CLS под 18к читав дали от България, дали от Германия или от луната - няма как да стане. После си приготвяш поне 2к за обслужване и първоначални смени на разни шарнири, носачи, я акумулатор, я накладки, дискове(все ще има от тези неща). И трите двигателя освен 500 преди фейса са много капризни на масло - трябва да им сипваш масло от 20лв литъра и нагоре, на всяка смяна на маслото(не повече от 10-15к) трябва да се сменят ВСИЧКИ филтри. Дизеловия е с един филтър повече, който е към 80 кинта.
И после имаш поне 2 бона за неочаквани разходи - я ще ти сдаде скоростната кутия, я някоя дюза или турбото ако си с дизел, я вала ако си с 350 бензин. На мен например в събота колата ми взе да тресе много изведнъж, след като й взех душата два дена(яко раздаване на газ по Тракия и към Самоков и биене на спирачки). Май съм скъсал тампон на двигателя, днес ще се разбере и се надявам да е това, че е евтиния вариант(300-500лв да се сменят всички като хората). Ама в крайна сметка затова е тази кола, да се кара яко
Този пост е редактиран от vonko1988: 30 юли 2018 - 08:44