3-ма за една нощувка, Събота срещу Неделя.
Есенен събор на МБКБ 2016г.Организация
Започната от ХаPu, 03 окт 2016 - 09:31:33
127 мнения по тази тема
Публикувано 09 октомври 2016 - 08:39
Публикувано 09 октомври 2016 - 10:28
Аз съм на Виски фест на 29 ти деа... Нищо на Невски ше се видим
Публикувано 09 октомври 2016 - 13:19
Двама възрастни и едно дете, една нощувка - събота вечерта.
Публикувано 09 октомври 2016 - 13:51
Двама големи за двете нощувки.
Публикувано 10 октомври 2016 - 07:56
На 29.10 имам изпит и няма да мога да присъствам.
Публикувано 10 октомври 2016 - 18:58
Двама възрастни за двете нощувки.
Радо,Калата няма ли да те отсрами с пресъствието си?
Публикувано 12 октомври 2016 - 06:34
За голямо мое съжаление,ще се наложи да пропусна този събор.
Непредвиден,но много належащ ремонт изяжда бюджета.
Публикувано 13 октомври 2016 - 11:16
Кога ще бъде уточнен хотелът /цена на стая/ и евентуално капарото /ако има/ също ме интересува - колко, на кого и до кога?
Публикувано 13 октомври 2016 - 13:06
Относно хотела само да вметна, че като пътна обстановка до хотелите "Рока" и "Главатарски хан" не е много добра и идва доста далеч от летището.
За сметка на това до хотел "Маказа" се стига по пътя за Гърция и е като магистрален. Също така от летището до "Маказа" се стига буквално за 5 минути.
За хотелите в града от "Кърджали" няма излизане, от "Меаца" и "Перперикон" е добре за маневриране.
За сметка на това до хотел "Маказа" се стига по пътя за Гърция и е като магистрален. Също така от летището до "Маказа" се стига буквално за 5 минути.
За хотелите в града от "Кърджали" няма излизане, от "Меаца" и "Перперикон" е добре за маневриране.
Mercedes Benz - детската мечта на всеки мъж
Днешния Мерцедес - бъдещето на автомобилостроенето утре!
Публикувано 13 октомври 2016 - 13:39
Какво ще рече, няма излизане?
Пуснал съм запитване кън всички и чакаме оферти.
Пуснал съм запитване кън всички и чакаме оферти.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 13 октомври 2016 - 13:46
Движението там е отвратително. Намира се на 20 метра от Автогарата, пред която има кръгово.
Самото движение там е много затруднено, защото това е главния път през, който минават всички идващи и заминаващи за Гърция, Момчилград, Джебел, Хасково и т.н.
Така и не измислиха околовръстен път в нашия град и сега целия поток от коли прекосява центъра на града.
Самото движение там е много затруднено, защото това е главния път през, който минават всички идващи и заминаващи за Гърция, Момчилград, Джебел, Хасково и т.н.
Така и не измислиха околовръстен път в нашия град и сега целия поток от коли прекосява центъра на града.
Mercedes Benz - детската мечта на всеки мъж
Публикувано 13 октомври 2016 - 14:42
То пък един трафик в Кърджали, и особено сега, когато няма туристи към морето, ама това е друга тема. Маказа става, но според мен кухнята не е на ниво, което си е лично мое мнение.
Публикувано 13 октомври 2016 - 16:46
Искаме и ние една 2-на стая за петък срещу събота.
Публикувано 13 октомври 2016 - 17:06
Хотел Маказа - лична оферта:
21лв на човек - нощувка с включена закуска, парна баня,сауна, паркинг. Мисля, че цената е супер при полужение, че цената по принцип е 60лв за двойна стая. Чакам да ми върнат обаждане, дали ще имат достатъчен брой стаи, по начина, по който сме се разпределили. Ще е необходимо капаро, но това ще го уточним по-късно.
п.п. Малко само да раздуя, че ще имаме 3 AMG-та, още хора, които не са се записали тук и още много изненади.
http://www.clubmakaz...m/en/prices.htm
21лв на човек - нощувка с включена закуска, парна баня,сауна, паркинг. Мисля, че цената е супер при полужение, че цената по принцип е 60лв за двойна стая. Чакам да ми върнат обаждане, дали ще имат достатъчен брой стаи, по начина, по който сме се разпределили. Ще е необходимо капаро, но това ще го уточним по-късно.
п.п. Малко само да раздуя, че ще имаме 3 AMG-та, още хора, които не са се записали тук и още много изненади.
http://www.clubmakaz...m/en/prices.htm
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 13 октомври 2016 - 17:12
НЕ МОЖЕ! Само ако спиш с мен в партментот ще си помислА.Искаме и ние една 2-на стая за петък срещу събота.
NO PAIN - NO GAIN!
4 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 4 гости, 0 анонимни