Тоест, трябва да намеря човек, който може да направи такава диагностика? А има ли друг бензинов вариант на W211, който да няма този SBC модул. Сега се зачетох какво представлява и доста хора се оплакват от него. До колкото разбирам това си е фабричен дефект, и по-новите модели (facelift), нямат такава "екстра". В Балкан Стар, го сменяли безплатно(като фабричен дефект), ако километрите на колата не са пипани или не е сменян вече. Но километрите да не са пипани си е направо 6-ца от тотото. Крайният ми бюджет е около 15000, ако може малко насоки, дали евентуално мога да взема нещо читаво, изискванията ми са само да е бензин. И какви са вариантите колата да е без въпросният модул. Вариант е и друг клас. Моля ви, помагайте, защото с настоящата ми кола се опарих доста здраво и не искам това да се повтаря, още по-малко с по-скъпа кола. Мерси много за мненията до сега.
Да намериш човек със Стар Диагноза е повече от задължително!Всички коли до фейслифта са с тези спирачки.По принцип двигателя който си избрал е доста екзотичен,не знам защо си се спрял точно на него.Не че е лош,не ме разбирай погрешно.Много си е добър,просто е рядко срещан. На 99% от колите SBC-то е сменяно в първите години при сервизна акция,така че остава знаещ и можещ диагностик да ти прочете колата.Подмяната му,ако има нужда струва в рамките на 2500лв.по спомен.