 22:35

Най евтиното радио и клима, няма кожа, ксенон, парктроник, автомат, подгрев на седалките...тя май нищо няма.

Този пост е редактиран от prokopi69: 22 юли 2020 - 22:37

• 0

#53 Praetorian

Praetorian

Salat Küchenchef

• Потребители на форума
  • 1682 Мнения:
  • Град:Europe
  • Интереси:Немски премиуми задължително с резервна гума.
  • Автомобил:
    W212, R56

Публикувано 22 юли 2020 - 22:52

Най евтиното радио и клима, няма кожа, ксенон, парктроник, автомат, подгрев на седалките...тя май нищо няма.

даже и бензин няма.

• 0

#54 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юли 2020 - 23:14

Да използвам темата на колегата да питам.... Тази на някой от форума ли е? На този осмак какво му се гледа?
https://mobile.bg/11592752112282185

тая тема стана лична на двете 209ки на лил0ff :)
  • 2

#55 kdl

kdl

clockwork orange

• Замразено членство
  • 8412 Мнения:
  • Автомобил:
    Turbo Quattro
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 22 юли 2020 - 23:41

Мдам, наскоро я видях на една бензиностанция. Жена я караше :)

@Brozestian, няма какво да му гледаш. Питай го какво е сменил в последните 6-7 години просто. Преди това си беше обслужена подобаващо :) Този който я купи беше много пич.

Виж какво е направил с газовата (спокойно, копчето е в подлакътника, пълначката е под задната броня, не е разпробита) и дали върви добре или я е махнал (още не мога да си простя, че ѝ сложих газ).

Изненадан съм от километрите... при мен беше на около 100, после беше собственост на мой приятел и той я караше основно извънградско, пътуваше доста. Ако смятам правилно, е минала 20-30х.км за 6-7 години... което не е невъзможно, последният собственик, за който знам, я купи за уикенд кола, с условието жена му да може и тя да я кара, и мисля след това не е сменяла собственик. 

• 1

Audi_A4_avatar.gif

#56 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Мнения:
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юли 2020 - 15:12

Я, интересно станало тук!! Ще помоля детето да нацъка снимки на светната ламБа в гаража, та да изпълня фактическия състав на съвестен продавач, но kdl си е с предимство при огледите :)

Ако някой иска бартер: или двуврато 212 или Jaguar XF, задължително бензинови и с екстри :)

• 0

#57 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юли 2020 - 16:09

дискриминация!

• 0

#58 Momchil

Momchil

Напреднал

• Потребители на форума
  • 488 Мнения:
  • Автомобил:
    Specialized Allez - my favorite ride :)
    RAM Podium - off-road adventure :)
    Royal Enfield - Bike that has a soul!
    CLK 280, V6
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юли 2020 - 16:18

@cyberpig1: Удри! Нали имаше едно гиздаво 500?! Какво стана с него?

За тази (моята) Божката каза, че ще пусне обявата в Instagram, там ѝ било мястото :yeah

Но аз като прилежен ученик напрасках една УбяФка тук, да се знае от хора, които могат да я оценят - снимкте да събрани от познати, че нямам други на разположение :)

Този пост е редактиран от Momchil: 23 юли 2020 - 16:19

• 1

#59 cyberpig1

cyberpig1

Член на МБКБ

• Членове на клуба
  • 2027 Мнения:
  • Автомобил:
    PK3333PK
    BT1111KK
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юли 2020 - 17:34

@cyberpig1: Удри! Нали имаше едно гиздаво 500?! Какво стана с него?

За тази (моята) Божката каза, че ще пусне обявата в Instagram, там ѝ било мястото :yeah

Но аз като прилежен ученик напрасках една УбяФка тук, да се знае от хора, които могат да я оценят - снимкте да събрани от познати, че нямам други на разположение :)

350 беше .... сълза пускам за него. 

един мАтор се опита да му направи задна врата и го махнах много бързо.... необмислено явно :) не ми се занимаваше с майстори ... и явно има защо :)

• 0

#60 Brozestian

Brozestian

Напреднал

• Потребители на форума
  • 256 Мнения:
  • Град:Sofia
  • Автомобил:
    W203T 270 CDI Avangarde
ГАРАЖ Виж ГАРАЖА

Публикувано 23 юли 2020 - 19:36

Мдам, наскоро я видях на една бензиностанция. Жена я караше :)

@Brozestian, няма какво да му гледаш. Питай го какво е сменил в последните 6-7 години просто. Преди това си беше обслужена подобаващо :) Този който я купи беше много пич.
Виж какво е направил с газовата (спокойно, копчето е в подлакътника, пълначката е под задната броня, не е разпробита) и дали върви добре или я е махнал (още не мога да си простя, че ѝ сложих газ).

Изненадан съм от километрите... при мен беше на около 100, после беше собственост на мой приятел и той я караше основно извънградско, пътуваше доста. Ако смятам правилно, е минала 20-30х.км за 6-7 години... което не е невъзможно, последният собственик, за който знам, я купи за уикенд кола с условието жена му да може и тя да я кара и мисля след това не е сменяла собственик.

Благодаря за отговора:) заподозрях че е форумна, защото изглежда гледана кола. Човекът за който я гледам обаче се назландисва и много се влияе от чужди мнения според които не вървяла за конете си. По добре било SL. Както и да е, да не разводнявам темата, мерси още веднъж.:)

Към автора на темата, всички 203ки/209ки имат наподобяващо мокет покритие в задните подкалници... И като питаш за шумоизолацията, това е предназначението на въпросния мокет... Значително намалява шума от гумите.
  • 0

0 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 0 гости, 0 анонимни