Красив автомобил, честит да ти е!
Маслото на компресора ще го смениш ли, иначе не знам когато се отвори дали и лагерите се заменят?
Публикувано 18 октомври 2016 - 06:35
Маслото на компресора ще го смениш ли, иначе не знам когато се отвори дали и лагерите се заменят?
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 18 октомври 2016 - 08:00
Да, от България е. Бях я гледал в мобиле и беше обявена за 30хил лева, което според мен е добра цена за supercar, особено в това състояние.Колега честито, много безавариини!!!! Уникална красавица... потресен съм. До колкото разбрах е купена от БГ? Ако е така, значи все още се продават супер автомобили в България!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано 18 октомври 2016 - 08:21
Публикувано 18 октомври 2016 - 08:26
Е това е кола.
С усмивка да си е караш. Жив и Здрав.
Публикувано 18 октомври 2016 - 10:05
Още веднъж честито Андрей!
Със здраве да си я караш и да ти носи само приятни емоции!
Кога ще ме повозиш?
Публикувано 18 октомври 2016 - 11:22
За компресора ще мисля като падне снега. Лагерите започват да шумят и се сменят. Ще видя какво пише във Вис-а за обслужването.
Може едно масълце на му се смени. Вътрешната ми информация иначе е, че компресора е япоснки и дава ядове... ама..
Приоритет 1 ми е маслото на мотора и скоростите + ABC.
IMG_76741.JPG 93,75K 25 Брой сваляния
Утре чакам едно кашонче Pentosin CHF 11S за ABC - то
Иначе отдавна искам 215ка, но фейс. Фейс 500 е със 7G което не ме грабва хич. Остана варианта 600 или 55 (65 не го коментираме)
.. и така излезна 55 хубава и...
Този пост е редактиран от Bat Andi: 18 октомври 2016 - 11:22
Публикувано 18 октомври 2016 - 11:32
За мен беше удоволствие бат Анди! В същност точно такава комбинация търсех от години и много се радвам, че след като не можа да попадне в моите лапи, попадна при теб! Колата наистина е разкошна, само се моля да не излезе някоя простотия с мотора, че тез от които я спазарихме ми се струва, че докато са я карали тук леко са се гаврили с нея. Другите неща не ме притесняват изобщо - оправят се, не че и мотор не се прави, ама на такъв звяр предпочитам ако може да се избегне таз емоция... Със здраве да си я караш, да те радва дълги години и ще помагам с каквото мога да я държим в топ форма! Успех!
Публикувано 18 октомври 2016 - 12:03
За мен беше удоволствие бат Анди! В същност точно такава комбинация търсех от години и много се радвам, че след като не можа да попадне в моите лапи, попадна при теб! Колата наистина е разкошна, само се моля да не излезе някоя простотия с мотора, че тез от които я спазарихме ми се струва, че докато са я карали тук леко са се гаврили с нея. Другите неща не ме притесняват изобщо - оправят се, не че и мотор не се прави, ама на такъв звяр предпочитам ако може да се избегне таз емоция... Със здраве да си я караш, да те радва дълги години и ще помагам с каквото мога да я държим в топ форма! Успех!
Благодарско!
И на мен не ми се рови мотор. Основен ремонт на един осмак правих тази година, стига ми.
Публикувано 18 октомври 2016 - 14:02
AMG отборааааа! честито Анди! страхотен е . безаварийни забавления!
Публикувано 18 октомври 2016 - 20:01
Публикувано 18 октомври 2016 - 21:46
Лагерите започват да шумят и се сменят.
Може едно масълце на му се смени. Вътрешната ми информация иначе е, че компресора е япоснки и дава ядове... ама..
Мисълта ми е, че винтообразните ротори вътре са със страхотна точност, и при разбити лагери или тръгнали такива започват да се пилят един друг и доколкото знам
не подлежат на ремонт.
Иначе маслото на моят го купих за 100,-€ количеството е смешно- предполагам и твоето ще е такава цена.
Още не съм го сменил, трябва и лагери да набавя.
Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?
Иван Вазов.
Публикувано 18 октомври 2016 - 21:54
Публикувано 19 октомври 2016 - 12:31
Мисълта ми е, че винтообразните ротори вътре са със страхотна точност, и при разбити лагери или тръгнали такива започват да се пилят един друг и доколкото знам
не подлежат на ремонт.
Иначе маслото на моят го купих за 100,-€ количеството е смешно- предполагам и твоето ще е такава цена.
Още не съм го сменил, трябва и лагери да набавя
Маслото за "малките компресори е това, но за моя не откривам нищо във ВИС-а освен инструкция за демонтаж и монтаж.
Има статии в нета как се точи, ама много трики ми се вижда със спринцовка издърпваш и после доливаш толкова колкото си дръпнал... А как се прави нивото искам да разбера.
Иначе с кеф ще го сменя, със сигурност е на дупе това масло.
Ще видя моя човек в АМГ какво ще каже. И ще споделя
Публикувано 19 октомври 2016 - 13:39
Гледам в американския форум слагат Mobil Jet Oil 2.
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни