Програмиране на ключ
Започната от Sebastian, 04 сеп 2017 - 15:44:14
54 мнения по тази тема
Публикувано 13 септември 2017 - 13:31
Имаш нещо против малките населени места ли?
Публикувано 13 септември 2017 - 14:16
Имаш нещо против малките населени места ли?
По-скоро е против интернет троловете, които ги банват постоянно от различните форуми но те продължават да се регистрират и да влизат отново и отново защото очевидно изпитват извратено удоволствие от това да се правят на велики и да дразнят хората. Малките душички които са много отворени най-вече зад клавиатурата в удобството на дома си и така избиват комплексите си, само се надявам да не се самозадоволяваш докато дразниш хората.
Имаш познания, даваш смислени съвети и мнения понякога, ама включи ли ти се биполярното разстройство само лазиш на хората по нервите и се заяждаш, вземи престани.
П.П. извинявам се за офтопика, модераторите ако решат коментара ми за краен нека да го премахнат.
Публикувано 13 септември 2017 - 17:27
Извинен си за офтопика!
Бат Анди ми писа на лични, обяснил ми е разни неща за тези ключове...
Явно не се чуства издразнен.
За какви тролове-мролове говориш?
И другия адвокат по горе - зададох нормален въпрос, кое толкова ви дразни?
И не, не се пипам докато пиша!
Бат Анди ми писа на лични, обяснил ми е разни неща за тези ключове...
Явно не се чуства издразнен.
За какви тролове-мролове говориш?
И другия адвокат по горе - зададох нормален въпрос, кое толкова ви дразни?
И не, не се пипам докато пиша!
Публикувано 13 септември 2017 - 18:45
Подкрепям.Щом е толкова елементарно, и го правят във всеки гараж, трябва и цената да е символична!
Кажи някакъв твой телефон, цена...
Смятам ще е полезно.
Публикувано 23 април 2018 - 15:10
Събуждам стара тема но ще ми трябва втори ключ за колата. Ключа е тип "рибка" хромирана с три бутона - отключване, заключване и отваряне на багажник. Тъй като знам, че изкарването на нов ключ крие рискове, когато не се прави в СС, моля да ме насочите, към някой сигурен и проверен човек.
Публикувано 23 април 2018 - 16:02
Имам в София и Пловдив, пиши лично ако те интересува
Този пост е редактиран от vonko1988: 23 април 2018 - 16:02
Публикувано 19 юли 2018 - 22:26
Относно кутийките, да споделя малко опит. 2012г., когато си взех w203, си купих кутийка от алиекспрес, смея да твърдя, че беше екстра качество, ключа издържа на 2 пранета на 90 градуса и нищо му няма! Разбира се, беше почистен в спирт веднага след разглобяването. Сега си поръчах кутийка за 23лв. ще видим дали ще е добра . Продават се и цели китайски ключове с платки и пера, за около 60лв. , но не знам нищо за тях.
Наскоро разбрах ,че чувството да шофираш МЕРЦЕДЕС Б150 е УНИКАЛНО ,но имам намерение скоро да разбера ,какво е чувството да си собственик на W203....
Публикувано 26 юли 2018 - 08:39
Пусни снимки да го видим. Ако може да снимаш един до друг оригиналната и китайската кутийка.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни