Тия са големи мръсници!С.Стар!Направо ще ме откажат от марката!да се включа и аз тези дни се сдобих с w220 s500 4matic внос от Австрия но никъде по талона и в паспорта не пише евро категория а само данни с емисиите в паспорта. Колата е октомври 2003 производство реших да звънна в Силвърстар - Пловдив да попитам колко струва този сертификат и дали може предварително в тяхната ситема да се види коя евро категория е да ли си заслужава ваденето. първо ми обявиха цена 130 лв за до 6 годишна кола и 230лв цена за кола над 6 години.......
после ме свързаха с резервни части дадох рамата да се провери и човека ми каза няма информация пише not registered... и неможело предварително да се види каква евро категория е иначе сертификат можело да се извади.
Излиза че трябва да се дадат едни 230 лв и да се надявам да пише евро 4 а не евро 3.
та в този ред на мисли нека колеги с такъв модел да споделят евро категория са.
Чувам че на БМВ и Ауди сертификата е 40-тина лева.
Нашия преди Нова Година беше 80 и нещо,след това стана 130.Аз ходих на Е класата да си изкарвам преди няма месец,която е 15 годишна вече и все още беше 130,но се чака десет работни дни (за Варна),да го изготвят в София.На SL-а със същия мотор е Евро4.На него си го пише в талона.На Е-класата също дадоха Евро4,но аз и така си мислех че е редно.
А сега 230 лв....Не стига че им караме дъртите варели и им чистим държавите!