Към съдържанието

•  

Снимка
- - - - -

Колко масло събира W211 E320 V6 224hp

• Please log in to reply
51 мнения по тази тема

#46 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 08 октомври 2016 - 09:00

Без да я виждам, не бих им я доверил колата си. Как можеш да си сигурен, че е правена промивка.

Да не говорим за качеството на маслото.

Стига говори глупости без дори да си ходил там.

Умрели са си ти да дъртия гроб.

Смятам че е смешно това което казваш, още повече че там се правят коли за стотици еврва.... а тази коли, като твоята когато са ги правили там, си карал соц возило....

• 1

logo-600-1002.png

#47 Д. Пеев

Д. Пеев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 465 Мнения:
  • Град:Перник

Публикувано 08 октомври 2016 - 09:45

Стига говори глупости без дори да си ходил там.

Умрели са си ти да дъртия гроб.

Смятам че е смешно това което казваш, още повече че там се правят коли за стотици еврва.... а тази коли, като твоята когато са ги правили там, си карал соц возило....

За ходене, съм ходил, за части и консумативи- и то не веднъж! Соц возило не съм карал никога.

Явно си искал да кажеш, хиляди евра?!

Точно така смятам, че парите идват от ''дъртите гробове'' дето ги карам, тъй като винаги могат да ти сипят нещо несъответващо на цена качество.

• 2

Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?

Иван Вазов.

#48 vencislav

vencislav

Член на МБКБ

• Замразено членство
  • 1547 Мнения:
  • Град:София
  • Автомобил:
    インフィニティ

Публикувано 08 октомври 2016 - 14:30

Без да я виждам, не бих им я доверил колата си. Как можеш да си сигурен, че е правена промивка.

Да не говорим за качеството на маслото.

Вярно голяма глупост изтърси. 

Не ти прилича. 

Стига говори глупости ..

Смятам че е смешно това което казваш, ...

И на мен ми е смешно ама само малко. 

Има и такива хора, не вярват на нищо което не са видели и още по малко ако не са го пипнали. 

Ами ако са ме преевали. Страха е по силен от тока.

• 0

#49 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Автомобил:
    E350 CDI BlueEFF Avantgarde
    CL203 SportCoupé

Публикувано 08 октомври 2016 - 16:07

Няма никакво значение дали става въпрос за нова или стара кола.

Аз също съм на мнение, че в големите сервизи отговорността се размива и ако наблюдението от страна на ръководството върху крайния изпълнител не е тотално, нещата отиват в грешна посока. Не знам сега как е БС, но преди години (преди времето на OLX) един познат от квартала, който работеше в БС, продаваше масло на ниска цена и разправяше, че при смяна на масло (когато има възможност) не източва цялото масло а си прибира примерно 1-2 литра. Дали е било така - не знам, пък и да е било най-вероятно от тогава нещата са се променили, но както казва евреина - "лошия вкус в устата остава".

И друго нещо - това, че през повечето време правят лъскачи, не пречи отвреме - навреме да изсерат някое лайно, дали от недоглеждане, дали от посредственост, защото посредственост има както в малки гаражни сервизи, така и в големите сервизи, проблема с кадрите е повсеместен - на всякакво ниво.

Този пост е редактиран от Bokouser: 08 октомври 2016 - 16:19

• 2

#50 grosmaster

grosmaster

Фен на Клуба

• Потребители на форума
  • 5223 Мнения:
  • Град:Пловдив
  • Автомобил:
    BMW

Публикувано 08 октомври 2016 - 17:38

Няма никакво значение дали става въпрос за нова или стара кола.

Аз също съм на мнение, че в големите сервизи отговорността се размива и ако наблюдението от страна на ръководството върху крайния изпълнител не е тотално, нещата отиват в грешна посока. Не знам сега как е БС, но преди години (преди времето на OLX) един познат от квартала, който работеше в БС, продаваше масло на ниска цена и разправяше, че при смяна на масло (когато има възможност) не източва цялото масло а си прибира примерно 1-2 литра. Дали е било така - не знам, пък и да е било най-вероятно от тогава нещата са се променили, но както казва евреина - "лошия вкус в устата остава".

И друго нещо - това, че през повечето време правят лъскачи, не пречи отвреме - навреме да изсерат някое лайно, дали от недоглеждане, дали от посредственост, защото посредственост има както в малки гаражни сервизи, така и в големите сервизи, проблема с кадрите е повсеместен - на всякакво ниво.

Аз пък да ти кажа и друго, понеже всеки е тарикат и гледа да не го преебат. Бутилиран ATF Prista в тубички от по 1л. MB ATF 134 или MB ATF 3353 ;)

После се чудят защо е по-евтино от БС/ИД и тн.....

Предпочитам да отида в БС/ИД да си взема наливно от варел (каквото наливат на всички), отколкото от съмнителни дилъри или сервизи...

• 0

logo-600-1002.png

#51 Bokouser

Bokouser

Напреднал

• Потребители на форума
  • 637 Мнения:
  • Автомобил:
    E350 CDI BlueEFF Avantgarde
    CL203 SportCoupé

Публикувано 08 октомври 2016 - 19:24

За маслата менте темата е обширна и вариантите да се набълбукаш са много. Аз например течности (пък и части) купувам само от официален вносител, дали MB, дали Fuchs или друго без значение.

Предпочитам да отида в БС/ИД да си взема наливно от варел...

В БС разликата в цената между наливното и запечатаното е по-малко от 2,5лв на литър, което няма как да ме накара да си купя наливно. "ИД" не знам какво е, но ако имаш предвид Ивайжет (без Д) там наливно ползват в сервиза, но в магазина не продават на клиенти.
Въпросът беше друг - за коректността, прецизността и кадърността на персонала в голямо предприятие.

Този пост е редактиран от Bokouser: 08 октомври 2016 - 22:52

• 1

#52 Д. Пеев

Д. Пеев

Напреднал

• Потребители на форума
  • 465 Мнения:
  • Град:Перник

Публикувано 08 октомври 2016 - 20:00

После се чудят защо е по-евтино от БС/ИД и тн.....

http://forums.mbclub...ъпрос-за-масло/

Може да си погледнеш мнението.

• 0

Стресни се, племе закъсняло! Живейш ли, мреш ли, ти не знайш! След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?

Иван Вазов.

3 потребител(и) четат тази тема

0 потребители, 3 гости, 0 анонимни