смятай с фиеста кво стАА
А да не обеснявам какво е чуството с Ибиза 1.9ТДИ 200к.с
Стига сме спамили
Този пост е редактиран от DEOdriver: 02 август 2016 - 20:59
Публикувано 02 август 2016 - 20:50
смятай с фиеста кво стАА
А да не обеснявам какво е чуството с Ибиза 1.9ТДИ 200к.с
Стига сме спамили
Този пост е редактиран от DEOdriver: 02 август 2016 - 20:59
Публикувано 02 август 2016 - 21:59
Купих колата и я регистрирах, но не я проверих в балкан стар, защото дадоха пълна гаранция. Мина известно време на магистралата и ми светна чек лампичката на борд компютъра и взе да губи мощност. Много бавно набира, и като се натиска педала до долу повече от 100-120 не може. Та, въпроса ми е от какво е станало така и може ли нещо да е задръстено ? Съмнява ме катализатор или някой филтер.
Публикувано 02 август 2016 - 22:46
Този пост е редактиран от daimler1: 02 август 2016 - 22:59
Публикувано 02 август 2016 - 22:57
Мерси! Иначе колата като лукс е просто уникална, особено вечер... Вътре е дискотека
Утре в 11ч. ще ходя в на тоя сервиза да я обслужа и му казах за този проблем и той веднага: Аааа, как бе, тва не може да бъде! хаха И уж каза, че ще я погледне от какво може да е, но ме съмнява, че нищо няма да направи и ще ме остави да се оправям...
Публикувано 02 август 2016 - 23:02
Публикувано 02 август 2016 - 23:10
Абе да питам: Колата днес в Пловдив ми харчеше 23л./100км. градско каране и то действително си харчеше толкова, според мен не греши борда. Когато му сипах за 50лв. нафта, докато се прибера до нас 2-3 черти ги нямаше от дисплея ?! 12л./100км. по магистралата. Нормално ли е това за 224к.с 3.0 цди ? Или е от аварийния режим ? Заводско пише, че харчи по 10л./100км. градско и 6.7л/100км. извънградско.
Този пост е редактиран от floddy: 02 август 2016 - 23:12
Публикувано 02 август 2016 - 23:30
Този пост е редактиран от mradulov: 02 август 2016 - 23:34
Публикувано 02 август 2016 - 23:34
Няма бе, с 80 километра, повече не можеше да набере, заради аварийния режим и ми изписва на борда 12/100
Този пост е редактиран от floddy: 02 август 2016 - 23:35
Публикувано 03 август 2016 - 06:04
Купих колата и я регистрирах, но не я проверих в балкан стар, защото дадоха пълна гаранция. Мина известно време на магистралата и ми светна чек лампичката на борд компютъра и взе да губи мощност. Много бавно набира, и като се натиска педала до долу повече от 100-120 не може. Та, въпроса ми е от какво е станало така и може ли нещо да е задръстено ? Съмнява ме катализатор или някой филтер.
Честито ,бях прав че след покупката ще има тема за ремонти . Със здраве да си я караш .
Публикувано 03 август 2016 - 06:26
На мен ми е странно друго, а именно. Как така при толкова коментари за колата ти отиде да я купиш от тоя човек, който ти даде пълна гаранция а колата забива муцуната и не върви, и сега пак ще ходиш при същия джамбазин, който уж има сервиз и ще ти я поправя. Почти съм сигурен, че те е хванал за канарче и сега ще те смуче като пиявица. Но като ти гледам постовете механиката май не ти е приоритет "Иначе колата като лукс е просто уникална, особено вечер... Вътре е дискотека". Да ти кажа и моята 20 годишна каляска с 8 говорителя BOSE е дискотека, ама това е друг въпрос.
Публикувано 03 август 2016 - 06:49
Данъка според общината ,но тази кола съм я закачал с диагностиката , не е на реални километри и е удряна челно ,ако на теб ти харесва няма проблем . Аз казвам какво съм видял . И това ,че пише 320 не означа ,че мотора е 3,2 3.0 си е мотора.
На мен ми е странно друго, а именно. Как така при толкова коментари за колата ти отиде да я купиш от тоя човек, който ти даде пълна гаранция а колата забива муцуната и не върви, и сега пак ще ходиш при същия джамбазин, който уж има сервиз и ще ти я поправя. Почти съм сигурен, че те е хванал за канарче и сега ще те смуче като пиявица. Но като ти гледам постовете механиката май не ти е приоритет "Иначе колата като лукс е просто уникална, особено вечер... Вътре е дискотека". Да ти кажа и моята 20 годишна каляска с 8 говорителя BOSE е дискотека, ама това е друг въпрос.
Следя темата от самото и начало и за мен нещата се развиват по супер нелогичен начин. Колегата ти каза, че колата има проблеми и ти отиде да я купиш. Как може да дадеш 16 000 лева и да те интересуват данъците и каското колко са ти на година. Човека се опита да ти спести една торба пари след като те предупреди, но ти май искаш да си направиш много скъпа дискотека. После такива като теб скачат и викат, че от тия коли нищо не става и са боклук. Надявам се колегата да греши и всичко с колата да е ОК, но той и дядо коледа съществува така, че мечтите са безгранични.
Този пост е редактиран от dimitar stoichev: 03 август 2016 - 06:59
Публикувано 03 август 2016 - 11:25
Публикувано 03 август 2016 - 11:33
Може и некоя и друга дюза да уринира усърдно, ама старата кола и ползваната жена винаги са на късмет.Спокойно,като си оправиш ЕГР-а,клапите и турбото колата ще литне и ще харчи малко.
Не давай да ти махат катализатори без изрична гаранция че проблема е от тях!
Публикувано 03 август 2016 - 14:13
Докато я карах към сервиза за обслужване, постепенно започна да пада скоростта и накрая спря нацяло...Започна да кади отзад като комин и ни издърпаха от пътна помощ до сервиза. Та, там започна да пуши и от двигателя, при подаване на газ, а отзад спря да пуши. Казаха, че било от егр-а, нямам си ни най-малка представа от какво е..
Публикувано 03 август 2016 - 14:37
0 потребители, 0 гости, 0 анонимни