Аз адмириам Марешки, не внясял ддс, не плащал акциз...и т.н. Ми хванете го бе, бил изманик, бил еди какъв си...ми бъдете и вие, благодарение единствено и само на него( не знам кой стои за гърба му) цената на горивата падна осезаемо! Лично съм зареждал няколко пъти от негови бензиностанции и проблеми не съм имал. Утре с кеф ще заредя от Люлин...дет се вика да изберем българското
Дизел от лукойл,омв,ромпетрол или еко?
Започната от W163 2.7CDI, 20 фев 2017 - 22:20:59
146 мнения по тази тема
Публикувано 17 март 2017 - 21:02
Публикувано 17 март 2017 - 21:18
Аз вече заредх сутринта с кеф
Разлика във вървежа не намирам за момента. Ако има ядове ще пиша.
51 литра нафталин за 95 кинта, просто кеф, иначе щеха да са 105+ кинта.
За момента проблеми с качеството не очаквам да има, щото само това му трябва на Марешки в момента, некой да ревне за кофти гориво и отиде предизборната кампания...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Разлика във вървежа не намирам за момента. Ако има ядове ще пиша.
51 литра нафталин за 95 кинта, просто кеф, иначе щеха да са 105+ кинта.
За момента проблеми с качеството не очаквам да има, щото само това му трябва на Марешки в момента, некой да ревне за кофти гориво и отиде предизборната кампания...
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Този пост е редактиран от mradulov: 17 март 2017 - 21:22
Mercedes-Benz - Unlike any other!
#48 Гост_zBnerOV6MJГост_
Публикувано 18 март 2017 - 09:51
Няма ли някой ентусиаст да направи някакви тестове на тая нафта да видим става ли, не става ли..
Мен лично ме е страх да заредя там
Публикувано 18 март 2017 - 10:17
Не се излагайте ,екстра са си горивата...
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 19 март 2017 - 09:25
...и аз не смея да зареждам още,но ще ми е интересно ако някой каже резултат от някой тест...чудя се дали да вярвам на разните нападки към тези бензиностанции или наистина марешки си е далавераджия ...но вчера като минах по околовръстното имаше задръстване въпреки колосалния брой колонки хахахахха на цени за бензин и дизел 1.80 и надолу си е изкушаващо..
Публикувано 19 март 2017 - 09:26
Дали ще отваря и други или това е предизборно и временно решение?...въпреки че да отвориш бензиностанция временно?.. )))))))
Публикувано 19 март 2017 - 11:43
Прочети внимателно тази статия. Няма конкретен Да/Не отговор на въпроса ти, но е доста интересна.
Публикувано 19 март 2017 - 12:01
В началото със сигурност ще се опитват да държат качество и 10л. ще са 10л., а не 8л., въпреки това засега ще се въздържа от зареждане там.
Публикувано 19 март 2017 - 13:31
...прочетох я тази статия...
...засега и аз ще се въздържа
....затова нека който зарежда там сподели
Публикувано 19 март 2017 - 14:02
Статията се тиражира от известно време и това е нормално в предизборната ситуация в която сме...Зареждам си от две годинки и си свиря..!
А иначе в годините съм хващал и Петрол и Шел да лъжат здраво на колонките.
А иначе в годините съм хващал и Петрол и Шел да лъжат здраво на колонките.
Публикувано 19 март 2017 - 14:08
Много сте плашливи бе хора,ако са му лоши горивата това означава че във Варна,Горна Оряховица и в другите градове където Магарешки е отворил бензиностанции заначи вече се придвижват с коне и каруци щот им е потрошил колите с неговите горива.Те нефтохимските горива са със супер качество значи на ниво Австрия,Германия и т.н.С голямо нетърпение чакам да си отвори по проекта и другите три бензиностанции и да събори лапачницата на картела в София.Като е измамник, как така във Варна на еко и шел цените им са с една стотинка по евтини от неговите.Като бях във Варна миналата година в началото за два месеца и отидох да заредя на неговата бензиностанция и аз да се похваля разбираш ли и на връщане гледам цените на другите като неговите, та даже както по горе писах и по ниски ,а сега е отворил и втора на местен терен,та хептем ги е затапил да не шават.
Публикувано 19 март 2017 - 16:34
Зависи от колите, на старите дизели на мерцедес например каквото и да йм сипеш ще вървят ама с CDI не е точно така, та много зависи на какви мотори се сипва.
Ясно е че в БГ няма хубава нафта, въпроса е коя е НАЙ–МАЛКО ЛОШАТА ако някой ми отговори категорично с доказателства ще сипвам само там без значение от цената.
Този пост е редактиран от vonko1988: 19 март 2017 - 16:35
Публикувано 19 март 2017 - 16:38
Аз Ви споделих , с нафта от ВМ заредих в Русе и разхода се вдигна с литър и по борд и пълно/пълно. Но пък колата вървеше много добре... със сигурност ще тествам и софийската! Ако пак вдигне разхода....
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Officeservices.bg
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни