Есенен събор на МБКБ 2016г.Организация
Започната от ХаPu, 03 окт 2016 - 09:31:33
127 мнения по тази тема
Публикувано 04 октомври 2016 - 17:00
Добрите хотели в града са доста. Зависи къде искате да отседнете и дали Ви бърка ако хотела е извън града.
За мен най-хубавия хотел в момента е "Рока", има изглед към язовира, само че не е в рамките на града. Не е и много далеч, на около 6км. от Кърджали. По същия начин стои въпроса и с "Главатарски хан", близо е до "Рока", но между двата първия е по-добре. Хотел "Маказа" също не е лош, той е в посока Момчилград на около 7-8км. Ако търсим хотели в самия град, то хубавите са "Перперикон", "Меаца" и "Кърджали", като тук според мен най-добре е в "Перперикон".
Вече от всички тези хотели не мога да кажа кой какви цени има, но това лесно може да се провери в интернет или по телефона. Лично за мен хотел "Рока" е най-привлекателен.
За мен най-хубавия хотел в момента е "Рока", има изглед към язовира, само че не е в рамките на града. Не е и много далеч, на около 6км. от Кърджали. По същия начин стои въпроса и с "Главатарски хан", близо е до "Рока", но между двата първия е по-добре. Хотел "Маказа" също не е лош, той е в посока Момчилград на около 7-8км. Ако търсим хотели в самия град, то хубавите са "Перперикон", "Меаца" и "Кърджали", като тук според мен най-добре е в "Перперикон".
Вече от всички тези хотели не мога да кажа кой какви цени има, но това лесно може да се провери в интернет или по телефона. Лично за мен хотел "Рока" е най-привлекателен.
Mercedes Benz - детската мечта на всеки мъж
Днешния Мерцедес - бъдещето на автомобилостроенето утре!
Днешния Мерцедес - бъдещето на автомобилостроенето утре!
Публикувано 04 октомври 2016 - 20:25
Аз също предпочитам 28-30.10, но и за Ноември съм окей
Scientists have finally discovered what's wrong with the female brain : On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left...
Публикувано 04 октомври 2016 - 21:00
За датите през ноември съм на линия, но за октомври към днешна дата нямам възможност да присъствам.
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Публикувано 04 октомври 2016 - 22:20
Аз не мога да кажа какво ще правя идния уикенд, така че не ме бройте в организацията за хотел, ако мога да дойда ще дойда и ще намеря къде да спя, ако е в същия хотел екстра, иначе жената ще кара.
Много ми се иска да дойдаи ще направя всичко възможно без знячение на датата.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Много ми се иска да дойдаи ще направя всичко възможно без знячение на датата.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Този пост е редактиран от mradulov: 04 октомври 2016 - 22:22
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 05 октомври 2016 - 06:44
Супееер! Аз съм за 28-30.10, но и през ноември е ОК
Публикувано 05 октомври 2016 - 09:42
И аз съм ок за края на Октомври и началото на Ноември!
Публикувано 05 октомври 2016 - 17:29
Говорих с колегата Velazkes по телефона и се очертава, че там има писта (безплатна) на която ще можем да се позабавляваме и снимаме. Най-вероятно ще имаме и съдействие от местните мерцедесаджии ,полиция и кметство. Така че е добре да се залавяме с организацията: първите дати явно отпадат, проблема, обаче е че при евентуален балотаж, ще се прегласува на 13 Ноември, така че да решаваме дата, за да се търси хотел и да се почва организация.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 05 октомври 2016 - 18:20
Няма проблем, само уточнете дата,ако е сигурно за пистата мога да докарам и 190-та......
Публикувано 05 октомври 2016 - 21:48
идвам,
аз съм за 2рия и 3тия вариант
Публикувано 06 октомври 2016 - 18:02
Само да питам ако се дойде и се реши да се остане там вече след като сме сме минали възможно ли ще е. Понеже за спането не съм сигурен. Макар ,че то още за спане и стаи не е говорено.
За пътуването смятам ,че ще присъствам ,за пиенето ще трябва тогава да го реша.
Аз иначе съм за 28 предполагам.
Този пост е редактиран от Ванюша: 06 октомври 2016 - 18:02
Публикувано 07 октомври 2016 - 09:46
Ехааа искаме събор . Нещо стана и се изтри целият ми пост, но нищо стана на въпрос, че за погледната седмица на октомври не можем да присъстваме нашето семейство (тоест датите 28-30), а за ноември от 11 до 13 ще направим всичко възможно да присъстваме. Плюс това Хари мен зимата не ме бърка имам приятел с мачка 4х4 все ще ни издърпа
Този пост е редактиран от frxbg: 07 октомври 2016 - 09:53
Публикувано 07 октомври 2016 - 15:55
Аз само да ви напомня, че гласуването е "задължително" от тези избори и не е добре да правим събора по време на евентулания балотаж.
А и е добре да се гласува, било то и на балотаж.
Публикувано 08 октомври 2016 - 19:14
Ами тогава остават датите: 28,29,30 Октомври. Остава да се преброим колко човека сме за да запазим хотел. След като уточним бройката вече, ще можем да се пазарим и за цена, затова ви моля да се записвате в темата ,като споменете брой хора и нощивки
Аз се записвам 1ви -2ма големи за двете нощувки.
Аз се записвам 1ви -2ма големи за двете нощувки.
NO PAIN - NO GAIN!
Публикувано 08 октомври 2016 - 19:24
2ма 2 нощи
Публикувано 08 октомври 2016 - 22:31
И аз записвам 2 нощувки. Засега съм сам.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни