Тема за избор на кола(искам да си купя ....., какво мислите за тази)
Започната от kdl, 14 дек 2016 - 22:11:11
499 мнения по тази тема
Публикувано 21 юни 2017 - 09:42
Сложи още малко и ти давам мини купър на 80 хиляди км. Купен чисто нов и само жена ми го е карала. Най-после я убедих да се качи на МВ, мамка и баварска...
Official Mercedes-Benz Club of Bulgaria
www.mbclub.bg
www.mbclub.bg
Once a year, go someplace you’ve never been before!
Публикувано 21 юни 2017 - 09:50
Я дай малко инфо за мини-то
Публикувано 21 юни 2017 - 09:51
Търсим нещо с по-скромна подръжка от Мини Купър
Тази Микра няма ли някой по-голям и по-корав двигател, дизела не е ли по-здрав от това 1.2?
Бъдещата собственичка на колата хич си няма идея и не се и интересува, не иска Фиат защото доскоро е имала Фиат и един ден като се е събудила и е пробвала да го запали бил внезапно умрял (заминал двигател, горивна помпа и не знам какво)
П.С. Какво ще кажете за Пежо 207?
Публикувано 21 юни 2017 - 09:56
Не ме разбирай погрешно. Микрата не е зле, но трябва да я купиш здрава!
Мини нямат много тежка поддръжка, ще се изненадаш колко скъпи са някои простотии в дамските коли.
Дизел в детска кола, сети се ква дандания е. Аз не бих си го причинил, те всичките са доста под 10 градско, както и да ги караш.
207 не знам, харесвам френските, но не съм поддържал. Кво да й има, кола като кола.
Взимай й един Yaris и да кара.
аааа, тея дето не се интересуват са най-опасни, ще й станеш роб на девойката по тоя начин.
да си избира нещо и да си взима, беги надалеч, освен ако не ти е в къщата.
че стават мечешки услуги така.
Публикувано 21 юни 2017 - 10:05
Микрата като сгъне става лошо. Особенно кейлеса като се преебе. Иначе всичките им бензинки имат проблем с веригата.
Публикувано 21 юни 2017 - 10:24
Ок, това, което чух за микрата не ми допада.
Ще се гледа пежо или ярис, ама за този бюджет не знам какъв ярис ще е те държат цена. При яриса бензин или дизел?
Да го поставя така от този клас кола и този бюджет която е най-дуракоустойчива, но голф и опел не се харесват. Знам, че е трудна задача...
Публикувано 21 юни 2017 - 11:38
Старото Пежо 206+ не е лошо. Братовчедка ми го скъса от каране. За Яриса нямам наблюдения.Ок, това, което чух за микрата не ми допада.
Ще се гледа пежо или ярис, ама за този бюджет не знам какъв ярис ще е те държат цена. При яриса бензин или дизел?
Да го поставя така от този клас кола и този бюджет която е най-дуракоустойчива, но голф и опел не се харесват. Знам, че е трудна задача...
www.mbclub.bg
Публикувано 21 юни 2017 - 11:48
1.6, две врати, 2007, автоматик. С английското знаме отгоре. Мисля че мотора го водят 1.6 Prince а модела е МК2. Дай да се чуем и ще те водя на оглед като се прибера от чужбинатаЯ дай малко инфо за мини-то
Публикувано 21 юни 2017 - 14:54
Колеги какво мислите за тази кола и евентуално къде в района на Велико Търново може да се направи качествена СТАР диагностика?
http://www.mobile.bg...07&slink=3s9s9i
Публикувано 21 юни 2017 - 15:10
Като стана дума за Битъл, имам такъв в семейството от 2004 година, беше на 20-на хил км като го взехме, 2001 г. модел, 2.0 бензин, автомат, доста дурако устойчива кола, проблем е имал само с рейката, рециклирах я преди година-две, сега пак почуква, но иначе, няма грижи, но все пак не е карана много, сега е на 130-на хил, интериора се е позахабил, но иначе си е ок. Е, харчи си, но други грижи няма.
Но все пак са вече на години и си зависи на какво ще попаднеш, както ще е и с всяка друга марка.
Изпратено от моят HTC 10 с помощта на Tapatalk
Но все пак са вече на години и си зависи на какво ще попаднеш, както ще е и с всяка друга марка.
Изпратено от моят HTC 10 с помощта на Tapatalk
ex C124 220 '94
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
ex CL203 200 Kompressor SportCoupe '02
ex W163 270 CDI '03
ex W203 200 Kompressor '01
Публикувано 27 юни 2017 - 06:28
Здравейте,
В събота смятам да отида погледна този: http://www.mobile.bg...496077921103707автомобил.
Всякакви съвети и препоръки какво да проверя са добре дошли
Ако харесам колата ми се иска да я закарам в сервиз, но Балкан старт май не работят в събота!? Моля помогнете с добри сервизи в София който работят и събота.
VIN: WDD2040081A014790
Публикувано 27 юни 2017 - 08:02
Ето ти инфо вина.
Съжалявам, но за съботен сериз няма как да ти помогна.
Съжалявам, но за съботен сериз няма как да ти помогна.
Публикувано 27 юни 2017 - 08:38
Здравейте,
В събота смятам да отида погледна този: http://www.mobile.bg...496077921103707автомобил.
Ако харесам колата ми се иска да я закарам в сервиз, но Балкан старт май не работят в събота!? Моля помогнете с добри сервизи в София който работят и събота.
Пиши на лично
Публикувано 27 юни 2017 - 09:20
Здравейте,
Огледай хубаво волана понеже точно този модел много бързо се изтърква и вероятно е боядисван ако не друго ще отбиеш от цената, шофьорската седалка освен петното май е претапицирана. ON бутона на навигацията е изтъркан и е боядисан черно, не пише ON, огледай какво още са боядисвали и мазали, при някои детайли виждам лека разлика в цвета, погледни ги хубаво на слънце както и луфтове (според мен от дясно е удряна и има луфт и под двата фара), освен команда е леко постна тази кола, няма парктроник и подгрев, ксенон, стелките са сбирщайн, бутона за прибиране на огледалата не би следвало да е с тази картинка. Провери дали всичко работи, джойстика често се чупи виж дали работи освен като врътка и като джойстик.
П.П. от 220 цди в тези години има с нормален катализатор не ДПФ, ако все пак е с ДПФ може да не са върнати там километрите, това може да се види с диагностика.
Този пост е редактиран от gelevp: 27 юни 2017 - 09:22
Публикувано 27 юни 2017 - 10:42
Огледай хубаво волана понеже точно този модел много бързо се изтърква и вероятно е боядисван ако не друго ще отбиеш от цената, шофьорската седалка освен петното май е претапицирана. ON бутона на навигацията е изтъркан и е боядисан черно, не пише ON, огледай какво още са боядисвали и мазали, при някои детайли виждам лека разлика в цвета, погледни ги хубаво на слънце както и луфтове (според мен от дясно е удряна и има луфт и под двата фара), освен команда е леко постна тази кола, няма парктроник и подгрев, ксенон, стелките са сбирщайн, бутона за прибиране на огледалата не би следвало да е с тази картинка. Провери дали всичко работи, джойстика често се чупи виж дали работи освен като врътка и като джойстик.
П.П. от 220 цди в тези години има с нормален катализатор не ДПФ, ако все пак е с ДПФ може да не са върнати там километрите, това може да се види с диагностика.
Верно, че няма ксенон, но няма и копче за регулиране на нивото на фаровете. Странно.
Освен това от тези години имат много неприятен проблем с чупене на едно моторче за заключване на волана. Ако можеш да разбереш дали и къде е поправяно - добре. Иначе си го планирай за смяна.
Команд 4.5 има скрито меню в което можеш да видиш на колко километра какви грешки е имало с команда (напр. заседнал диск). Потърси как излиза това меню на Команд 4. Не мисля, че апашите са се научили да го препрограмират и него.
0 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни