Е... все пак трябва да има пазар и на немските милионници.

Явно хората си ги търсят.
М/у другото не са зле Мерц от гледна точка ръжда, след 2005-та дори нямат, но пак не бих гледал немска.
@Azrael, колега, много харесвам такива теми. Забавни са

Събрал си (хипотетично) някаква приятна сума за кола... при това доста приятна, прецени какво ти се кара.
RS-ките и S при VAG са интересни коли. Има много интересни Мерцедеси също, както и такива BMW-та, които са различни от тройка с "джанси".
Прецени си какво ти се кара, ама наистина.
Аз с такъв бюджет за кола, бих си купил Порше и някое обикновено коленце за евридейка, но това съм аз.
Тез Маргелски джантички, които харесваш, лично аз ги намирам за проява на лош вкус... нещо като сако и анцуг, но това е мое мнение. Щом ти допадат, колата е твоя.
Жени с коли не се впечатляват, на твоята душа трябва да й е кеф. Тез ходещите полови органи от женски род не ги коментирам.
В този ред на мисли, да си купиш S-класа, която да караш сам не е лоша идея... нали се предполага да се возиш, но няма ли да е по-готино да погледнеш CL-ите. Там поне няма да си мислят, че си нечий шофьор. С хубав M273 V8 мотор... няма дизели... а после, ако искаш й слагай и водород... колата си е твоя и ти ще трябва да си я продаваш после

CL-ите са си в собствения клас, то не е и кола... наистина много впечатляваща машина!
Друга интересна кола, за относително малко пари е Бентли купе. Влиза ти в бюджета, ако наистина имаш такъв, а не си хабим клавиатурите само

cl500.jpg 82,85K
9 Брой сваляния