Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Този пост е редактиран от mradulov: 29 август 2016 - 22:35
Публикувано 29 август 2016 - 22:32
Този пост е редактиран от mradulov: 29 август 2016 - 22:35
Публикувано 30 август 2016 - 07:35
Музиката идва от под предния капак, за какви говоритвли говорите? Важно да се чува радиото и работата на мотора. За мен сте луди, ама всяко ухо си има особеностите, така че успех в музикалните начинания. Аз предпочитам да чувам по-добре мотора.
Ела да чуеш бензинова 212ка с директно впръскване. Ако не ми бяха толкова шумни гумите, щеше да се чуваш как мигаш. ![]()
Въпросът ми за свързването на централния говорител от предната страница потъна ли или няма идеи?
Публикувано 30 август 2016 - 07:51
Не знам дали съм луд но пътувах няколко пъти за по-дълго след като взех колата и след около час и малко път започваше да ме боли глава... след като намалих до минимум или спрях музиката нещата си идваха в норми.
Иначе двигателя звучи повече от добре, V6 320cdi звучи прекрасно (за дизел), да де ама не може 500км да слушаш само свистенето на вятъра и турбото ![]()
Публикувано 30 август 2016 - 07:54
Публикувано 30 август 2016 - 08:02
Нямах предвид без музика, ама чак такова прехласване и инвестиции ми се виждат малко пресилени.
Не съм някой болен аудиофил, но докато не чуеш няма да ме разбереш...
Моята вече не става за целта, но качи се в която и да е 204ка без Harman и ще се хванеш за главата! Сравнението ми за слушане на музика от телефон в баня изобщо не е пресилено.
Както казах това е първата кола на която съм пипал говорителите, w124 даже я карах доста време с оригиналния касетофон и го пазех за да го върна да не й развалям оригиналния вид. w202 още си е със сток говорителите, карал съм служебни корейки и там музиката не ме е дразнела толкова!
Публикувано 30 август 2016 - 08:23
Ела да чуеш бензинова 212ка с директно впръскване. Ако не ми бяха толкова шумни гумите, щеше да се чуваш как мигаш.
Въпросът ми за свързването на централния говорител от предната страница потъна ли или няма идеи?
Доколкото съм чел за централния говорител. Ако нямаш отделен канал се действа по този начин. Плюса се взима от левия канал и минуса от десния и имаш един усреднен вариант между двата канала.
Публикувано 30 август 2016 - 21:46
Аз от W202-та бях доволен от говорителите в комбинация с MP3 плеър Pioneer.Отзад е само бас и нещата бяха прилични.В Ауди нещата са доста по-добре все пак,Ауди А4 2002г. има супер стоково озвучение.А в същия модел,но с Bose е приказка.
От аудио системите,които се вграждат във високия клас коли,Bang&Olufsen е най-доброто.
Публикувано 31 август 2016 - 07:30
Публикувано 31 август 2016 - 14:11
Burmester там е истината ![]()
Публикувано 31 август 2016 - 15:22
Burmester там е истината
Ще си позволя да те поправя, наскоро имаше доста изписано как новите модели на MB с тази музика всъщност не са чак върха на борчето. Имаше демонтирани говорители и се оказа че не слагат нищо ексклузивно, дори напротив ползват сравнително посредствени говорители настроени да звучат ОК с помоща на външен усилвател.
Ето и темата, на когото му се чете:
http://mbworld.org/f...ester-myth.html
Публикувано 31 август 2016 - 16:36
Не съм чел какво са писали тук там, но съм имал възможност да чуя W222 AMG и W166 AMG с Burmester и направо не ми се слизаше от тях.
Към тях има един демо диск с музика, същия съм го пускал в други коли....
... няма място за сравнение.
Обикновено не чета статии или тестове, а гледам на мен да ми хареса на моя слух.
Ясно е че винаги ще има нещо по-добро, но говорим за серийни автомобили със серийно озвучение.
Публикувано 31 август 2016 - 17:51
Ето и темата, на когото му се чете:
http://mbworld.org/f...ester-myth.html
Ужас. Т.е. за 205 стандартното аудио е 4 широколентови тонколини във вратите + централен бас.
За 3000$ отгоре получаваш HarmanKardon говорители с бленди Burmester. Но по-важното е, че са ти положени кабелите, за да можеш да си ъпгрейднеш с нормални говорители. ![]()
Публикувано 31 август 2016 - 18:14
Не съм чел какво са писали тук там, но съм имал възможност да чуя W222 AMG и W166 AMG с Burmester и направо не ми се слизаше от тях.
Към тях има един демо диск с музика, същия съм го пускал в други коли....
... няма място за сравнение.
Обикновено не чета статии или тестове, а гледам на мен да ми хареса на моя слух.
Ясно е че винаги ще има нещо по-добро, но говорим за серийни автомобили със серийно озвучение.
Не съм имал възможността да чуя във W222 музиката, но във W205 определено не беше впечатляващо това което чух а беше доста добре оборудвана!
Публикувано 31 август 2016 - 20:22
За хубаво заводско аудио в кола мога да кажа, че само в една кола ми направи уникално впечатление. Ауди S8 с Bang&Olufsen.
Тази година се качих в W222 S500 купе с Burmester и не ми хареса особенно. Като видях блендите Burmester имах доста по-голямо очакване откъм звук.
Като цяло BOSE-тата при Аудитата ми допадаха как свирят. Ама още на мерцедес не съм чул. Изключвам когато веднъж се возих в W203 спорткупе с BOSE и слушахме радио.
Публикувано 31 август 2016 - 20:25
Не съм имал възможността да чуя във W222 музиката, но във W205 определено не беше впечатляващо това което чух а беше доста добре оборудвана!
Нормално в W205 да не ти хареса, причините са ясни и няма какво да коментираме ![]()
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни