Купих си комбЕ211 Е500Т АMG look in/out
Започната от daimler1, 22 юли 2017 - 12:02:15
105 мнения по тази тема
Публикувано 25 юли 2017 - 10:18
Вчера забелязах,че някои маркучи по газовата са доста втвърдени и леко нацепени при скобите,за това я закарах да подменят всички водни и газови съединения на АГУ-то с нови(италиянски).
Публикувано 04 август 2017 - 14:19
Честито колега, това е МЕРЦЕДЕС.............
Преди време спомена, че петстепенната скоростна кутия на SL-а е малко мудна, тука как седят нещата..
И единственото което бих сменил аз на тази иначе перфектна кола са джантите
И единственото което бих сменил аз на тази иначе перфектна кола са джантите
Прикачени файлове
Публикувано 04 август 2017 - 18:06
Имала е такива джанти,но 17" и ги е продал...
Смятам да купя такива 18" за зимните гуми или обартното...Няма значение,защото тези са нови,на около година и няма да ги махам.Между другото на живо стоят по-добре от на снимка.
За ск.кутия...какво да кажа...Явно като писах за СЛ-а още не бях свикнал със атмосферния двигател,а пък и в началото имах проблем с педала на газта,който в последствие смених.Сега и двете коли си реагират перфектно на желанията ми.
Смятам да купя такива 18" за зимните гуми или обартното...Няма значение,защото тези са нови,на около година и няма да ги махам.Между другото на живо стоят по-добре от на снимка.
За ск.кутия...какво да кажа...Явно като писах за СЛ-а още не бях свикнал със атмосферния двигател,а пък и в началото имах проблем с педала на газта,който в последствие смених.Сега и двете коли си реагират перфектно на желанията ми.
Публикувано 04 август 2017 - 19:54
5-степенниат автомат си е тромав, но комбинация с мощен мотор освен разхода няма драма според мен.
Публикувано 04 август 2017 - 22:27
Убавиня !! Изкачат чат-пат добри екземпляри! С доволно много екстри ..Честито!
Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано 04 август 2017 - 23:16
Убавиня !! Изкачат чат-пат добри екземпляри! С доволно много екстри ..Честито!
Аз доста често ги гледам, но тази не съм я видял, сега гледам една доста интересна, но е капарирана и е след фейса..
http://www.mobile.bg...62&slink=49b1st
Публикувано 04 август 2017 - 23:22
Хубава е ,кофти че е капарирана,ама знае ли се..Уникално запазен салон.Тея швейцарци са чисти хора.И с тоя мотор км са си толкова явно..все пак проверка в БС!Аз доста често ги гледам, но тази не съм я видял, сега гледам една доста интересна, но е капарирана и е след фейса..
Публикувано 05 август 2017 - 11:35
Колега daimler1, честито първо за колата. Наистина изглежда страхотно на снимките.
Мислех първо да ти пиша на лично, но смятам че информацията може да е полезна и на други колеги.
Струва ми се от снимките, че колата отзад е с телевизор. Телевизора в средата има бутон за включване и два въртящи се за конрол за звука. След търсене насам натам се оказва, че телевизора работи с дистанционно, но аз нямам. Ти дали имаш към твоята и ако имаш може ли да драснеш парт номер за да потърся в нета повече инфо.
По принцип е с аналогов тунер, който към днешна дата е излишен, но има възможност да се пуска видео, което понякога може да е полезно по магистралата да ангажира вниманието на детето и съотвено по-спокойно и приятно пътуване.
Публикувано 05 август 2017 - 19:10
Тази е много хубава и истинска.Проверявал съм и километрите и всичко е абсолютно точно,с електронната книжка и няма пропуск до края на 2016-та.http://www.mobile.bg...00&slink=49iyowАз доста често ги гледам, но тази не съм я видял, сега гледам една доста интересна, но е капарирана и е след фейса..
Принципно не исках да е фейслифт,с "новия" двигател,защото точно на тези километри започват драмите с ангренажите,а не ми се започваше така.Отделно надделя това,че са сменяни сравнително скоро скъпи възли,гедана е много,оборудвана е с всичко нужно(гуми и др.)има всички екстри предлагани до 2007-ма и не на последно място визията ми харесва повече от фейслифтовата.
Публикувано 05 август 2017 - 19:12
Трябва да проверя.Мисля че имаше дистанционно в задния подлакътник ...Колега daimler1, честито първо за колата. Наистина изглежда страхотно на снимките.
Мислех първо да ти пиша на лично, но смятам че информацията може да е полезна и на други колеги.
Струва ми се от снимките, че колата отзад е с телевизор. Телевизора в средата има бутон за включване и два въртящи се за конрол за звука. След търсене насам натам се оказва, че телевизора работи с дистанционно, но аз нямам. Ти дали имаш към твоята и ако имаш може ли да драснеш парт номер за да потърся в нета повече инфо.
По принцип е с аналогов тунер, който към днешна дата е излишен, но има възможност да се пуска видео, което понякога може да е полезно по магистралата да ангажира вниманието на детето и съотвено по-спокойно и приятно пътуване.
Публикувано 06 август 2017 - 09:08
Проверих отново снощи, но в задния подлакътник са само книжките на колата. Това е снимка от книжката.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Публикувано 06 август 2017 - 12:29
Говоря,че в моята кола има дистанционно в задния подлакътник
Публикувано 06 август 2017 - 12:38
Да, разбрах. А в моята в задния подлакътник има книжки, но нямам дистанционно. А свободните поделения от него не са подходящи за дистанционно. След още търсене стигнах по парт номер който е за дистанцинно за европа и става за Е 211 класа и S класа 220. Парт номера който намерих е А 220 820 99 89. Предполагам и на твоето дистанционно ще е същия.
Публикувано 06 август 2017 - 13:30
Не съм гледал човек!В тия жеги и бързане не мога да стигна до задните седалки
Обещавам ще погледна и ще пиша!
Обещавам ще погледна и ще пиша!
Публикувано 07 август 2017 - 07:28
Това ми е дистанционното:
Прикачени файлове
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни