Mb club Bulgaria- мобилно приложение на android, iOS & Windows phoneКлубно мобилно приложение
Започната от
dimitrovivdi
, 14 юни 2016 - 09:43:55
Приложение
65 мнения по тази тема
Публикувано 28 юли 2016 - 09:29
да знаеш че отношението навсякъде е едно и също, просто тук няма модератори или те не си вършат работата, което пък е добре за хората които могат да живеят в хаус, а явно след като сме в бг можем да се оправяме с хауса
и да се оплача още нямам нито едно постъпило заявление за членство в моя клуб а очаквах наплив, все пак 2 покемона не са толкова много
и да се оплача още нямам нито едно постъпило заявление за членство в моя клуб а очаквах наплив, все пак 2 покемона не са толкова много
Публикувано 28 юли 2016 - 10:34
Е*ати...чета и не вярвам на УшитЕ си...уж мъжки форум а темата все повече прилича на такава от "БГ МАМА"
За мен нещата винаги са прости и решенията са такива...просто хората обичат да ги правят сложни явно така се внася разнообразие в живота им. Тук също е така има предложение за което модераторите взимат решение дали е рентабилно и си носят отговорността за решението. Кви наркомани,дилъри,батки се намесиха не е истина...ако искате може да обсъдим и новите тигани на делимано...така модераторите ще вземат по-лесно решение
За мен нещата винаги са прости и решенията са такива...просто хората обичат да ги правят сложни явно така се внася разнообразие в живота им. Тук също е така има предложение за което модераторите взимат решение дали е рентабилно и си носят отговорността за решението. Кви наркомани,дилъри,батки се намесиха не е истина...ако искате може да обсъдим и новите тигани на делимано...така модераторите ще вземат по-лесно решение
Публикувано 28 юли 2016 - 11:57
Ма феминизира се темата, с толкова мнго нежни и лесно раними души...Е*ати...чета и не вярвам на УшитЕ си...уж мъжки форум а темата все повече прилича на такава от "БГ МАМА"
Сега теб ще те обвинят в сексуална дискриминация, а мен ще ме баннат поне за месец...
Mercedes-Benz - Unlike any other!
Публикувано 28 юли 2016 - 12:08
Хахахаххаайай.....
Поемам политическата отговорност!
Поемам политическата отговорност!
Публикувано 28 юли 2016 - 12:16
Приятели
dimitrovivdi - точно такива хора трябват във всеки форум.Да дават идеи ... пък дали ще се реализират е друг въпрос.
ДА не СИ посмял ДА се махнеш
mradulov - ти не си съгласен с тази идея - ОК . Това е твое мнение.В правото си си да изкажеш мнение.
Другото ... ... ... - не ги харесвам тези хора ,но това си е тяхно право.Приемам ги като объркани души в нашето обществото ... стига да не правят лоши неща към другите хора.
Важното е да се уважаваме и да спазваме добър тон в разговорите поне тук във www.forums.mbclub.bg
Публикувано 28 юли 2016 - 12:21
Я малко ключ, да поохладим страстите и опитите за провокации.
3 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни