А относно гумите как е дълбочината и дота- все пак няма да караш бавно с нея.
Аз тези дни трябва да сменям гумите на едно АМГ като твоето, ето и снимки на гумите.
Не знам размерът на твоите същият ли е като на тези?
Публикувано 24 октомври 2016 - 19:32
А относно гумите как е дълбочината и дота- все пак няма да караш бавно с нея.
Аз тези дни трябва да сменям гумите на едно АМГ като твоето, ето и снимки на гумите.
Не знам размерът на твоите същият ли е като на тези?
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 28 октомври 2016 - 15:14
Гумите са ок, ДОТ2014 зимни Пирели. Имат около 6мм грайфер и предвид, че колата няма да се кара в сняг страват.
Вече мисля за летни гуми... Гледам Дънлоп, от АМГ има одобрени само два модела гуми на две марки, но тези модели вече не са на пазара...
Ето документа http://www.motorgera...and_2005-02.pdf
Този пост е редактиран от Bat Andi: 28 октомври 2016 - 15:17
Публикувано 28 октомври 2016 - 15:18
Този Nokian ми е много любима гума. Аз изобщо не бих гледал какво са одобрили AMG.
Публикувано 29 октомври 2016 - 10:07
Бат Анди, този документ е с почти 17 годишна давност, на твое място не бих се водил по него.
Аз карам с Uniroyal, доволен съм от тегловият индекс и скоростните показатели- които на практика се доказаха.
Разбира се на пазара има много системи които са още по качествени, аз споделям само опит.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 30 октомври 2016 - 21:58
Това което гледам от документа са размерите и марките. Както написах по горе, мисля да заложа да наследника на гумите апруувнати от АМГ.
Унирояла е страхотна лятна гума, Карал съм Реинспорт 2 и е невероятна на мокро. Минуса е че са малко шумни но не е драма.
Като се замисля може да си викна 4 унирояла от немско за лятото
Публикувано 30 октомври 2016 - 22:53
Интересно, че за CL55 AMG Kompressor дават само комбинация с по-широки гуми отзад, докато стандартния CL 55 и CL 55 АМГ могат да се карат и с един размер.
Марките са две, мисля да уважиш мнението на TUEV (не мога да си намеря умлаута).
Публикувано 12 август 2017 - 23:18
Тези дни попаднах на клипове на Mercedes CL 55 AMG и си викам какво направи колегата с неговия???
Публикувано 13 август 2017 - 11:11
Какво да е направил.. кара си го
Дори вчера ме повози точно колкото да ми размъти мозъка
Публикувано 18 септември 2018 - 10:36
Анди, близо две години по-късно ще е интересно да напишеш някакво обобщение за колата. Какви са ти впечатленията, какво ти се е наложило да правиш и прочие. За мен поне би било много интересно, тъй като C215 ми е кола мечта от малък
Публикувано 18 септември 2018 - 11:28
Публикувано 18 септември 2018 - 11:33
Забравих да напиша.. В пъти по евтина от поддръжката на 140ка!!!
Публикувано 18 септември 2018 - 13:13
Благодаря за обобщението За съжаление и мен ме спира това, че тези коли са вече на доста километри и години и единственият вариант (поне за мен) да притежаваш такава е да ти е уикенд кола и да си ентусиаст и да ти се занимава да си я поддържаш сам. Иначе в момента се продава една C215 55AMG, която май е с един собственик и е под 150хил км.
Публикувано 18 септември 2018 - 14:01
Благодаря за обобщението За съжаление и мен ме спира това, че тези коли са вече на доста километри и години и единственият вариант (поне за мен) да притежаваш такава е да ти е уикенд кола и да си ентусиаст и да ти се занимава да си я поддържаш сам. Иначе в момента се продава една C215 55AMG, която май е с един собственик и е под 150хил км.
Колата сама по себе си си е екзотика, дори и не с този мотор. Изисква готовност да отговориш, ако излезне проблем. Не винаги наливането на пари гарантира успех, но обикновено си иска нейното. застрахователите в България са сериозен проблем, за всеки притежател.
Давам пример, Моята е застрахована на малко над 30 000 лева (минималната за ДЗИ сума), опитаха се да ми отворят багажника откъм задното стъкло,и резултата беше счупено задно стъкло и леко изкривена панта. Имам право на доверен сервиз. От там ми казват, такова стъкло е само оригинално 2800 лева. Казвам си ОК имам приличен застраховател, документи от полицията, нямам други щети. От ДЗИ отговарят, покриваме само 1000 лева от цената на стъклото....
Публикувано 18 септември 2018 - 19:16
Забравих да напиша.. В пъти по евтина от поддръжката на 140ка!!!
Публикувано 19 септември 2018 - 12:05
Porsche нямат ограничение на 250 км/ч
Просто различните двигатели имат различна максимална скорост.
262 км/ч макс има най-малката
310 км/ч е турбо S хибрид-а
Само за инфо
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни